Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayıt sayfasında erkek cinsiyet seçilebiliyor, ancak hiçbir erkeğin konu açmadığı için öyle yazdım.Aslında abim buraya üye olacaktı, kısmından sonrasını okuyamadım. Konsantre olamıyorum![]()
Bunu cidden sordunuz mu? öyle ilk görüste vapurda vs gözü dikip bakmak ,sikayet eden bile cikar valla.Bence kendisi işe başlayinca mutlaka sosyalleşsin,gece ciksin vs .Bu sekilde bu devirde ,bilemedim ..
Öyle kısa dönem işlerde bulamayabilir ,benim demek istedigim ; meslek hayatina başladiginda illaki kalici arkadas cevreleri olur .gruplarla vs sosyalleşmek bu tarz şeyler icin uygun bir mecra.En azindan otobüste fiziken begendigi bir kadina bakana kadar ,o sosyal ortamda ,arkadaş cevresinde karsisindaki insani tanima firsati da olur nacizane görüşüm..kendisi zaten birçok işe girip çalıştı yaz dönemlerinde. restaurantta,markette felan yani cebinde parası var. kazandığı parayla antalyaya felan gidiyor. ama bize hiç bi kızdan bahsetmedi. en azından anneme söylerdi.
anneniz bulsa peki, görücü usulü denese?kendisi zaten birçok işe girip çalıştı yaz dönemlerinde. restaurantta,markette felan yani cebinde parası var. kazandığı parayla antalyaya felan gidiyor. ama bize hiç bi kızdan bahsetmedi. en azından anneme söylerdi.
Kadınlar kulübu ya burası ondan şey oldum. Okumaya çalıştıkça, üye olma kısmından ileri gidemiyorumkayıt sayfasında erkek cinsiyet seçilebiliyor, ancak hiçbir erkeğin konu açmadığı için öyle yazdım.
bu bayramdada çıkıp gezmiş. otobüste, vapurda, metroda bi kızdan hoşlandığı zaman gidip göz hizası olacak şekilde oturuyormuş. belki hoşlanırda bi işaret verir diye. başkaları laf söyler diyede kızlarla konuşmaya çekiniyorum diyor kalabalık içinde. niye kızı rahatsız ediyorsun derler diye. ama hiç karşıdan olumlu bir işaret alamıyorum diyor.
Hiç mi Uygun yaşlarda tanıdık biri yok orada burada böyle dolaşmak nedir şaka gibiaslında abim üye olacaktı ama erkeklerin üyeliği kabul edilmiyormuş. o yüzden ben açtım konuyu.
kendisi 28 yaşında, üniversiteyi bitirdi, askere gidecek ve kpssye girdi kazanırsa öğretmen olarak atanacak inşallah. bu kadar geç bitirmesinin sebebi okula başladığında vertigo olmuştu. 1,5 senede toparladı ama okulu uzatmak zorunda kaldı.
kendisi liseden, üniversiteden beri birçok kızla tanışmak istemiş. ama hiçbiri kabul etmemiş. bu bayramdada çıkıp gezmiş. otobüste, vapurda, metroda bi kızdan hoşlandığı zaman gidip göz hizası olacak şekilde oturuyormuş. belki hoşlanırda bi işaret verir diye. başkaları laf söyler diyede kızlarla konuşmaya çekiniyorum diyor kalabalık içinde. niye kızı rahatsız ediyorsun derler diye. ama hiç karşıdan olumlu bir işaret alamıyorum diyor.
size sormak istediği ne yapsın? olumlu işaret almadığı halde gidip konuşsun mu? yoksa olumlu işaret almayımı beklesin?
Kimse kabul etmeyip de bu yaşa kadar hayatına kimse girmemişse bence sorunu kendinde arayıp gerekirse psikoloğa gitsinaslında abim üye olacaktı ama erkeklerin üyeliği kabul edilmiyormuş. o yüzden ben açtım konuyu.
kendisi 28 yaşında, üniversiteyi bitirdi, askere gidecek ve kpssye girdi kazanırsa öğretmen olarak atanacak inşallah. bu kadar geç bitirmesinin sebebi okula başladığında vertigo olmuştu. 1,5 senede toparladı ama okulu uzatmak zorunda kaldı.
kendisi liseden, üniversiteden beri birçok kızla tanışmak istemiş. ama hiçbiri kabul etmemiş. bu bayramdada çıkıp gezmiş. otobüste, vapurda, metroda bi kızdan hoşlandığı zaman gidip göz hizası olacak şekilde oturuyormuş. belki hoşlanırda bi işaret verir diye. başkaları laf söyler diyede kızlarla konuşmaya çekiniyorum diyor kalabalık içinde. niye kızı rahatsız ediyorsun derler diye. ama hiç karşıdan olumlu bir işaret alamıyorum diyor.
size sormak istediği ne yapsın? olumlu işaret almadığı halde gidip konuşsun mu? yoksa olumlu işaret almayımı beklesin?