- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 29
- Konu Sahibi limonbanyosu
Konu sahibesi buyu de gel hadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elini opmesinde ne varki???Sakalıyla oynatması elimi öpmesi felan sapık mi yoksa biseksüel mi diye merak ettim
Yapmayın olur mu? Siz benim ne demek istediğimi anladınız, yaşınız çok genç zorlamak istemiyorum üzülen siz olursunuz zira, benim müdahalemle admin müdahalesi de farklı oluyor çok iyi biliyorsunuz, yeniden tecrübe etmeyin derim çünkü bu sefer kükrer, sesi de mahallenizden duyulur.
Bunu biraz uzun detayli anlatsan daha iyi olacak daha iyi anlasilirYa böyle nasıl desem bir anne çocuğuna nasıl bakıyorsa öyle bakıyor
Arkadaşlar bir de hep şey diyor hiç bir kıza sakalımla oynatmadım hiç bir kız beni öpmüyor boynundan felan öptürüyor ille öp diyor bana ben de öpüyorum sapık mı biseksüel mi emin olamadım biseksüellikten de bugün erkek arkadaşına öyle sormasından şüphelendiö
Kizlar pasif edilmistim dondum konu fake felan degil ayrica abim normalmis
yine gidiceksin konu silmek yasakKizlar pasif edilmistim dondum konu fake felan degil ayrica abim normalmis
BilmiyodumKonu silmek yasak.
Abiden abiye değişiyormu bilemedim abim var ama asla sakalları ile oynatmaz ve ASLA oynamam NE MUNASEBET YA!aMA dersenizki 5 ve 6 yaşlarında yanyana uyuyoruz oyun oynuyoruz onda sıkıntı yok.Çünkü çocuk yani meleksiniz .Aslında ilk bu konuyu açacaktım ama yediremedim şimdi bütün cesaretimi toplayıp yazıyorum abim 9 aydır ünivdeydi yeni geldi bana çok düşkündür her şeyime karışır yanıma yatar saçımı okşar gıdıklar elimi öper sakallarıyla oynatır ama bir yandan erkeklerlede çok içli dışlı onlara ayrı bakıyor sizce sapık mı yoksa biseks mi emin olamadım ama sapık olduğunu düşünmüyorum biseksse şimdi diyeceksenizli normal değilmi erkek arkadaşları öyle değil ama bugün bir erkek arkadaşıyla telefon görüşmesini duydum konuştuğu çocuk erkekti çocuğa üstünde ne var dedi sonra orda kadınlara denilen bir şey dedi kapattılar