- 24 Nisan 2016
- 18
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi portakalkokusu77
Çokk teşekkürler:)Üzülme nefret etmekle çok haklısın. Kendini derslerine ver ve sabırlı ol mutlu günler seni bekliyor merak etme![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokk teşekkürler:)Üzülme nefret etmekle çok haklısın. Kendini derslerine ver ve sabırlı ol mutlu günler seni bekliyor merak etme![]()
Nedense mi?İlerde eşi olucak insana üzüldüm nedense...
Nedense lafın gelişi yazdığım bişey neden bu kadar takıldınız ki :)) demek istediğim konu sahibinden çok ilerde ki eş adayına üzüldümNedense mi?Neden olacak bugün kardeşine bunları yapan yarın eşine neler yapmaz !!
Cok uzuldum durumuna konusmaktan anlamiyorlar demek sen derslerine iyi calisip bir an once farkli sehre okumaya git baska da caren yok gibi allah yardimcin olsunAnlayacaklarını pek düşünmüyorum.. tamam kızım haklısın deyip geçerler yani
Hiç abartmıyorsun kuzumMerhabaa.
Sizleri fazla sıkmamaya gayret ederek direk konuya gireceğim. 16 yaşında bir genç kızım ve sorunum abim.
Geçen sene dışarıdayken abimin aramalarını duymamam ve abime yarım saat kadar geç dönmem sebebiyle kıyamet koptu. Eve geldiğimde abimden tam anlamıyla dayak yedim. Ama öyle böyle değil. Saçımdan tutarak yerde sürükledi resmen. 2 ay sonrada kendi gelip özür diledi ve zorla barıştık.
Barıştık barışmasına ama ben bu olayın üzerine kin beslemeye başladım. Artık en ufak hareketi bile batıyor. 'Tırnaklarını uzatma, tayt giyme, makyaj yaparsan seni öldürürüm, odayı topla sen kızsın, yemek hazırla bu evin kızı sensin' Artık o kadar çok bunalıyorum ki.
Bu davranışları önceden de vardı tabii. Ama abim ya işte, kin tutamıyordum. Kısa süreli küsüp barışırdım kendi kendime.
Fakat şu sıralar yapamıyorum. Tiksiniyorum diyebilirim. Öpmeye çalışıyor uzaklaşıyorum, odaya geliyor ben başka odaya geçiyorum, konuşmaya başladığında olabildiğince kısa kesip bitirmeye çalışıyorum.. Sürekli huyuna gitmeye çalışıyorum ama içten içe bir nefret var. Aşamıyorum bunu. Bir an önce üniversiteye başlayıp kurtulmak istiyorum.
Üstelik onu sevmem konusunda hiç yardımcı olmuyor. Mesela yemek ısıtmamı istedi ve ben o gün yorgunum. Üzerime geliyor, eğer yine ısıtmazsam kavga çıkarıyor. Ya da sürekli benimle uğraşıyor. Ben uğraşmasını istemediğimi yumuşak bir dille belirtmeme rağmen uğraşmaya devam ediyor ve ses düzeyim biraz yükselse yapışıyor saçlarıma. Haksız bile olsa haklı duruma çıkmaya çalışıyor. Sonra annem bana bulaşmaması için kızınca yine beni dövüyor. Ben karıştırıyormuşum ortalığı.
Size sorum şu; acaba ben çok mu abartıyorum? Yani elimde değil ama çok abartıyorsam destek almaya çalışacağım.. teşekkür ederim şimdiden.
Takılmadım o abiye sinir oldum yoksa doğru söylüyorsun tabikiNedense lafın gelişi yazdığım bişey neden bu kadar takıldınız ki :)) demek istediğim konu sahibinden çok ilerde ki eş adayına üzüldüm
Fazlalıkları olduğu içindir belki töbe töbe!!nıye bu erkek evlatların bı ayrıcalıgı olur anlamam
Oda essek kadarmis ya. Ergen felan sandim.
Benim benden 4 yas kucuk erkek kardesim var. Benim annemde kzim suyuna git derdi. Ben dayanamazdim. Birgun cok kotu kavga cikti ve yuzune kola dolu bardagi firlattim. Mutfagin duvari sip siyah oldu. O bana dah snra tokat atti uzerime yurudu. Ben hickira hickira agladim abimi aradim o durumdayken; abi yeter yaa yeter, istemiyom ben yeter, gel ya nolur yeter ya" diye cumle toparlama calisiyodum. Abimde filistin yuruyusu vardi o gun, orya gittim orda basima bisey geldi sanmis.
Eve geldi ben hala sakinlesemedim.
Hala hickiriyorum agliyorum. Sakince yatirdilar hala hickirik. Iki elim parmaklarim yan dondu. Kimildatamadim. Abim annem parmaklarimi duzeltiyor elimi tutuyor, birakinca geri ilk haline geliyordu.
Yavas yavas sakinlestim ve abim kardesimle konustu. O gunden sonra 2 ay bi sure hala bazen kalemle yazarken ellerim uyusur yamulurdu. Kalirdim oyle o anki gibi.Korktum bi ara bisey olucak boyle kalicak diye.
Neyse kardesim ergendi o belliydi, okulda ogretmenlere gina getirdi okuldan atildi.
Ofke kontrolune gitti ogretmenlerin tek sarti buydu yoksa okula geri almayiz dediler.
Ilk basta tamam gider gibi yaparim diye gitti gitti geldi. Hala ofke kontrolu olmadigini savundu. Hic bi taktigi ve yardimi kabil etmedi ordaki profesyonelden. Ama zamanla bi baktik farkinda olmadan dizginlesmis. Bazen hala sacma sapan bagiriyor ama eskisi kadar degil.
Cok uzuldum adina kzum, daha yasin cok kcuk. Annen baban farkinda olmali ve el atmali bu duruma. Eger benim kardesim boyle devam etseydi ve bana " suyuna git o simdi ergen, evden sogursa kotu arkdas edinir" diye soylenseydi itinayla. Bn kafayi yerdim, cok pis delirirdim.
Sana sabir diliyorum.
Bence tek care abinden uzak yasamak.
Etrafinda olma, kac baska biyere.
Disarda ol eve gelme.
O zmn nedn ymek yapmadin diye diretemez.
Insallah insan olur abin yakin zamanda.
Ne demek evden kaç dışarı git ?
farkindasin karşındaki 16 yaşında genç bir kız ? Dışarda nelerin kimlerin olduğunu sanıyorsun ?
Aynı şeyleri bende yaşadım onu çok iyi anlıyorum ama senin söylediğin söz verdiğin öğüt normal degil.!!