Abime Kismet Bulma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kurs için zamani yok ise, aile için nasil zamani olacak? Sevgilisi ve sonra esi için?
Niye önceki iliskiler mutlu son ile bitmedi?

Ne bilim, kardesine sevgili arayan biri, o kardes üzerine otomatikman iyi bir profil çizmiyor.

Bir kurs için zamani yok ise, aile için nasil zamani olacak? Sevgilisi ve sonra esi için?
Niye önceki iliskiler mutlu son ile bitmedi?

Ne bilim, kardesine sevgili arayan biri, o kardes üzerine otomatikman iyi bir profil çizmiyor.
Aile ile kurs ayni şeyler değil ki. Kismemtin nereden geleceği belli olmaz.

Yani hayat arkadasini bulmaya çabalamayan insan ile niye bir kadin evlensin?
Tek çabasi ablasindan geliyorsa, ben bekar olsaydim asla tercih etmezdim kardesini, kusura bakma.
Çabalamıştır illa ki. Kardeşine anlatmamış olamaz mı... nerden biliyorsunuz tek çabanın buradaki olduğunu

Neden olmasın? Burada aklı başında eli yüzü düzgün birileri muhakkak vardır. Her tanıştığıyla evlenecek de değil kimse.

Evlenmeyenlere , evliligi secmeyenlere artik vebali gozuyle bakmayi birakin. Bulamamistir degil , gonlune gore birini bulamamistir.

Lutfen ona buradan ya da baska yerden birini bulmaya calismayin. Ben abinizin yerinde olsam, boyle yaptiginizi duysam iliskiyi keserdim.

Kursa gitsin demeyecegim cunku dogru insan , dogru yerde , dogru zamanda onu bulacaktir.

Dalga geçilecek birşey göremedim ben sosyal medya da tanışıp konuşan arkadaşlar var bu ona göre bence daha normal ki aracılık ederek tanışıp evlenen de çok burada da var çok iyi temiz kızlar konu sahibi ile dalga niye geçiliyor ki

Sen bakma buradakilere. Linç etmey e gerek yok bence arkadaşlar farklı yazmis ama.Sosyal medya da tanışıp evlenenelr var ,kısmetin nereden geleceği belli olmaz .Ama benim size tek tavsiyem ,önerseniz bile direk konus diye dayatmayın kardeşinize . Soyleyin geçin .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X