- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
kalabilecek olsa belki derim herkes annesi bilirAnnem yanlız kalamaz diyerek gelin ile sorun yaşayacağınız belli oldu.
anneyle oturma meselesi olunca olmadı hep sosyal fobisi yok yaniBen şunu anlamadım şimdiye kadar ilişkileri oldu ama iş annemle oturucaza gelince mi kızlar yan çizdi de bozuldu? Bu yüzden mi olmaz mı acaba diye düşünüyorsunuz? Yani kkda da bir sürü kadın var aile ile oturmayı kabul etmiş. Olabilir belki size de öyle biri denk gelebilir.
Ama yok abimin hiç ilişkisi olmadı doğru düzgün diyorsanız orda başka sıkıntılar da olabilir. Sosyal fobisi falan mı var misal?
kalabilecek olsa belki derim herkes annesi bilir
samimiyetimi buradan nasıl belli edebilirim?hangi alt katta yaşayamıyor onu anlamadım ayrı bir ev olsakirası faturası birsürü masrafı olacak annemin maaşıyla bunu karşılaması imkansızKeşke bizimle yaşasa cümlesini çok samimi bulamıyorum. Şimdiden abimle kalacak diyorsunuz bu ne bencillik. Abiniz evlendiğinde evlediği kadın istemezse ya kendi işlerini görmeyi öğrenecek ya da ortak bir sorumlulukla bakacaksınız. Annen eşinden rahatsız oluyor öteki abinin durumu yok bu abinin de eşi istemezse ne olacak? Sonuçta her şey annenin kararı da değil. Ortak karar alınır uyulur uymayan kendi yaşar. Abinizi kullanıyor hayatına ambargo koyuyorsunuz. Anneniz hasta veya engelli değilse neden alt katta yaşayamıyor anlayamadım. İhtiyaçlarını alışverişini siz sırayla yaparsınız
anneyle oturma meselesi olunca olmadı hep sosyal fobisi yok yani
Allah korusun abime birşey olsa tabiki bizimle kalır çünkü başka seçeneği kalmaz.konudada anlattığım gibi bizimle yaşasın istedik eşim benden çok istedi ama annem buna razı değil.Evlenmemi annem benden çok istedi sen evlenirsen abinin evlenmesi daha kolay dedi birde sen fazlalık gibi görünmezsin dedi açıkçaÇok merak diyoruö abinizin başına bi iş gelse ne yapacaksınız? Anneniz ne yapacak? İşi istediğiniz gibi yorumlamayın. O zaman sen evlenmeseydin ya da boşan çalış da bak annene. O zaman biraz anlarsın abini. Maşallah pek bi düşünüyorsun anneni. Sana dokunmayınca rahatını çok düşünmek ne kolay değil mi?
60 yaşında kilo problemide var aslında sosyal biridir ama çarşı pazar sevmez annem bu sebepten uzak kalmış yapmamışAnneniz kaç yaşında. Hani 50li yaşlarda ise bence kendisine güvenmesini ve çarşı pazara çıkmasını sağlamalısınız. Hani 75 yaşında falansa belki zaten çok yaşlanmış denilebilir de, eğer gençse neden hayatını yaşamasın. Neden kafası bozulduğunda biraz çıkıp dolaşmasın. Bir markete gitmek bile bazen insanın kafasını rahatlatıyor. Annenizin terapi almasını ve hayata bağlanmasını sağlamalısınız. Çocuğunuz gibi düşünün, o yapamaz, o bilmez diye bir şey yok. Güvenin, kendisine de güvenmesini sağlayın.
o zaman annem bize yaşamaya itiraz etmez çaresiz kalıncaAnladım. Yani bu devirde anne ile oturmayı kabul edecek kadın bulmak zor. Ama imkansız değil. Biraz görücü usulü araştırın isterseniz. Tabi abiniz de buna sıcak bakıyorsa.
Ama annenizi hayata biraz alıştırmanız lazım. Bir arkadaşın da dediği gibi Allah korusun abinize bir şey olsa ne olacak?
hayır kesinlikle bencil değil.siz hem kız kardeşi hem annesi olan biriyle evlenmeyi ister miydiniz onlarla birlikte yaşamaya sıcak bakar mıydnız hiç sanmıyorum ki bari kız kardeşi olmasın diyecek biri olmasınAnneniz bencil kendini evladından daha çok düşünüyor. Sizi evlendirmiş ki ogluyla yaşama ihtimali kuvvetlensin. Bu bencillik. Eşit değil. Yazık abinize. Neyse daha da konuşmayacağım
ben annemin bizle yaşamasına razıyım
abimin zaten annemden ayrılmak gibi bir düşüncesi yok istedi maddi imkan yok hayatın gerçeklerine bakarak hareket etmek lazım herkez 3-4 milyar maaş alıp yaşamıyor bu hayatıbüyük konuşmak istemem ama o yaşa kadar annesiyle yaşamış birinin psikolojisinin düzgün olacağına hiç ihtimal vermiyorum. Birey olarak bile çoktaan ayrı eve çıkmalıydı. 32 yaşında tanıştı evlendi 34 oldu diyelim o yaşa kadar anneden ayrılmamış birinin o yaştan sonra da ayrılabileceğini sanmıyorum. bence zor. Evlenemez bu devirde kızlar kabul etmez.
abimin zaten annemden ayrılmak gibi bir düşüncesi yok istedi maddi imkan yok hayatın gerçeklerine bakarak hareket etmek lazım herkez 3-4 milyar maaş alıp yaşamıyor bu hayatı
var gerçekten yaşamadan bilemiyor insanEşimin ailesinden hazetmem, ama annem çok iyi.
Yok böyle bişey yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?