Abimden sonra bende onun evlenmesinden umudu kestim galiba...

abim evlenebilir mi?

• evlenir

OY: 37 56,1%
  • evlenemez

OY: 29 43,9%

• Ankete Katılan
    66
anne

annem çok şükür elden ayaktan düşmedi yemeğinide yapar temizliğinide o dışarıda ki işleri yapamaz böyle bir durumda zaten anneme yardım ederim ben neden etmeyeyim
Madem elden ayaktan düşmedi neden yalnız yaşayamıyor? Cevabı nedir? Dışarıdaki işlerini siz görün. Telefon diye bi şey var arar gidersiniz. Bırakın ayrı evi siz alt katta bile olmaz diyorsunuz.
"Muhtaç olsa neden gitmeyeyim?" " Annem yalnız yaşayamaz siz de inşallah birine muhtaç olursunuz."
Bunlar sizin ne yaman çelişkili cümleleriniz.

Iste bu noktada maddi destek maddi destek. Bir cok öneri var..
Ilk yorumlarda dubleks ev ancak olur demistiniz. Dubleks ev yerine iki kucuk ev.
Ay bide bu dubleks ev çözümü yok mu resmen çileden çıkıyorum
Dublex evler çıkalı kan emicilerine gün doğdu
Genç kızları böyle kandırıyorlar artık , kaynana ile dublex evde olacak !
Ne varsa dublex olup da aynı ev işte

defelarca yazdım annemle yaşamak istedik diye eşim bile ikna etmek için konuştu ortadan kaybolduğum yok sayfalarca yorum var gözümden kaçmış

Isi ikiye katlaniyor bir de hic sorma.
Hanimefendi sadece isine gelen mesajlara cevap verdi. Akli basinda yorumlari degerlendireyim derdinde degil bence

annem o durumda bizimle yaşamaya itiraz etmez bizimle yaşar tabiki abim ayrılacak değil

Nisanliyim.
Tayin isleri vs derken belki bir kac ay birlikte otururz olmaz mi anne dedi nisanlim kayinvalideme.. sadece denemek icin sordu. o an ki tepkisini gormeliydiniz. Aman yavrum huzur bir kere kacti mi gelmez. Herkes kendi evinde mutlulugunda olsun.. herkesin kendi evi, abinlere gittigimizde yada geldiklerinde bile diken üstünde oluyorum birbirimize yanlis anlamayalim diye dedi. Kayinvalidemde otoriter fena bir insandir. Allah muhtac etmesin elim ayagim tutmazsa huzurevin verin dedi.
Hemde üç oglu üç gelini ve gorumcem varken dedi bunu

iki ayrı ev iki ayrı masraf olur çünkü bunu anlamak neden bu kadar zor kimseye inşallah sizde birine muhtaç olursunuz diye birşey yazmadım

Bu kadın her işini yapan geliri iyi evi barkı olan biriyse şaşmadım

ne kadar edepsizsin sen yaaa

annem o durumda bizimle yaşamaya itiraz etmez bizimle yaşar tabiki abim ayrılacak değil
Ha yani adaletli bir çözüm ortamı yaratılması için illa oğlunun boşanma haline gelmesi gerekiyor?
Diyorsunuz ki abime bir şey olsa veya gelin istemese gelir bana. İyi de niye?
Her durumda bu abinin başına iş mi gelmesi gerekiyor, mutluluğa erişmesi için?
Neden ilk tercih bu adam?
Senelerce yapmış görevini 10 senelik meslek hayatı var neredeyse, 10 sene yeter bence artık. Bir 10 sene de diğer evlatları baksın.
Bu adam bir 10 yıl daha evde oturunca rahat edecek misiniz? 40 yaşında yalnız, bir başına?

Aynı ev olmaz ya
Sabahtan beri kaynanası yanına taşınmak isteyen ve evinde huzuru kalmayan çıldıran gelinin hikayesini okuyorum.ordada bi görümce var anneme bakmak zorundasın yok ona bişey olursa sorumlusu sensin gibi saçma salak cümleler le gelinin üzerine geliyor..yazık vallahi yazık !
Elden ayaktan düşmemiş bu annelerini gelinlere bakıtma derdine girmiş görümceler ile kendine hizmetçi ! arayan kayınvalideler elimde olsa hepinizi bi araya toplayıp uzayda yeni bi hayat kurmak isterdim
Umarım abin birlikte yaşamayı kabul etmez istemez..
Altlı üstlü oturmanın nesi kötü pardonda ?
İnsanın mahremiyetine saygısı olmayan birisiniz siz net ! Bunu nerden mi çıkardım ?
Daha ortada fol yok yumurta yok siz görümcelik taslıyosunuz kim bilir gelin gelse neler olucak ..
Aynı şeyi sana söyleyen bi görümcen olsa mesela?
Annemle yaşıcaksın mecbursun bakıcaksın dese !
Ya da çok biliyosun kaynananı yanına taşısana bi ?
Birlikte yaşasana sen ?
Ayy valla sabahtandır bu kaynana görümce gına geldi sinirlerim bozuldu nedir bu ahkam kesme hüküm sürmeler ya ne istiyosunuz bu gelinlerden sizde birer gelin olmadınız mı ! Anlayışlı olmak düşünceli olabilmek bu kadar mı zor !

uğraşılmaz sizinle anne kız baş yiyicisiniz siz belli
Bu konuyu da dünkü konuyu görünce açtınız
Dünkü konu sahibinin görümcesi de aramış ne var sanki aldan annemi yanına Bi annemi sığdıramadın diyormuş sizin de ondan farkınız yok işte
Kan emiciler baş yiyiciler sizi

bende bir gelinim nerede görümcelik tasladım?

evet dünkü konuyu görünce açtım kimsenin kanını emmek gibi bir derdimiz yok tanımadan etmeden hüküm veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…