Abimin çocuklarını yanıma almak istiyorum

eşim çok pinti ama sadece bize karsı kendıne karsı asla boyle sorunu yok . ben sordugumda ne olcak kalsa dedım ben bakarımkı dedım onlara sokagamı atıcam ne olursa olsun ben onları bırakmam gerekırse yanıma alıcam dedım eşimin cevabı bana dedıkı cocuk bakmak sadece sevmek degıl masrafı ne olcak dedı bende calısmıyorum ya sesımı cıkaramadım allah kahretsın çok çaresizim çokkk ((

keske en basında eşinzle inatlasmadan düzgünce konussaydınz 10 günlüğüne getiriymde sevap alırız falan deseydinz zaten ne yiycekki o çocuklar deseydin

dedımya bir ay önce hastaneye gidiyorum dıye ewden cıkmıs bir ögrenmıskı abım maraşa kaçmış başkasına(43:

eşim cebınden parası cıkar dıye orkuyor ama esımıde bır görsenız hayatta boyle bır seyler yapacak ınsan degıl dersınız cok sessız

canım bence eşim çocukların sürekli kalmasından korkuyor olabilir onun için tepkisini baştann koymuştur

benımde cocuklarım var 2 yasında ve 12 yasında ben zaten yazın calısmayı dusunuyorum ama işe baslamadan en azından 15 20 gunde olsa yanımda kalsınlar çok özledım çokkkk annesınede bende allah havele edıyorum ben burda onlar için dayanamazken o nasılkeyfıne gezıp tozar kım bılirr ((

Son düzenleyen: Moderatör:

malesefkı esım çok pinti ben onunla sadec calısırsam ıı olurum ozaman istedgı kısı gelıp gıtsın (( para gelıyorya elıne beyımızın (

12 yıllık ewlıyım ve 2 tane seren ve selen adında kızım var ( ama buyuk kızım bıle benımle aglıyor benımle guluyor yıyenlerım için o bıle anne gıdıp getırelım sen calısırsın ben bakarım onalra kardesıme dıyor yeterkı babam kabul etsın dıyor ama bunu kocamın o bencıl kafası basmıo kızım kadar düşünceli olamıyor (

malesefff esım hayatta ızın vermez gıtmeme bende ne yapcagımı sasırdım aklım hep onlarda ınankı (( buyuk olsalar ınsan yıne bu kadar sorun etmez ama daha 2 ve 6 yasında((43:

Durum madem böyle,anneleri kaçmış,eşinizin daha anlayışlı olup destek olması gerekir.Yazık yavrular anne sevgisine ve ilgisine muhtaçlar.Siz halaları olarak ilgi ve sevgi verebilirsiniz.En başta çocukların annelerine ne olduğunu yazmadığınız için eşiniz istemeyebilir diye yorum yapmıştım fakat bu durumda eşiniz haksız.Sonuçta o yavrular sizin canınız,kanınız destek olmanıza ihtiyaçları var.

ya bir an önce çalışın. eşin çok garip. senin paran mı olur öle yaa....

annesı babası var annesı bundan bir ay önce kahramanmaraşa başka birine kactı çocuklarını ve abimi bırakıp:(43:

Ay Allah'ım ya ne anneler var, lanet olsun ya.. Nasıl bir vicdan bu, ufacık çocuklarını bırakıp gidebiliyor, off Allah'ım ya

Canım bence eşinle güzel bir dille konuşmayı dene.. Biraz insaf etmesini sağlayabilirsin inşallah

keske en basında eşinzle inatlasmadan düzgünce konussaydınz 10 günlüğüne getiriymde sevap alırız falan deseydinz zaten ne yiycekki o çocuklar deseydin

dememmı iljk dedımkı cocuklar gelsın yazın yanımda kalsın bıraz nasılsa okulda tatıl havalarda sıcak fazla yuku olmaz sana dedım hemen baskadı mırınkırın etmeye bende sıinirlendım e tabı oda hemen içindekılerı döktü bana (

eşimin tek insafa gelme nedenı ben çalısırsam olur buna emınım ozamanda ben yyenlerımle ılgılenenmkııı((

allah o anneyı bıldıgı gıbı yapsın, sımdı gıder kactıgı herıften de yapar haysıyetsız onursuz ahlaksız, boyle kadınların tüplerını baglayacaksın dogurmasınlar yazık gunah ya,

eşıne net şekılde tavrını koy ya hıcmı vıcdanı merhametı yok. yazıklar olsun sınırlerım bozuldu allah kahretsın ya

o karı musvettesını verecen sımdı benım elıme agıznı burnunu patlatırım dayak manyagı yaparım onu

kusura bakma ama eşin çok kötü kalpli bir adam çokta bencil, sen onun kardeşlerine 6 yıl bakarken sorun yok yapılan masrafın hesabı yok, senin yeğenlerine gelince bukadar kısa süreliğine üstelik nası çirkinleşiyo, mübarek cuma saati allah onu ıslah etsin canım üzülme bunun karşılığını görür o sende bu durumu hatırlatırsın kendisine

şu an için elinden malesef pek fazla bişey gelmez gibi, eşini ikna etmeye çalış tartışmadan yazık değilmi çocuklara onların masrafından nolcak ben senin kardeşlerine baktım hiçmi hatrım yok gbiisinden vicdan yap yoksa eşin tartışmayla falan ikna olacak gibi değil halbuki ne kadar şanslıki senin gibi iyi yürekli bi eşi var

eşimin tek insafa gelme nedenı ben çalısırsam olur buna emınım ozamanda ben yyenlerımle ılgılenenmkııı((

Canım valla elle tutulur hiç bir yanı yok bu işin.. Çocukların size 15 gün gelmesinin ona ne zararı olur ki? Çocukların yiyeceği şeyi hesaplıyor birde ya, ufacık çocuğun yiyeceği şeyden ne olur, ona ne zararı olur ne karı.. Çocuklar istediği kadar yese ne yazar, halasının evine gelmiş yiyemeyecek mi? Of yaa insanlar ne kadar insafsız..

Eşin istemediği müddetçe getiremezsin de, senin adına çok üzüldüm canım :26:

İnşallah en kısa zamanda bu iş çözülür..

annesı babası var annesı bundan bir ay önce kahramanmaraşa başka birine kactı çocuklarını ve abimi bırakıp:(43:

Ah kiyamam yaa canlarim benim. Allah abinizin ve o yavrularin yardimcisi olsun.
Ya siz aslinda cok guzel bir sey yapmak istiyorsunuz.
Simdi daha cok ihtiyaclari var onlarin sevilmeye.
Esiniz aslinda bu durumda karsi cikmamasi lazim ama ilk mesajimda
yazdigim gibi tam bir acimasiz bencilmis. Cocuklar gelsede onlara surat asacagi
belkide kizacagi belli ve bu onlari daha cok etkiler.
Offfff cok kotu bir durum yaa.
O Anne müsvettesinede Allah ıslah etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar acı.. Yüreği merhamet dolu anne ve evlatları.. Bencil bir adam!! Çok zıt.. Allah o çocukların yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…