- Konu Sahibi serenselen
-
Konu "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşınmıştır.
Bir kadının neden çalışması gerektiği ortada işte.. Hemen "benim param" olayına giriyor erkekler ne kadar acı
Arkadaşın sorduğu gibi kaç çocuğu var ve ne kadar süreliğine yanınıza almak istiyorsunuz? Ayrıca neden yanınıza almak istiyorsunuz onu anlamadım ben?
Kac tabe yegenini almak istiyorsun yanina.
Ne kadar süreligine?
Siz neden gidemiyorsunuz yanlarina?
Esinizde acimasiz bencilin biriymis.
Amma soru sordum ya :)
Bir kadının neden çalışması gerektiği ortada işte.. Hemen "benim param" olayına giriyor erkekler ne kadar acı
Arkadaşın sorduğu gibi kaç çocuğu var ve ne kadar süreliğine yanınıza almak istiyorsunuz? Ayrıca neden yanınıza almak istiyorsunuz onu anlamadım ben?
aynen öyle erkek para getiriyor olabilir ama kadında evin düzenini sağlıyor yemek,temizlik,ütü bunlar az şeyler değil ev hanımları parasız çalışan emekçiler maalesefEvlenildiği zaman benim denmez bizim denir,kocanız evliliğin anlamını henüz idrak edememiş anlaşılan.O zaman sizde bir şey giyeceği zaman benim yıkadığım ve ütülediğim çamaşırları giyemezsin,bir şey yiyeceği zamanda benim yaptığım yemekleri yiyemezsin deyin:)Eşiniz çocukları evde istemeyebilir,rahat edemeyeceğini düşünüyordur belki.Sizin gidip görme imkanınız yok mu?
bende anlamadım. neden yanına alaksın ki? annesi babası yok mu çocukların?
sanırım yanıma almak derken misafir etmeyi kastediyosun (yanlış anlamamışımdır umarım)kaç gün kalacaklar?kaç yaşındalar
annesı babası var annesı bundan bir ay önce kahramanmaraşa başka birine kactı çocuklarını ve abimi bırakıp:( 43:
Evlenildiği zaman benim denmez bizim denir,kocanız evliliğin anlamını henüz idrak edememiş anlaşılan.O zaman sizde bir şey giyeceği zaman benim yıkadığım ve ütülediğim çamaşırları giyemezsin,bir şey yiyeceği zamanda benim yaptığım yemekleri yiyemezsin deyin:)Eşiniz çocukları evde istemeyebilir,rahat edemeyeceğini düşünüyordur belki.Sizin gidip görme imkanınız yok mu?
arkadaslar yanıma derken sürkelı degıl en azından 15 gün lük yıyenlerımın annelerı bundan 1 ay önce baskasına kactı kahrammaraşa(( ve yıyenlerım abımle tek kaldı bende en gıdemıyorum barı onalrı getırıyımde yanımda bıraz kalsınlar ( 17:
canım böyle hassas bi konuda ben senin gibi yapardım en azından bi süre çocuklara değişiklik olur eşinin böyle bi durumda daha anlayışlı olması gerekirdi bence güzel bi dille konuş bu meseleyi eşinle 15 gün nedir ki hem sevap olur ayrıca eşin para kazanıyor olabilir ama sende o eve emeğini veriyosun bunu unutmasınarkadaslar yanıma derken sürkelı degıl en azından 15 gün lük yıyenlerımın annelerı bundan 1 ay önce baskasına kactı kahrammaraşa(( ve yıyenlerım abımle tek kaldı bende en gıdemıyorum barı onalrı getırıyımde yanımda bıraz kalsınlar ( 17:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?