Abimin Esi artk dayanlmaz duruma getirdi!!

Siz neden aldiginiz bindallinizi onunla paylastinizki?huyunu biliyorsunuz madem birsey soylemeyin...

Hicte konuşmayın bence.. Zaten yaptığı anlamsız birşey.. Kinaniza gelenlerde ona bakip Gelin gibi giyinmiş diyeceklerdir mutlaka. Ama zaten herkes kimin gelin olduğunu bilecek.. :KK66: O yüzden cok ta önemseyip bu konuda konuşmayın bile onla.

Siz neden aldiginiz bindallinizi onunla paylastinizki?huyunu biliyorsunuz madem birsey soylemeyin...
Paylasmadm ki. Bindallim bordo. Bindallidan once giyecegim elbisem mavi. Sadece rengini soyledm özellikle de belirttim alma sakn mavi diye abimede ayrica soyledm. Hicbir seyimi gormedi sr gbi saklyorm. Ama yinede yapacagni yaptı

Hicte konuşmayın bence.. Zaten yaptığı anlamsız birşey.. Kinaniza gelenlerde ona bakip Gelin gibi giyinmiş diyeceklerdir mutlaka. Ama zaten herkes kimin gelin olduğunu bilecek.. :KK66: O yüzden cok ta önemseyip bu konuda konuşmayın bile onla.
Kesinlikle sizi dinlicem madem öyle giyinsin ozaman. Herkes benim aslnda nekadar hakli oldgmu anlcaklar. Benim abarttgmi dusunuyorlardi. Hicbirsey soylemicem giyinsin

Eltim bile daha anlayışlı mavi elbise begendi srf ben kinada mavi giycem diye almadi. Ama abimin esi onu tandgm gunden beri hep boyleydi ne yapsam aynisini yapar aynisini alir aynisini giyinir. Napsam bilemedm
Takma sallama keyfine bak keyfini çıkar. Bugünler birdaha geri gelmeyecek. Bir daha asla hiç bir düğünün baş kahramanı olmayacaksın. Birdaha okadar insan senin için biraraya gelmeyecek. Bunlar ufak tefek şeyler. Sen öğretmensin ya. Eğitimlisin taktiğin şey nekadar mantikli

Takma sallama keyfine bak keyfini çıkar. Bugünler birdaha geri gelmeyecek. Bir daha asla hiç bir düğünün baş kahramanı olmayacaksın. Birdaha okadar insan senin için biraraya gelmeyecek. Bunlar ufak tefek şeyler. Sen öğretmensin ya. Eğitimlisin taktiğin şey nekadar mantikli

Dugunune 20 gun varsa nisanlin nisanlilik boyunca sadece bayram izninde yaninda olabilmisse herseyi bi basina yapmissan gerçekten bu yazdklarmdan daha fazlasnj yasamissan duygularin mantiginin onune gectigi bir donemdeysen nekadar egitimli olursan ol akıl oradan uzaklasiyor ve duygularının esiri oluyorsun. Ama teşekkür ederim buraya yazmasam birileri beni uyarmasa şuan hala bu kucuk sorunu gozumde cok buyutuyor olabilirdim. Haklsn kesinlikle bu dugunun kahramani benim ve kimse benim moralimi bozamamali :) kimse ve hicbir sey

Herkes ona gülecektir diye düşünüyorum ve emin olun arkasından konuşulacaktır. Bence uyarmayın ki rezil olduğuyla kalsın. Kimse sizin gibi olamaz emin olun gelin olmak çok güzel birşey :) tarlatanlı elbise ne yahu hemde hamile :KK53: mutluluklar dilerim şimdiden :KK200:

Herkes ona gülecektir diye düşünüyorum ve emin olun arkasından konuşulacaktır. Bence uyarmayın ki rezil olduğuyla kalsın. Kimse sizin gibi olamaz emin olun gelin olmak çok güzel birşey :) tarlatanlı elbise ne yahu hemde hamile :KK53: mutluluklar dilerim şimdiden :KK200:
Cok teşekkür ederim güzel kalbiniz icin :)

merhaba arkadaslar,
Dügünüme tam 20 gün var. Bir abim var evli ve esi sanrm 5 aylik hamile. Abim benim icin cok kiymetlidir 5.5 yildir evli ve esiyle sevgili oldugu zamanlardan beri hatta ilk tanıştığımız gunden beri esiyle aramizdaki yldz hic barışmadı birbrmizi pek sevmeyiz ama oda bende abimin hatrna birbrmize tahammul ederiz. Abim askerdeyken 6 ay bizimle yasadi inanin bana aldığım her kiyafetin ayakkabinin hatta abartsz soyluyorm kremin bile aynısını aldi. Ben ogretmenim onu bile kskandi anlatsam sabaha kadar okursunuz uzatmicam. Suan dugunum icin heyecanlanmam gerekirken abimin gereksiz kıskanç esi yuzunden sinirliyim. Bir iki saat once annem abim ve benim oldugumuz sohbet grubuna kinamda giyecegi elbisenin fotosunu atmis. Kinada mavi giyecegimi soylememe ragmen mavi almış neyse dedim renk tonlari tutmuyor onu gectim. İki gune de tarlatanli kabarik elbise almis. Napaym sizce? Siz olsanz napardnz???
Sende hiç begenmedigin seyleri begeniyomus gbi yap sonra o zaten alcak aynisini biraz rahatlarsin biraz kiskanc biri galiba zaten senin dugun ve kinanda rezil olur oyle bisey yapmis olursa cok sacma hic onu takipta guzel gunlerini ziyan etme aldigin seyleride gosterme supriz olsun herkeze mumkunse yapabiliyosan nisanlinin evine koy gormesinler

Belliki ciddiye alınmaması gereken birisi bırakın ne istiyorsa giyinsin siz en güzel günlerinizi mahvetmeyin gülün geçin başka yapacak birşey yok

Bundan sonra hiçbir elbisenizi göstermeyin gelinliğiniz dahil. Sanki siz onu yaptıracakmışsınız gibi Saçma bir makyaj ve saç modeli atın, başka kuaföre gidecekse kesin onu gösterip yaptırır. Elbisesiyle de dalga geçin ama açıktan değil. Giy de görelim deyin ya da giydiği gün bıyık altından gülün kıkırdayın. Karnınla kabarık elbise çok komik oldu neyse artık gibisinden konuşun. Ben sinir oluyorum böyle insanlara ya.

Dugunune 20 gun varsa nisanlin nisanlilik boyunca sadece bayram izninde yaninda olabilmisse herseyi bi basina yapmissan gerçekten bu yazdklarmdan daha fazlasnj yasamissan duygularin mantiginin onune gectigi bir donemdeysen nekadar egitimli olursan ol akıl oradan uzaklasiyor ve duygularının esiri oluyorsun. Ama teşekkür ederim buraya yazmasam birileri beni uyarmasa şuan hala bu kucuk sorunu gozumde cok buyutuyor olabilirdim. Haklsn kesinlikle bu dugunun kahramani benim ve kimse benim moralimi bozamamali :) kimse ve hicbir sey

kesinlikle bozmasın ve bu size sonrasında kendi arkadaşlarınızla fotoğraflara bakıp güleceğiniz bir anı olarak kalsın ;)

bir de tarlatan ne ya¿ artık gelinler bile tarlatan kullanmazken :skandal:

teyzem giymişti diger teyzemin düğününde öyle tarlatanlı elbise, birkaç yıl sonra düğün videosunu izlerken hep birlikte hediye paketi X diye dalga geçmiştik (kendisi de dahil):KK70:

Back
X