Abimin çocuklarını yanıma almak istiyorum

Eşinizin yalnızca masraf olur düşüncesi pek samimi gelmedi açıkcası.
Aklından kendini aklıyacak ne düşünce geçiyordur kimbilir.
Tek tarafın gözünden dinleyerek yorum yapmak doğru gelmiyor ama
eşinizin yaptığı vefasızlık örneği. Sizin hatırınıza istemiyorsa bile sessiz kalmalı diye düşünüyorum.

Diğer yandan anne nasıl henüz bakıma muhtaç bebekleri bırakıp gidebilir.
Yapamamalı.
Anneyi de dinlemek lazım elbette ama, 2 yaşında ve 6 yaşında bebekler. Bakılmaya muhtaçlar.
İnsaniyet namına benim bakasım geldi inanın.

İnsanda biraz muhakeme olur. Mantık olur. İrade olur.
Öncelikler ben olabilir, insan bencil olabilir fakat mecburi sorumluluklar ezilip geçilmemeli.

Nefsin zevkleri kılavuz olursa olacağı bu tabi.

tabi seninde 2 kızın var. babasız büyümelerini istememişlerdir onlarda. ama dua et merhamet versin Rabbim eşine...

babam hep benımle konuruken oyle konusuyordu senın çocukların kız cocugu yarın buyucekler sende ewlenırsın ewlencegın adam ne kadarda olsa kendı babası gıbı olmaz cocuklarını üwey baba elınde buyutme kızım babalık hahkkım varsa esınle barıs dedı bende babamın hakkını nasıl babamdan dahamı önemlı canım dedım ve ıstemeyerekte olsa barıstım ne yapayım yoksa babam hakkını helal etmıyord basını yere egip gezermiş hep ben esımden ayrılırsam eger:((((((((((((((((((

anladım onlar aynı şehirde olsalar çok iyi olurdu siz çalışırdınız anneniz idare ederdi siz gelene kadar..iş dönüşüde alırdınız para geldiği için varyemez kocanızda gık diyemezdi....Allah yardım etsin ve koccccaman sabırlar versin size..bol bol dua edin eşiniz için adam olur belki....[/QUOTE

pek sanmam ama işlll olur kaynanamda kaynatamı bu yuzden boşamıs baskasına kaçmıs zaten :((( esımde annesız buyumus ama anlamıyo bunu o kadar bencilllllllllllllllllllllllll :(

valla allah göstermesin buyuk konusmak gibi olmasın da ben ne yapar ne eder o cocukları bir müddette olsa uzaklastırırdım ordan esinizle kötü olun demiyrm ama sizin ailenizi yada sizi bırakın en azındamn sabi subyana vbiraz vicdanlı olmalı degl ise ilerde bu vicdansızlıktan sizde nasibinizi alabilirsnz yoksa..........

eşinizin yaptığı vefasızlık örneği. Sizin hatırınıza istemiyorsa bile sessiz kalmalı diye düşünüyorum.

Yapamamalı.
Anneyi de dinlemek lazım elbette ama, 2 yaşında ve 6 yaşında bebekler. Bakılmaya muhtaçlar.

Öncelikler ben olabilir, insan bencil olabilir fakat mecburi sorumluluklar ezilip geçilmemeli.

cocukların annesı kactıgı adamla yenı degıl bekarlıktan berı kactıgı kısı askerdeyken abımle tanısmıs telefonda daha bır bırını görmeden nısnlandılar yanı abımler marasa gıttı orda ılk gordu esını bu evlıykende kısa bır sure sonra konusmayı kesmıs sonra tekrar konusmaya baslamıs boyle böyle devam ederken bir günde fırsatını yakalayım hastaneye cıkıyorum dıye marasa kacmıslar :(( abımde benım gıbı cok ıı nıyetınden kaybettı zaten ınanın buna telefonda konusurken kım o dıye sordugunda enısten kardesım felan dıyıp gecıstırıyormus ama ısın aslı oyle degılmıs tabı :(((n agbım bır gun mesajını yakalamıs bununla tartısmıs yınede ayrılmamya karar vermemıs cocukların hatırına buda fırsatını buldugu gıbnı kacmıs işte arkadaslar ınankı abımle her gün konusuruz benımle konusmassa cok bunaslıyomus benımle konusmak ona ıı gelıyomus offf çok zor çokkk :43:

Son düzenleyen: Moderatör:

Yapamamalı.

kendı azınla söyledi bana çocuk bakmayı sen sadece sevmekmı sanıyosun bunun msraflarından haberın varmı dedı yuüzümeee:(((

kendı azınla söyledi bana çocuk bakmayı sen sadece sevmekmı sanıyosun bunun msraflarından haberın varmı dedı yuüzümeee:(((

Madem evliliğinizi öyle ya da böyle devam ettirmek zorundasınız, bu nedenlerden dolayı üzmeyin kendinizi.

Eşinizin bu eksi durumlarını içinizde büyütmeyin. Biliyorum söylemek kolayda böyle yaparsanız giden sizden oluyor.

Dertler, elemler insanın içine yerleştiği zaman hayat çekilmez oluyor, sonra bir yerden patlak veriyor.

Anlıyorum yeğenlerinize bakmak en doğal hakkınız fakat bu yüzden evliliğinize zarar vermeyin..

Tekrar tekrar açmayın konuyu, zamanı gelince güzelce konuşun, ne derse desin inat yapmayın.

Sonra mektup yazın, olmadı kızınız yazsın..Bazen konuşunca anlaşımlayan şeyler yazı diliyle anlaşıyor.

Ne yaparsanız yapın ama kendinizi üzüp içinizde büyütmeyin.

Burada onlara 15- 20 gün bakmanız sadece özlemlerinizi giderecek bunun dışında bir katkısı olmayacak o çocuklara.

Bu yönden düşünün birde.

ya arkadaşlar yangına körükle gitmeyelim...
konu sahibi arkadaşı dolduruşa getirir gibi msjlar var...
daha olumlu ve daha seçici cümleler kurmakta yarar var
kimseyi kırmak için yazmadım yanlış anlamayın şu mübarek günde böyle bi niyetim de olamaz zaten :34:

konu sahibi arkadaşım 15 gün baksan ne çıkar ki diyelim geldiler baktın ee 15 günün sonunda ne olucak kalıcı bir çözüm bulmalısınız siz hala olarak üzerinize düşeni yapmışsınız sizinde sorumlu olduğunuz bi aileniz var abiniz bi çözüm bulacaktır gerekirse bakıcıya filan verir siz bu konuda kendinizi ve eşinizi yıpratmayın her insan bir değil siz bakarsınız o bakmaz bu o insanı vicdansız kötü biri yapmaz onunda kendine göre doğru yada yanlış bi bildiği vardır
hakkınıza hayırlı olanın isteyin bunda da bir hikmet vardır
eşinizin sakin bi anında neden istemediğini sorun elbet bi açıklaması vardır sizi tatmin eder etmez orasını bilemem ama insanların görüşünede saygı duyun
kırılmakta haksızsınız demiyorum ama konu uzadıkça kırgınlıklarınız dahada artar siziinde evlatlarınız var onlar herşeyden ve herkezden önce gelir
Allah abinizin ve yiğenlerinizin yardımcısı olsun.....

arkadaslar yokmu yıyenlerımle yasıt olupta elınde kıtafet verebılecekler: çok utanıyorum ıanankı isterken ama bunu yapmaya gercekten mecburum çok özür dılerım benı yanlıs anlamayın :43::43::43::43::43:

ya arkadaşlar yangına körükle gitmeyelim...
konu sahibi arkadaşı dolduruşa getirir gibi msjlar var...
daha olumlu ve daha seçici cümleler kurmakta yarar var
kimseyi kırmak için yazmadım yanlış anlamayın şu mübarek günde böyle bi niyetim de olamaz zaten :34:

konu sahibi arkadaşım 15 gün baksan ne çıkar ki diyelim geldiler baktın ee 15 günün sonunda ne olucak kalıcı bir çözüm bulmalısınız siz hala olarak üzerinize düşeni yapmışsınız sizinde sorumlu olduğunuz bi aileniz var abiniz bi çözüm bulacaktır gerekirse bakıcıya filan verir siz bu konuda kendinizi ve eşinizi yıpratmayın her insan bir değil siz bakarsınız o bakmaz bu o insanı vicdansız kötü biri yapmaz onunda kendine göre doğru yada yanlış bi bildiği vardır
hakkınıza hayırlı olanın isteyin bunda da bir hikmet vardır
eşinizin sakin bi anında neden istemediğini sorun elbet bi açıklaması vardır sizi tatmin eder etmez orasını bilemem ama insanların görüşünede saygı duyun
kırılmakta haksızsınız demiyorum ama konu uzadıkça kırgınlıklarınız dahada artar siziinde evlatlarınız var onlar herşeyden ve herkezden önce gelir
Allah abinizin ve yiğenlerinizin yardımcısı olsun.....

Madem evliliğinizi öyle ya da böyle devam ettirmek zorundasınız, bu nedenlerden dolayı üzmeyin kendinizi.

Eşinizin bu eksi durumlarını içinizde büyütmeyin. Biliyorum söylemek kolayda böyle yaparsanız giden sizden oluyor.

Dertler, elemler insanın içine yerleştiği zaman hayat çekilmez oluyor, sonra bir yerden patlak veriyor.

Anlıyorum yeğenlerinize bakmak en doğal hakkınız fakat bu yüzden evliliğinize zarar vermeyin..

Tekrar tekrar açmayın konuyu, zamanı gelince güzelce konuşun, ne derse desin inat yapmayın.

Sonra mektup yazın, olmadı kızınız yazsın..Bazen konuşunca anlaşımlayan şeyler yazı diliyle anlaşıyor.

Ne yaparsanız yapın ama kendinizi üzüp içinizde büyütmeyin.

Burada onlara 15- 20 gün bakmanız sadece özlemlerinizi giderecek bunun dışında bir katkısı olmayacak o çocuklara.

Bu yönden düşünün birde.

olsun en azından yanımda olurlar 15 20 neyse sizde haklısınzı aam abımın bakıcı tutma gıbı bır durumu yokkk ben desen bekarken yatılı kaldım 6 yıl annem desen günlük ew temız<lık işi yaptı yanı bız de oyle bakıcı felan tutacak durumumuz yok hem maddı olarak abım tutamaz hemde abımlerın kaldıgı semtlerde boyle bakıcı makıcı gelecek yerler degıl normal bır mahhaaledeler :(

arkadaslar yıyenlerıme kıyafet için yorum yaptım ama kımse gormedı galıba :((((

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar ben cıkıyorum ılgınıze tşkler fıkırlerını paylasmak ısteyenler lütfen ne yapmam gerekır sızce fıkırlerınızı beklıyorum lütfen sızınle konusyugumda bıraz olsun hafıflemıs oldum sankı aksam esımle sısın dedıgınız gıbı konusmayı denıcem

arkadaslar bu arada benımle dertlerımı dınleyıp bana destek oldugunuz için hepinizeee çokkkkkkkkkkkkkk tşkler arkadaslar :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

arkadaslar yokmu yıyenlerımle yasıt olupta elınde kıtafet verebılecekler: çok utanıyorum ıanankı isterken ama bunu yapmaya gercekten mecburum çok özür dılerım benı yanlıs anlamayın :43::43::43::43::43:[/QUOTE

yanlış anlamıyoruz cnm keyfinden millete ağız eymiyosundur..bişey sorucam abin ne işte çalışıyo ..o işteyken çocuklara kim bakıyo??yani abinde maddi olarak zorda galiba..benim çocuğum maalesef..

Back
X