Abimin çocuklarını yanıma almak istiyorum

Biraz yavaş...
Katılmayabilirsiniz yoruma, ama hakaret edemezsiniz, iyimser gözle yorum yapmaya çalışmış sadece. Sizin gibi insanlar (!) derken? Forumun kuralları gereğince de kimsenin yorumuna hakaretle karşılık veremezsiniz...

Son düzenleme:

çok saolun allah razı olsun sizlerden kurban oldugum yuce allahım bu mubarek aylarda ne dıleklerınız varsa kabul etsin işl

çok saolun allah razı olsun sizlerden kurban oldugum yuce allahım bu mubarek aylarda ne dıleklerınız varsa kabul etsin işl

amin canım cümlemizin inşallah.
Allah hepimizin kalbine göre versin.

çocukların çok şansı çok açık maşşallah altı üstü iki kişiye haber verdim ama 3 koca poşet eşya gelmiş. kıyafetten iç çamaşırından ayakkabısına kadar kışlık yazlık birşeyler denk geldi. Allah kısmetlerini hep böyle açık daim etsin.

ben yarın yollayacağım. en geç cuma günüde senin elinde olacaktır.

allah o 2kişidende sizlerdende razı olsun ınankı su an sevıncten heycandan nasıl elım tıtrıyor bır görsenız ne mutlu banakı sizler gibi doslarım sırdaslarım arkadsalrımız var işl esımıde ıkna ederımde sımdıkı sevıncıme bırde o tmm deyıp sevıncımı 2 ye katlarım suan sankı elıme ulasmıs bende yıyenlerın bana gelmelerını beklıyorum onları gıydırmek için bır an oyle hayal ettım ama ınanın düşünmesi bıle süper yıyenlerımın gelmesını işllll o günde gelır ve bende sizlere burdan yazıcam yıyenlerımı getırmeye ıkna oldu esşimmm diye (43:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…