-ekleme-
abim tüm yorumları okudu, konuştuk bana melikeden bahsetti. lisede sevdiği ilk kızmış. annemde biliyordu zaten (o zaman yatağının kenarına adını yazmış

abim lisede bilgisayar okudu, okulda elektrik-elektronik bölümüde varmış ve ordakilerdende tanıdığı varmış. ama lisede hiç tanıdığı olmadığı radyo-televizyon bölümünden kıza -melikeye-, hiçbir araştırma yapmadan direk çıkma teklifi etmiş oda reddetmiş. en son üniversitedede elif diye hiç tanımadığı, daha önce hiç denk gelmediği kıza çıkma teklif etmiş oda reddetmiş.
çünkü diyor, kendi sınıfımdaki kızlar, halam teyzemmiş gibi, sanki benim akrabammış gibi geliyor dedi. yoksa enson çalıştığı marketteki bi kız, abim işe girdikten 3 ay sonra ilgi göstemeye başlamış ama abim kızı sevememiş. birine aşık olmam için onu daha önce hiç görmemiş olmam gerekiyor. o yüzden evlenirsem tesadüfi biriyle evlenirim dedi.
-konu-
aslında abim üye olacaktı ama erkeklerin üyeliği kabul edilmiyormuş. o yüzden ben açtım konuyu.
kendisi 28 yaşında, üniversiteyi bitirdi, askere gidecek ve kpssye girdi kazanırsa öğretmen olarak atanacak inşallah. bu kadar geç bitirmesinin sebebi okula başladığında vertigo olmuştu. 1,5 senede toparladı ama okulu uzatmak zorunda kaldı.
kendisi liseden, üniversiteden beri birçok kızla tanışmak istemiş. ama hiçbiri kabul etmemiş. bu bayramdada çıkıp gezmiş. otobüste, vapurda, metroda bi kızdan hoşlandığı zaman gidip göz hizası olacak şekilde oturuyormuş. belki hoşlanırda bi işaret verir diye. başkaları laf söyler diyede kızlarla konuşmaya çekiniyorum diyor kalabalık içinde. niye kızı rahatsız ediyorsun derler diye. ama hiç karşıdan olumlu bir işaret alamıyorum diyor.
size sormak istediği ne yapsın? olumlu işaret almadığı halde gidip konuşsun mu? yoksa olumlu işaret almayımı beklesin?