Abim ya sapık ya da biseks?

Sakalıyla oynatması elimi öpmesi felan sapık mi yoksa biseksüel mi diye merak ettim
elini opmesinde ne varki???
bana sorarsaniz sizin fikirleriniz abinizden daha tuhaf geldi bana garip olan sizsiniz
benimde abim var daha dun geldi ablacim der bana ablacim napiyosun diyip elimi omuzumu yanaklarimi optu sıkı sarildi yillardirda boyledir cok enteresan gercekten dusunceleriniz abim elimi öptü ee ne yani
telefondaki konusmasina gelince erkekler genel olarak boyle kelimeler kullaniyorlar birbirleriyle konusurken ustunde ne var sorusunu belkide ayni seyleri giymeyelim diye sordu
tutki sen haklisin abin biseksuel e sizene babasi ogrenirse bitermis babanin ogrenmesi icin babaninda o yolun yolcusu olmasi lazim baska turlu abin soylemeden ogrenemez

@
Yapmayın olur mu? Siz benim ne demek istediğimi anladınız, yaşınız çok genç zorlamak istemiyorum üzülen siz olursunuz zira, benim müdahalemle admin müdahalesi de farklı oluyor çok iyi biliyorsunuz, yeniden tecrübe etmeyin derim çünkü bu sefer kükrer, sesi de mahallenizden duyulur.
Mune Mune bizde anlamak istiyoruz nolmuş nolmuş :KK17:

Elinizi öper yüzünüze dokunur bunlar abi kardeş arasında olur ama 17-20 yaş arasındasınız. Boynundan öptürmesi çok saçma.

Kardeşini başka kızlarla neden karşılaştırır insan ya kötü dikkat et
Arkadaşlar bir de hep şey diyor hiç bir kıza sakalımla oynatmadım hiç bir kız beni öpmüyor boynundan felan öptürüyor ille öp diyor bana ben de öpüyorum sapık mı biseksüel mi emin olamadım biseksüellikten de bugün erkek arkadaşına öyle sormasından şüphelendiö

Aslında ilk bu konuyu açacaktım ama yediremedim şimdi bütün cesaretimi toplayıp yazıyorum abim 9 aydır ünivdeydi yeni geldi bana çok düşkündür her şeyime karışır yanıma yatar saçımı okşar gıdıklar elimi öper sakallarıyla oynatır ama bir yandan erkeklerlede çok içli dışlı onlara ayrı bakıyor sizce sapık mı yoksa biseks mi emin olamadım ama sapık olduğunu düşünmüyorum biseksse şimdi diyeceksenizli normal değilmi erkek arkadaşları öyle değil ama bugün bir erkek arkadaşıyla telefon görüşmesini duydum konuştuğu çocuk erkekti çocuğa üstünde ne var dedi sonra orda kadınlara denilen bir şey dedi kapattılar
Abiden abiye değişiyormu bilemedim abim var ama asla sakalları ile oynatmaz ve ASLA oynamam NE MUNASEBET YA!aMA dersenizki 5 ve 6 yaşlarında yanyana uyuyoruz oyun oynuyoruz onda sıkıntı yok.Çünkü çocuk yani meleksiniz .
Telefon konuşmasıda çok normal gelmedi ama sapıkta denilmez şu kadarcık anlatımınız ve yaptıklarıyla.

Ama bir tuhaflık var .

Şakalaşıyor.
benim abim, arkadaşları arayınca telefonu "efendim çiçeğim." diyerek açıyor. Genelde, karşılarındakini sinirlendirmek için yapıyorlar. Erkekler de aralarında bu tür şakalaşma yapıyor. Bir gün bile biseksüel mi acaba demedik. Gereksiz büyütmüşsünüz, ayrıca biseksüel olsa ne olur? Sanki dünya başımıza yıkılacak gibi konuşuyorsunuz.
Ayrıca, bazen ben de kız arkadaşlarımla gayet samimi konuşurum, bu beni biseksüel mi gösteriyor?

telefon muhabbeti bana da çok normal gelmedi yani gay olabilir belki ama her türlü saygı duymak lazım onun özel hayatı sonuçta

Ya bu konu fake ya da sizin bu konulara bakış açınız biraz tuhaf. Ayrıca abinizle bu yaşta bu denli yakın olmanız (yanınıza yatması vs) sadece bana mi tuhaf geldi?
Velev ki biseksüel - bu 1. kötü bir şey değil 2. sapıklık hiç değil. Cinsel eğilimdir. Sizin abinizle abi kardeş ilişkinizde yeri yoktur. Abinizin özel hayatıdır.

Back
X