- Konu Sahibi serenselen
-
kıyamam o çocuklara... 15 gün yetermi bakmak için. diğer günler ne olacak. kim bakıyor şimdi onlara... uff yaa... ne biçim insanlar var.
eşin durumu biliyordur. o minicik çocukların yiyeceğinden ne olur ki....
evet keske calıssaydınız. genelde erkekler boyledir. kendi tarafına oldukca verici, ama esinin tarafına zırnık koklatmak istemez..ben calısıyorum buna ragmen bizim taraftan biri geldiginde ikramları ben yaparım.. ama kendi kardesi falan geldiginde bana fırsat vermeden atıyorum buzlukta dondurma varsa hemen cıkarır verir, evde tatlı varsa beni beklemeden getirir onune koyar vs...
neden anneleri baslarında degil cocukların?
iyi niyetlisiniz herkes sizin gibi olsa...ama düşünün eşiniz istemese de razı geldi ve çocukları yanınıza aldınız..O azcık surat assa,ters birşey söylese çocuklar bunu farketmeyecek mi..bazı şeyleri yaşamış çocuklar yaşıtlarından daha olgun oluyor..onlara iyilik yapmak isterken daha çok yalnız olduklarını hissetirir mi eşiniz acaba..bilemedim şimdi..ama gün olur devran döner..hiç olmadık bir zamanda -yine- onun akrabalarından yardıma muhtaç birileri olursa bunları unutacak mı acaba?bir de sakin bir zamanda çocukları nedenvistemediğini öğrenin..neyi tehdit olarak görüyor acaba..kolay gelsin..
ALLAH O ANNEYİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN....
Çok kızıyorum böyle kadınlara,yazık değil mi o yavrulara.
Lütfen ikna edin eşinizi,madem benim param senin param muhabbeti yapıyor en yakın zamandada çalışmaya başlayın.
Bir süreliğine mekan değiştirmek ve sizin desteğinizi hissetmek çok iyi gelecektir yiğenlerinize.
canım böyle hassas bi konuda ben senin gibi yapardım en azından bi süre çocuklara değişiklik olur eşinin böyle bi durumda daha anlayışlı olması gerekirdi bence güzel bi dille konuş bu meseleyi eşinle 15 gün nedir ki hem sevap olur ayrıca eşin para kazanıyor olabilir ama sende o eve emeğini veriyosun bunu unutmasın
boşanma noktasına kadar gelebiliyorsan demek onsuzda hayatını sürdürebileceğini biliyorsun. yani o olmasa sen çalışıp kendine bakabilceksin değil mi?
peki onunlayken neden çalışmıyorsun?? ne yazıkki kocan seni ve aileni onun parasını yiyormuş gibi görüyor ve BENcil olmaya başlamış bir arkadaş söylemiş bir evlilik BENlere dönerse zaten bitmiştir.
ayrıca gariban 2 çocuk 20 gün insan tanımadığının bebeğine-çocuğuna şevkat gösterir. yeri geliyor ben halamda 2 ay kalıyorum yazlıklarında ve eniştem çok mutlu oluyor. bir surat assa ömrüm boyunca kapılarını açarmıyım. çocuk anlamaz demeyin hisseder onlarda ve huzursuz olurlarsa dahada huzursuzluk çıkarırlar.
birde kaç yıllık evlisiniz? çocuğunuz yok sanırım sizin?
malesefff esım hayatta ızın vermez gıtmeme bende ne yapcagımı sasırdım aklım hep onlarda ınankı(( buyuk olsalar ınsan yıne bu kadar sorun etmez ama daha 2 ve 6 yasında(( 43:
annesı babası var annesı bundan bir ay önce kahramanmaraşa başka birine kactı çocuklarını ve abimi bırakıp:( 43:
keske en basında eşinzle inatlasmadan düzgünce konussaydınz 10 günlüğüne getiriymde sevap alırız falan deseydinz zaten ne yiycekki o çocuklar deseydin
eşim cebınden parası cıkar dıye orkuyor ama esımıde bır görsenız hayatta boyle bır seyler yapacak ınsan degıl dersınız cok sessız
Ay Allah'ım ya ne anneler var, lanet olsun ya..Nasıl bir vicdan bu, ufacık çocuklarını bırakıp gidebiliyor, off Allah'ım ya
Canım bence eşinle güzel bir dille konuşmayı dene.. Biraz insaf etmesini sağlayabilirsin inşallah
eşimin tek insafa gelme nedenı ben çalısırsam olur buna emınım ozamanda ben yyenlerımle ılgılenenmkııı((
annesı babası var annesı bundan bir ay önce kahramanmaraşa başka birine kactı çocuklarını ve abimi bırakıp:( 43:
Durum madem böyle,anneleri kaçmış,eşinizin daha anlayışlı olup destek olması gerekir.Yazık yavrular anne sevgisine ve ilgisine muhtaçlar.Siz halaları olarak ilgi ve sevgi verebilirsiniz.En başta çocukların annelerine ne olduğunu yazmadığınız için eşiniz istemeyebilir diye yorum yapmıştım fakat bu durumda eşiniz haksız.Sonuçta o yavrular sizin canınız,kanınız destek olmanıza ihtiyaçları var.
[/QUO aslında yıyenlerım için çok konu başlıgı acmıstım profılımde ıncelersenız arkadaslar ben konus acıyorum sılınıyor bıde arladaslar o kadar vijdasnsız bır anneymıskı tabi anne denilirse kendi çocuklarının uzerındekı gıyecek kıyafetlerı sırf abıme yük olsun masrafa soksun dıye cocuklarının kyafetlerını marasta ki kardeslerının çocuklarına gondermıs bu kadar vijdansız biriesımden habersız bır kac kere gundelık ew temızlıgıne gıttım o paralarlada yıyenlerıme bır kac parca kıyafet aldım yolladım ama bır kac parcayla olmuyo sızlerde bılırsınız (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?