• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abimin düğünü için nişan kıyafetimi giysem olmaz mı?

Bence gayet güzel giyebilirsin benim nişanımdan 1 ay sonra kuzenimin sünnet düğünü vardı o nişandaki elbisemi giydm hiçte düşünmemiştm biri bişey der mi diye aklıma bile gelmemişti yani bence gayet güzel giyebilirsn.

neden gelinlik boşuna masraf aman giymeyelim de parayı başka yere harcayalım demiyoruz? Çünkü bir kere olacak ve önemli bir gün.
İnsanın abisinin, kardeşinin düğünü de bence böyle bir kere olacak bir gün. Para yoksa anlarım ama varsa paraya acınmamalı diye düşünürüm. Kardeşim düğünümde önceden giyilmiş bir elbise giyseydi üzülürdüm. Önemsemediğini düşünürdüm açıkçası kardeşim sonuçta

Beni su anda dolapta bekleyen iki ayri elbisem var..kina gecemde kabarik olmayan bir abiye almistim..onun icine sigip en az bir ike kere daha giymeyi dusunuyorum...zaten bir de bunun takisi var..haliyle butce sarsiliyor...onumuzdeki sene en az iki dugun bir nisan olacak kesin...o yuzden ben cecimlerimi artik akillica yapiyorum,alirken dusuynuyorum baska yerdede kullanabilirmiyim diye..sonucta kolaya kazanmiyoruz...bence icine siniyorsa giy o elbeiseyi,farkli bir canta,ayakabi ve aksesurlarla farkli bir hale getirebilisin...sevgiler..

giyilebilir tabiki ama hem senin için rahat etmesi hemde annenin içinin rahat etmesi için çokkk çokkk ucuza abiye kıyafet alabilirsin. illa 400 tl vermene gerek yok yani :31: ben ayakkabı ve kıyafeti 200 tl ye kapatabilirim mesela :34: yeterki iyice araştır nerde ne var diye muhakkak bulacaksın uygun ve güzel yerler :34:

bu kadar tüketime dayalı bi toplum olmaya desinlere gitmeye gerek yok
bence fuzili bi davranış o parayı daha önemli bi ihtiyacınız için değerlendirebilirsiniz
sonuçta alacağınız abiye elbiseyi de aman bunu da gördüler diye bi kenara bırakıp giymemeniz gerekir
bi kez giyilecek kıyafete çok paralar verip dolapta bekletmeye gerek yok

biz Türk kadınları nedense bir yakınımızın düğünü nişanı vs. olduğundan kendimizi pullu taşlı göz alıcı tüllü elbiseler giymek zorunda hissediyoruz.aslında dümdüz siyah çok spor olmayan bir elbiseyi güzel aksesuarlarla tamamlayarak da çok şık olabilirsiniz.çok afedersiniz güzel olanları tenzih ediyorum ama paçavra gibi şeylere 300 liradan başlayan fiyatlar biçiyorlar.sebebi de insanların kendilerini yakınlarının düğünü olduğunda onlardan giyme zorunluluğu içinde hissetmesi.ayrıca sizin nişanınız abinizin töreninden çok daha özel olmalı sizin için.bu yüzden nişan elbiseniz yerine çok "janjanlı" olmayan sade ama şık elbiseler tercih edebilirsiniz.ayakkabı ve çanta çok göze batan şeyler değil.onları evden kullanırsınız.ama kendinizi o çok pahalı elbiseleri giymek zorunda hissetmeyin.o törenin kraliçesi abinizin müstakbel eşi.siz yalnızca özenli ve şık olun yeter diye düşünüyorum.:16:

Ayıp bir şey mi ki fotoğraflarda aynı kıyafetle çıkılmasın? Kusura bakmayın ama lüzumsuz bir yorum olmuş.

Kendi nişan fotoğraflarıyla abisinin tören fotoğrafları aynı olacak. Hani nişan elbisesi bir nevi gelinlik gibi olduğundan, gelinliğinizle başka törene gider miydiniz?

Üslubunuza uygun cevap veremeyeceğim kendime yakıştıramadım.

canım bence madem borcunuz var, ek masrafa girme. giy gitsin ne olacak ki, bilen bilir yeni evlendiğin, borcu var derler yani. bilmeyen de bilmesin zaten :)

Canım bazı kıyafetler vardır mesela siyah renkse 2 kez de giysen belki anlaşılmaz ama özellikle renkli abiyeyse 2. kez giydiğin belli olur. Ama sen yinede aynı kıyafeti giyme bütçene uygun yeni bi abiye al kardeşinin düğünü sonuçta. Benimde nişan kıyafetim var duruyor çokda beğenerek aldım tekrar giymeyi çok isterim ama kardeşimin düğününe giymem açıkçası nişan kıyafeti vs. tek giymelik alıyoruz malesef dolap bekliyor canım.

benim nişan olalı 2 yıl geçti. ablam sünnet düğünü yapacak yakında. nişan elbisemi giycem ben. zaten hevesimi bile alamamıştım bi kaç saat giyiliyo sonuçta. herkeste unutmuştur o elbiseyi. hem de yeni masraf yapmamış olursun.

bazı arkadaşlar 100liraya da abiye var demiş ama abinin düğününde 100tl lik uyduruk bir abiye alacağına giy gitsin nişanlığını.laf edenlere de çok sevmiştim bir kere daha giymek istedim abimin düğününde giymeyeceğim de birdaha nerde giyeceğim dersin.elbisen içine siniyorsa giy bence.saçını farklı yaptır bu sefer.abiyede kadını gösteren saçtır.böylece farklı görünürsün

Son düzenleme:
giyilmez yaa hiç giyilir mi yabancı birinin düğünü olsa tamam giy ama bu özel bi gün abin senin yabancı değilki,ben abinin yengenin yerinde olsam bizi önemsemediğini düşünürdüm:19:

giyilmez yaa hiç giyilir mi yabancı birinin düğünü olsa tamam giy ama bu özel bi gün abin senin yabancı değilki,ben abinin yengenin yerinde olsam bizi önemsemediğini düşünürdüm:19:
toprak39un kendi borçlarıda varmış ama , kendi borçları varken 600 tl bilmem ne gibi bi masrafa gerek yok bence , yengesininde bu durumda anlayışla karşılaması gerekir.

toprak39un kendi borçlarıda varmış ama , kendi borçları varken 600 tl bilmem ne gibi bi masrafa gerek yok bence , yengesininde bu durumda anlayışla karşılaması gerekir.

600 tl çok fazla zaten 100 liaraya gayet güzel abiyeler var,çanta ayakkabı da evden uydurulabilir böyle durumlarda şartlar biraz zorlanmalı diye düşünüyorum.tabi kendi durumunu o daha iyi bilir benim fikrim bu yönde

cnm trendyol sitesinde öyle uygun fiyata öyle güzel elbiseler var ki şaşar kalırsın, inanılmaz güzel elbiseler hem abiye gibi hem günlük hayatta kullanabileceğin stilde acaip uygun fiyatlara satılıyor. ne ararsan var ama tabi o tarz elbise satan bi mağazanın kampanyasına denk getirebilirsen.birde kendi gönderim tarihleri var, abinin düğün tarihine uyarmı bi bakman gerek beğendiğin elbiseyi alırken gönderim tarihine. o siteye bi göz at derim :21:

Son düzenleme:
kızlar yardımlarınız için hepinize çok teşekkür ederim =) izinli olduğum bir gün mağazaları talan edip bütçe ve zevkime göre bir kıyafet bulmaya çalışırım. ehh bulamadım belki uygun yollu diktiririm. en olmadı elimde olan kıyafetleri giyeceğim denedim bulamadım derim en azından yapçak birşey yok =) ayrıca 100 tl'ye abiye kıyafet nerede var bilmiyorum. yazın Fatih ve Bakırköy'deki tüm mağazaları talan ettim hep eli yüzü düzgün güzel olanlar 300 tl gibi bir fiyata denk geliyor.. bakalım hayırlısı.. yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

Back
X