• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim

fakatmuzeyyen

tomorrow the world would be the same as yesterday
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
287
276
103
Çok fazla üst üste konu açıp meşgul ediyorum lütfen kusuruma bakmayın.. bu açtığım konu belki ergenliğimdendir bilmiyorum ama anlatmazsam patlayacağım artık..
Bu sefer konu abim.
O kadar dediğim dedik ve ataerkil düşünceli bir insan ki anlatamam size. Tırnaklarımı uzatmamdan tutun saçımı boyatma fikrime kadar karışıp bağırır.
Bir keresinde tartışırken odanın çok dağınık olduğu konusu açılmıştı, (odayı birlikte kullanıyoruz.) Bende odada sadece benim dağınıklıklarım olmadığını ve kendi eşyalarını kendisinin toplaması gerektiğini, bunların benim işim olmadığını söyledim. Öyle bir bağırdı ki bana tabii ki senin işin lan başka kim toplayacak diye.
Bir kere dışarıdaydım ve dışarıdayken beni birkaç kere aramışlar ama duymamışım, sonra geri döndüğümde telefonla özür dilerim duymamışım falan dedim sakince. Buna rağmen eve döndüğümde öyle bir dayak yedim ki. Saçlarımdan tutup sürükledi resmen.
Sonra mesela sürekli hevesimi kırar. Kilo vereceğim derim kilomla dalga geçer veremezsin sen der, bu yaz ders çalışacağım derim b*k çalışırsın sen der. Burnum biraz büyük, sürekli dalga geçer benimle. Ve bunlardan rahatsız olduğumu söylememe rağmen devam eder, sonra ben onun susması için rahatsız olduğu şeylerden bahsedince sinirlenir 'defol git odaya' diye bağırır. 2 dakika sonrada bir şey olmamış gibi gelir konuşmaya çalışır.
Elli kere aynı şeyi yaşadık ve artık onunla konuşmak istemediğimi söylememe rağmen zorla gelip konuşur, ısrar edersemde konuşmama konusunda sinirlenir tekrar.
Artık o kadar bunaldım ki o evdeyken eve girmek istemiyorum. Girdim diyelim, hemen çantamı bırakıp kaçıyorum odadan yine geliyor yanıma. Yani yüzünü bile görmek istemiyorum böyle içim sıkılıyor yan yana geldiğimiz zaman.. Askere gitmeye karar vermiş hergün yatıp kalkıp dua ediyorum bir aksilik çıkmasında gitsin, bende ygsye rahat rahat hazırlanayım diye. Çünkü kendisi işten gelir eve, benim ders çalışmam umrunda olmaz, 'ışığı kapat uyuyacağım.' Ama odada ben uyurken telefonun sesi son ses şarkı açar, kapıları pat pat açıp kapar, ışık zaten açık.

Zaten çok muhatap olmamaya çalışıyorum ama zorla uğraşıyor benimle. Kısa cevaplar verdiğimde de 'neden ters cevap veriyorsun' diye sinirleniyor. Ne yapmam lazım benim? Nasıl davranayım?

Ben 17 o 25 yaşında..

Askere gittiğinde çok özleyeceksin bence....
Bunlar küçük şeyler ve bütün kardeşlerde olur.bugunlerini çok özleyeceksin.

Tamamını okuyamadım sinirden.
Aileden böyle yetişmiş demekki, napsanız değişmez.
Üniversiteyi dışarıda bir yerde kazanıp uzaklaşmaktan ve hayatınızdan uzaklaştırmaktan başka çareniz yok.

salon müsaitse o salona gecse yada sen belliki anlasamıyorsunuz.
bide cogu abi senin abin gibi benimkide öyleydi bu tarz konularda anlasamazdık

Askere gittiğinde çok özleyeceksin bence....
Bunlar küçük şeyler ve bütün kardeşlerde olur.bugunlerini çok özleyeceksin.
Kucuk seyler mi? Butun kardeslerde olmaz benim erkek kardesim kilima dokunamaz cesaret dahi edemez ne munasebet kimse kimseyi dovemez suc bi kere bu , nasil normal karsilayabilirsiniz bu durumu bir kadin olarak?

Kucuk seyler mi? Butun kardeslerde olmaz benim erkek kardesim kilima dokunamaz cesaret dahi edemez ne munasebet kimse kimseyi dovemez suc bi kere bu , nasil normal karsilayabilirsiniz bu durumu bir kadin olarak?
Dauak yeme kısmını atlamışımq pardon uykusuzum da ;(
Ben diğer anlaşmazlıkları kastetmiştim

Babam pek karışmaz böyle şeylere, anneminde yapabileceği çok şey yok zaten sen fazla bulaşma ne derse tamam de seneye gidip kurtulacaksın zaten diyor
Cok uzuldum sizin icin , annenize babaniza da inanamiyorum , benim de bir oglum bir kizim var , asla musade etmem boyle bir iliski icerisinde olmalarini zaten anne babanin umirsamazligi yuzunden abiniz de boyle olmus , dilerim hemen askere gider siz de sehir disinda bi universite kazanir gider kurtulursunjz o evden biran once

Back
X