Abimin Esi artk dayanlmaz duruma getirdi!!

Yani kadinin huyunu cozmussunuz zaten bunca senedir.
Bile bile lades neden yaptiniz ki... Rengi soyleseniz dahi alacagi belliydi.

Ben olsam birsey demezdim. Alem maskot gorurdu :olamaz:

Amaci moralinizi bozmak. Boyle birseye takilirsaniz istedigini yapmis olacak.

:) ya inanın elbiseleri de hiç güzel değil hiç yakışmamış ama sonuçta ben hayatmda hiçbir düğünde kınada gelinden başka tarlatanlı elbise giyinen görmedim.
Bırakın giysin. Saç makyaj zaten sizin gelin oldugunuz belli olacak. Herkes ona sadece güler. Guzel bir hamile elbisesi almak varken abartmış. Ama oyle abartmış ki kendini rezil edecek. Hiiiiccccc takma yapsın da rezil olsun daha iyi:dondurma::KK49:

Aman boşver, herkes gelini merak eder. En güzel günlerini ona kafayı takarak harcama. Neticede tarlatan da giyse mavi de giyse senin yerinde değil

Tarlatan mı?Bayağı abartmış,takmayın, komik duruma düşeceğinin farkında değil sanırım!

münasip tarafımla gülerdım diğer misafirlerle beraber.

Eltim düğünümde uzun kırık beyaz elbise giydi. Başına da inciden taç takti ki daha evli bile degillerdi kbiraderimle. Herkes beni kıskandığını düşündü. O nedenle boşuna sinirlenme kendini rezil ediyor. Tarlatan nedir ya 5 aylık hamile haliyle hemde
Ayyyyyy sizinki tam bombaymış!! Eltiyle aranız nasıl şuan çok merak ettim :bicak:

Ay ben olsam hiç ses çıkarmam bir tarafımla gülerim. :KK70:

Taklitler aslını yaşatırmış. Hiç takmayın kafanıza. Sadece kendini rezil ediyor . Kınaya gelen herkes aynı şeyi düşünecek. Iyi ki kendine elbise almış bindalli almamış.

Hiç takma gelin haricindeki kabarik giyenlere herkes gülüyor sizde gülün dalgaya alın zavallı gibi duruyolar çünkü

Belki kinanin baslarinda cocuklardan biri uzerine visne duyu doker :27:

Bosverin ama madem huyu bu sizde alacaginiz seyin tam tersini gosterin, ters kose olsun..

Yengen çok gereksiz davranmış. Kendi nişanımda, kınamda bile tarlatanlı abiye giymedim hele ki başkasının kınasında hiç giymem. Hem 5 aylık hamile biri nasıl rahat edecek kabarık bir elbiseyle?
Kıskançlık insana ne saçmalıklar yaptırıyor :deli:

Tarlatani okuyunca yengenize uzuldum.Insan kendini bu kadar kucuk dusurur, komik duruma duseceginin farkinda bile olmayan kafa yapilari.

merhaba arkadaslar,
Dügünüme tam 20 gün var. Bir abim var evli ve esi sanrm 5 aylik hamile. Abim benim icin cok kiymetlidir 5.5 yildir evli ve esiyle sevgili oldugu zamanlardan beri hatta ilk tanıştığımız gunden beri esiyle aramizdaki yldz hic barışmadı birbrmizi pek sevmeyiz ama oda bende abimin hatrna birbrmize tahammul ederiz. Abim askerdeyken 6 ay bizimle yasadi inanin bana aldığım her kiyafetin ayakkabinin hatta abartsz soyluyorm kremin bile aynısını aldi. Ben ogretmenim onu bile kskandi anlatsam sabaha kadar okursunuz uzatmicam. Suan dugunum icin heyecanlanmam gerekirken abimin gereksiz kıskanç esi yuzunden sinirliyim. Bir iki saat once annem abim ve benim oldugumuz sohbet grubuna kinamda giyecegi elbisenin fotosunu atmis. Kinada mavi giyecegimi soylememe ragmen mavi almış neyse dedim renk tonlari tutmuyor onu gectim. İki gune de tarlatanli kabarik elbise almis. Napaym sizce? Siz olsanz napardnz???
Ay burda bi konu vardı, düğününde eltisi galiba kendini resmen gelin yapmıştı. Fotoğraflarını atmıştı. Gerçekten kadın kendini gelin yapmisti. Salona bile gelin gibi giriyordu.
Siz dua edin düğününüzde beyaz gitmesin.
Benim fikrim sunu yapin, bunlar ahlaken yoksun insanlar. O yüzden cevrenizdeki herkese söyleyin kimse ilgilenmesin takilsin tek basina.
Keske rengi faklı bir renk söyleseydiniz.
Bu arada mutluluklar.

Back
X