• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim

Affedersin eşşek kadsr adamın yaptığına bak.çok kızdım hem abine hem anne babana.yetişkin herifin senin yanında odanda ne işi var .kardeşine fiziki zarar veren zaten normal değildir .başka biseyde düşünür belli olmaz.annen baban salonda yatsın versinler odayı sana.ama kabul etmezler sanmıyorum.zaten düşünseler böyle dengesiz davranışlara izin vermemeleri lazim

Affedersin eşşek kadsr adamın yaptığına bak.çok kızdım hem abine hem anne babana.yetişkin herifin senin yanında odanda ne işi var .kardeşine fiziki zarar veren zaten normal değildir .başka biseyde düşünür belli olmaz.annen baban salonda yatsın versinler odayı sana.ama kabul etmezler sanmıyorum.zaten düşünseler böyle dengesiz davranışlara izin vermemeleri lazim
Çok haklısınız
Aynı odada yatılır belki ama o da çocuklukta
Benimde iki kızım bir oğlum var daha bizle yatıyorlar küçükler
Ama önümüzdeki yaz oda ayrılacak
Evim 2+1 eğer 3+1 e çıkamayacak olursak biz salona geçip kızlar bı odada oğlan bı odada diye planladık
Anne babanız bu konuda fedakarlık yapmamış
Ki abinizin yaşı bı odayı kız kardeşle paylaşacak kadar küçük değil
Dövmek nedir yaa annenize söyleyin olmuyorsa babanıza söyleyin
Bı iki gece gidin anne babanızın odasında uyuyun
Olay çıkartın
Ve okulunuzu bitirip kurtulun:((

Hepinize çok çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi artık sadece soru sorduğunda cevap veriyorum ve zorunlu olmadıkça odaya gitmiyorum. Sadece uykum geldiğinde gidiyorum. Üniversiteyi kazanana kadar böyle davranacağım, 1 sene daha sıkacağım dişimi. Çok teşekkürler yeniden

Benim halamların maddi durumu kötü, evleri 2+1di. Bir kız bir erkek çocukları var. Çocukken aynı odada kaldılar ama büyüyünce erkek olan salona geçti. Uygun değil farklı cinsiyetten iki kardeşim yetişkinken aynı odada kalması. Bunu kültürel bir şey olarak falan söylemiyorum. Amerikan dizilerinde bile kız kardeşler bir odada erkek kardeşler bir odada yatarlar paylaşmaları gerekirse. Ailenizin sorumsuzluğu ve umursamazlığı sınır tanımıyor maşallah. Bir an önce üniversiteyi kazanın gidin kurtulun o evden. Kesinlikle başka şehir yazın.

ne kadar da KÜÇÜK şeyler dimi dayak yemesi hakaret yemesi bu mu küçük ? neyini özleyecek o abinin yahu. bir de 25 yaşında adam!!!
50 kere açıklama yaptım uykuluydum dayak kısmınıatlamuşım diye.
Bi zahmet o yorum ları da okuyun...
Ben sıradan tartışmalar için anlamıştım.

Back
X