Abimin Esi artk dayanlmaz duruma getirdi!!

merhaba arkadaslar,
Dügünüme tam 20 gün var. Bir abim var evli ve esi sanrm 5 aylik hamile. Abim benim icin cok kiymetlidir 5.5 yildir evli ve esiyle sevgili oldugu zamanlardan beri hatta ilk tanıştığımız gunden beri esiyle aramizdaki yldz hic barışmadı birbrmizi pek sevmeyiz ama oda bende abimin hatrna birbrmize tahammul ederiz. Abim askerdeyken 6 ay bizimle yasadi inanin bana aldığım her kiyafetin ayakkabinin hatta abartsz soyluyorm kremin bile aynısını aldi. Ben ogretmenim onu bile kskandi anlatsam sabaha kadar okursunuz uzatmicam. Suan dugunum icin heyecanlanmam gerekirken abimin gereksiz kıskanç esi yuzunden sinirliyim. Bir iki saat once annem abim ve benim oldugumuz sohbet grubuna kinamda giyecegi elbisenin fotosunu atmis. Kinada mavi giyecegimi soylememe ragmen mavi almış neyse dedim renk tonlari tutmuyor onu gectim. İki gune de tarlatanli kabarik elbise almis. Napaym sizce? Siz olsanz napardnz???
Belli ki zekasız biri :işsiz:
Sakın müdahale etmeyin giysin
Millet ona k.çı ile gülerken siz de keyif alacaksınız:halay:

:) ben olsam sinirlenmem. Tam tersine kendini rezil edecek diye keyiflenirim bile :KK54:
Zaten başka birşey olmayacak rezil olucak..
Mutluluklar bu arada :KK51:

merhaba arkadaslar,
Dügünüme tam 20 gün var. Bir abim var evli ve esi sanrm 5 aylik hamile. Abim benim icin cok kiymetlidir 5.5 yildir evli ve esiyle sevgili oldugu zamanlardan beri hatta ilk tanıştığımız gunden beri esiyle aramizdaki yldz hic barışmadı birbrmizi pek sevmeyiz ama oda bende abimin hatrna birbrmize tahammul ederiz. Abim askerdeyken 6 ay bizimle yasadi inanin bana aldığım her kiyafetin ayakkabinin hatta abartsz soyluyorm kremin bile aynısını aldi. Ben ogretmenim onu bile kskandi anlatsam sabaha kadar okursunuz uzatmicam. Suan dugunum icin heyecanlanmam gerekirken abimin gereksiz kıskanç esi yuzunden sinirliyim. Bir iki saat once annem abim ve benim oldugumuz sohbet grubuna kinamda giyecegi elbisenin fotosunu atmis. Kinada mavi giyecegimi soylememe ragmen mavi almış neyse dedim renk tonlari tutmuyor onu gectim. İki gune de tarlatanli kabarik elbise almis. Napaym sizce? Siz olsanz napardnz???
Hamile haliyle nasıl tarlatanli abiye giyiyo öyle. Cesarete bak sen:işsiz:

millet onu sonra hatırlamayacak bile. ne olursa olsun gelin sensin. keyfini sür. hayırlı olsun

Yahu bırak ne istiyorsa giysin. Gelin sen değilmisin.
Benim kınamda da kardeşimin nişanlısı bordo elbise giymişti, kına kıyafetimle aynı renkti. Sallamadım bile. Ama herkes ayıpladı. Benim özel günüm onu mu takacağım. İsterse gelinlik giysin o onun ayıbı.

Sadece gül geç tadını çıkarın bu yüzden de asla moralinizi bozmayın.
Mutluluklar....

Dugunune 20 gun varsa nisanlin nisanlilik boyunca sadece bayram izninde yaninda olabilmisse herseyi bi basina yapmissan gerçekten bu yazdklarmdan daha fazlasnj yasamissan duygularin mantiginin onune gectigi bir donemdeysen nekadar egitimli olursan ol akıl oradan uzaklasiyor ve duygularının esiri oluyorsun. Ama teşekkür ederim buraya yazmasam birileri beni uyarmasa şuan hala bu kucuk sorunu gozumde cok buyutuyor olabilirdim. Haklsn kesinlikle bu dugunun kahramani benim ve kimse benim moralimi bozamamali :) kimse ve hicbir sey
Işte böyle... yuvanı kur kapını kapat. Onları eski mevzuları kapının dışında bırak. Mutlu ol.
Ayyyyyy sizinki tam bombaymış!! Eltiyle aranız nasıl şuan çok merak ettim :bicak:
daha bombalarını soyleyim. Kırmızı kuşak taktım diye beni bisküvi paketine benzetti sosyal medyada. 2011 de evlendim benim düğünden 3 ay sonra benim düğünümde ne giyeceksin demeye başladı ,2015 te evlendi.
benim gelinliğin fotolarını arkadaşlarına atıp durdu. sebebini ben de bilmiyorum. Hatta şöyle soyleyim ben gelinligimdeki dantelin modelini bilmiyordum 3 yıl sonra ondan öğrendim. :) vs vs vs... şuanda iyiyiz. Kötü olup ne diye dünyamı dar edeyim. Kendi icinde yaşadığım bir dünyam var kirletmeye kirletilmesine tahammülüm yok. Izin verebildigim kadar hayatimda. Kavga edip ne diye yuz goz olayim. Alttan alta hala bir yaris halinde ama o da alisti sayilir. Sana anlayıncaya kadar bunları unutmuştum bile.

merhaba arkadaslar,
Bı daha aklında olsun ne alacaksan ne yapacaksan zittini şöyle ona

Sonradan kendin ne istiyorsan onu yap sorduğunda da uymadı beden bulamadim filan dersin son giyeceğim ana kadar onu biseylerden habersiz bırak

Zaten abartılı kıyafetiyle herkes ona gulecektir :)

Benim görümcem de kınamda gelinlerin alınlarına taktıkları taşlı takılar var ya onlardan takıp kırmızı elbise giymişti :KK9:
Ben çok gülmüştüm :halay:
Takılacak şeyler değil bunlar, boşverin :)

İyide siz niye üzülüyorsunuz ki kendini düşüreceği durumla dalga geçin gitsin. Mesela benim düğünümde siyasetcilerin ve politikacıların ağırlıklı olduğu bir düğündü doğal olarakta kadın ve erkekler siyah takım elbiseyle geldiler. Kayınvalidem ise Sibel canın sahne kostümüne benzeyen abartılı parlak bir abiye yaptırdı kendine 15 bine kayınvalidemi tanımayanlar ne zaman sahneye çıkacak diye bekledik ama düğün sahibiymiş şarkıcı sanmıştık diye alttan altta dalga geçer aile içinde de herkes söyledi üsttelik giyme etme diye oğlum bir kere evleniyor diye giydi . Videolarda resimlerde o kadar insan içinde her resimde parlıyor benden daha çok o dikkat çekmiş. Sizde gülüp geçin lafı sokun ara ara. Abi hazır düğün elbisede hazırken gelin sizde nikah tazeleyin gelin gibi gezecek eşinde ortada nasılsa diye

kadın 5 aylık hamile iken gelin hanginiz belli olursun bence :D çok takma kafana

Ben insanlarn birbirini kiskanmasni anlamıyorum taklit etmesini hele hic anlamıyorum. Herkesin hayatids imkanlarida birbirinden farklı. Neden kendi kendilerine mutlu olamıyorlar ds bizleri mutsuz edip mutsuzluğumuzla mutlu olmaya calisiyorlar anlamakta zorlanyorum.

Neyseki bu tarlatanli elbise muhabbetini kendi icimde hallettim giyinirse de giyinsin napim. Zaten yegenlerime Hamile üzülmesinide istemem acikcasi ama insani zorluyor iste. Neyse kaldi 19 gun :) mutlu olmaya bakalm

Bence konuşmayın hiç. Bilerek yapıyor belli. Yoksa tarlatanı giymemeyi kendisi düşünebilir. Bırakın kendini rezil etsin. Siz görmezden gelin.

merhaba arkadaslar,
cesaret edebilse abinin üstüne evlenir de bu kadın

Ben olsam utanırdım sanki evlenen o ilgi man yağı herhalde düğün deyince bazı hormonlar abartıyor

Back
X