- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi kahkaha attim.Allah iyiliginizi versin.Ikı sonrada burda gelınden dert yanarsınız bosverın akısına bırakın ya da hakkında hayırlısı deyınevlenıp degısık tıplerle karsılabılırsınız
![]()
Aile ile kurs ayni şeyler değil ki. Kismemtin nereden geleceği belli olmaz.Bir kurs için zamani yok ise, aile için nasil zamani olacak? Sevgilisi ve sonra esi için?
Niye önceki iliskiler mutlu son ile bitmedi?
Ne bilim, kardesine sevgili arayan biri, o kardes üzerine otomatikman iyi bir profil çizmiyor.
Aile ile kurs ayni şeyler değil ki. Kismemtin nereden geleceği belli olmaz.
Siz çok yaşayınGelinligimi alip geliyorumkizlar
Çabalamıştır illa ki. Kardeşine anlatmamış olamaz mı... nerden biliyorsunuz tek çabanın buradaki olduğunuYani hayat arkadasini bulmaya çabalamayan insan ile niye bir kadin evlensin?
Tek çabasi ablasindan geliyorsa, ben bekar olsaydim asla tercih etmezdim kardesini, kusura bakma.
Hay sen çok yaşa. İnsanlar eleştirmeye bayılıyor. Ama kısmet bu işlerÇabalamıştır illa ki. Kardeşine anlatmamış olamaz mı... nerden biliyorsunuz tek çabanın buradaki olduğunu
Harikasın. Teşekkür ederimDalga geçilecek birşey göremedim ben sosyal medya da tanışıp konuşan arkadaşlar var bu ona göre bence daha normal ki aracılık ederek tanışıp evlenen de çok burada da var çok iyi temiz kızlar konu sahibi ile dalga niye geçiliyor ki