benim abimde bu yaz evlendi canım,kına gecesi düğün salonunda düğün gibi oldu,tabi düğünde ertesi günü başka biryerde düğün salonunda oldu.eee haliyle damadın kız kardeşi olarak ikisindede aynı kıyafet giyilmez diye düşündüm ve kına için ayrı düğün için ayrı kıyefet aldım,kınada elimde var olan ayakkabı ve çanta kullandım,düğün için ayrı ayakkabı aldım.ama şimdi sorsan 2 ayrı kıyafet alırmıydın,hayır almazdım,şu anda ikiside dolapta bekliyor,birisi belki başkasının düğününde ve günlük giyilebilir belki ama düğünde aldığım önü mini arkası uzun kuyruklu olanlardan olduğu için birdaha giyebileceğimi sanmıyorum.anlayacağın 1 gece için tonlarca para verdim.bence abinin kına gecesinde nişanlığını giyebilirsin,millet hatırlamaz bile,yada nişan elbisen üzerinde küçük oynamalar yaparsan farklı bir elbise gibide giyebilirsin.hem başkaları hatırlasa ne olacakki sanki,aman millet ne der yüzünden olan bize oluyor,kimse cebine 5 kuruş paramı koyuyor.yalnız benim anlamadığım aslında damat kız kardeşine elbise alması gerekmiyormu,benim abimde bana almamıştı işte,bekara alınıyorda evliye alınmıyormu acaba.