- 27 Kasım 2018
- 580
- 809
- 23
Anneniz ne mükemmel bi kadınmış Allah hep iyilerle karşılaştırsın.
Konu sahibinin annesi ise hep üzülmeye mahkum. Anlamadığım öyle düşünen bi aileden o abi gibi numunelik sağlam karakterli adam gibi bi adam çıksın. Abi ne düzgün adammış. Annesi damadı kızına kapı açsa ne sevinir ama. Anlatır herkese. Vayy be abiye bak. Gurur duyulacak biri.
Eşim de zamanında ailesinin tüm engelleme şikayet ve beyin yıkamalarına karşı durdu ama şimdi el üstünde tutsalar da kapımdaki evcil hayvan kadar değerleri Yok. Ki bn sizin kriterinize göre daha önce evlilik yapmamıştım
Kayınvalideyi bosverin, es iyiyse dış kapının dış mandali oluyorlar.
Eş de iş yoksa zaten herşey tirt oluyor
Kesinlikle çocuğu olmasının yaşattığı tedirginliğe katılıyorum, bende ayrilsam hatta, çocuğu olan birini düşünürüm kafamda, benim çocuğum var çünkü, anlasın beni, eşit olalım derim mesela.Evlenmiş boşanmış , çocuğu olan kişilerle evlenince tedirgin olan aileleri kötü bulmuyorum.
Olabilir; yapamaz, idare edemez, hiç evlilik yapmamış olsun , çocuk olmasın diye düşünüyor olabilirler bu onları kötü yapmaz.
Asıl kötülük sadece boşanmış olduğunu duyarak şiddetle karşı çıkmak.
Hiç tanımaya çalışmamak, sadece nikah üzerinden değerlendirip yok saymak. Bu zihniyet çok çürük.
Ve evet binde bir es çok iyi çıkabiliyor ama tam böyle düşünmüyorum ben.
Armut dibine düşer. O ailede büyüyen çocuklar o ailenin muhakkak bir çok özelliğini alıyorlar.
Evlenmeden önce ailesine rest çeken kişiler evlendikten sonra " o benim ailem, öp yala onları , unut hatırlama , sus konuşma " moduna geçiyorlar.
Son durum annemin tansiyonu yüzünden hastaneye gittik. Bir şeyi yok.Bayramin ikinci günü. Abim sorun değil,artik ben nereye o oraya dedi. Yenge adayim da geldi tanıştık. Abim yengeme arabanin kapisini acti, annem biraz bozuldu köle olmuş çocuk gibi bir şeyler söyledi .Annem sadece bana köpürüyor bu aralar.
Kredi kartina takilan çok olmuş sizin ailenizde bu yok sanırım ama bizde vardir. Abim kredi kartimi öder. Odak nokta bu değil.
Bir kredi karti o kadar ne kadar cok abartıldı.Başından beri konuyu takipteyim, anneniz eski kv me çok benziyor, o da oğlunu "köpek ettiğimi" söylerdi, yıllarca en ufak açığımı kolladı, bende bulamadı ailemi didik didik etti, sonunda ne yaptı etti boşandık. Annenize söyleyin, yuva yıkmanın sonuçlarına katlanmaya gücü var mı?
Siz de eski görümceme benziyorsunuz, kendi çalıştığı halde herşeyini abisine aldırırmış, ben tek kelime etmediğim ve karışmadığım halde suçlu ben olmuştum.
Abimle mesajlasmalarimiz var sadecebugün yeni olay yok mu ya ? işim de çok ama açıp bakmadan edemiyorum :)
sorun kredi karto degil sorun koskoca kadinin calismayipda yaptigi harcamalari abisine ödetmesi..... eminim tek bu harcamayla kalmiyordur abiniz ailenize cok daha fazla harcama yapiyordur. annenizin ayilip bayilmalarida bundan.Bir kredi karti o kadar ne kadar cok abartıldı.
faturalar ödenmis, yazlik alinmis, bi istegin var mi diye sorulmus..ananin tek derdi para para para...... sende az degilsin.
Ne kadar da elinizde abiniz.. adam sizden izin istiyor yardim istiyor. Bence de pinara belli etmeyin valla bir daha yuzunu gostermez abinizin. Tatliya baglayinTekrar yuklemey denicem
Aynen öyle oluyor. Biz eşimle öğrenciyken yıllarca birbirimize destek olduk herşeyimizi paylaştık sonunda ikimizde iş güç sahibi olduk o zaman oğullarını umursamayan insanlar işe girince oğullarını hatırladı. Tek kuruş sınav parası bile vermeyen oğlum nasılsın demeyen insanlar bize şunu al bunu al demeye başladı.Yapılanlar kötülükler unutulmuyor. Unutulursa bile o duvar çoktan örülmüş oluyor yaptıklarıyla değil mi ?
Bir kredi karti o kadar ne kadar cok abartıldı.
Benimde amacım annemi uzmeden abimi kaybetmeden orta yol bulmak. İsimi sansurlememisim . Rica etsem sslerin gozukuyor mu bakar msnzNe kadar da elinizde abiniz.. adam sizden izin istiyor yardim istiyor. Bence de pinara belli etmeyin valla bir daha yuzunu gostermez abinizin. Tatliya baglayin
Evet maşallah kocaman oldu şimdi. Ailede çok seviliyor afacan bıcırık.
Ben de annemin yarısı kadar anlayışlı bir kayınvalideye sahip olsam şükür ederdim.
Kayinvalideler tam bir imtihan oluyorlar
Görünmüyor. Annenizle de iyi konusun abinizle de.. soyle bir gercek var hicbir sorun olmasa da abinizle.eskisi gibi olamazsiniz evlenince. Cunku kendi hayati olacak.. bari küslük olmasin. Sevgilisi bi ogrenirse evlenene kadar eyvallah sonra da yallah der benden demesi ki haksiz da olmaz sevenler ayrilmasin.Benimde amacım annemi uzmeden abimi kaybetmeden orta yol bulmak. İsimi sansurlememisim . Rica etsem sslerin gozukuyor mu bakar msnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?