Abimin Esi artk dayanlmaz duruma getirdi!!

Valla takmamak her şeyin çözümü
Sizin umursamayan bakışlarınızdan başka onu alt edebilecek bir şey yok
Benim kına gecemde eşimin abisinin eşi ( elti-görümce tarzi kelimeleri hiç sevmiyorum da) kendi kinasinda giydigi tarlatanli bindalliyi giydi. Ben goşterisli olmayi pek sevmem. Kina gecemde tarlatan giymeyecektim ama icime dogdu herhalde o gece giyeyim bari dedim. Iyi ki de giymisim. Yoksa gelinin ben oldugu belli olmayacakti.
Ama ben hic takilmadim buna. Arkadaslarim dahil herkes etrafimda donuyordu. O da kendi kosesinde tek basina oynadi. Ertesi gun kritik yapilirken de herkes onu ayiplayip haliyle dalga gecti. Kendini komik duruma dusurmus oldu yani. Aslinda kotu de biri degildir. Neden boyle yapti hic anlamadim. Ama bence hep bu sekilde gelinin onune gecmek isteyenler eninde sonunda kendini komik duruma dusuruyor. Ben yasadim gordum yani :)

gelen herkes gelin hanıma bi tarafıyla gülecek bence anı yaşa ,tadını çıkar sende gül;)

Boşverin. Hiçbir şey de söylemeyin. Hamile haliyle düşünemiyorum içinde zaten. O kadar cici hamile elbiseleri var. Kendine güldürecek yazık. Ama ne demişler bir musibet bin nasihatten iyidir. ;)

Diyeceğini demişsin zaten boşver keyfine bak bütün gün dök kurtlarını o da koca göbeği ve koca tarlatani ile seni seyretsin :D

Gerçekten mi ya çok iaşırdım ve çok güldüm. İnsanlar neden bu kadar kıskanç ya çok komik hale düşürüyorlar kendilerini

boş verin

yalnız geçen bir düğüne gittim

gelinin kuzeni beyaz pullu balık elbise giymişti

bir de gelinle birlikte masa masa dolaşıp iğne tuttu vs vs

ama kimse de bir şey dememiş beyaz giydi diye çok ilginçti

ben bir başka tanıdık beyaz ve siyah iki elbise almıştı onun beyazı kısa bir elbise idi zaten

hangisini kınada giyeyim dedi de beyazı kınada giy, düğünde giyemeyeceğine göre demiştim ama gelinin kuzeni giyip gelmişti beyazı

Tarlatanlı elbise mi giyecek :-)

:-)

Düğününün maskotu olacak desene :D Bence boşver zaten rezil olduğuyla kalacak (:

Hiç kendinizi üzmeyin, yaptığı şey kendisini komik duruma düşürmekten başka bir şey değil.

Gül geç zaten herkes farkındadır onun basitliğinin.
herkesin dalga konusu olmuştur.
yazık ya ne aciz insanlar var.

Bu bi hastalık mı merak ediyorum. Benim de çocukluktan beri arkadaşım vardı. Kına başımın aynısını yaptırmıştı hatta üstündeki süsü bile aynısıydı şok olmuştum ama öncesinde de nişan yüzüğümün benzerini almıştı ve elbiselerimin benzerleri, veya eşimle gezdiğimiz yerleri evlendikten sonra eşiyle geziyordu ( tamam gezmesinde sıkıntı yok da ) gelin başımı bile kopya etmeye kalkmış ama becerememişti. Çok can sıkıcı gerçekten, hani dese senin modeli beğendim ben de yaptırsam mı falan hiç sorun etmezdim.
Neyse 1 yıldır görüşmüyoruz zaten en son nikahına gitmiştim.
Nişanından sonra da -benim düğün takılarımı eşimin ailesinin aldığını ve bana birşey kalmadığını bile bile - 10 tane bileziği şangır şangır takarak evime ziyarete gelmişti :deli:
Ay bak yine sinirlendim:bicak::işsiz:

ya bende görümcemin düğününde kırık beyaz elbise giydim.. Çünkü tatilde baya kararmıştım.. Tek yakışan elbise, kırık beyaz ve pudra tonu oldu.. İşe giderken bile beyaz bodyler giyiyordum mecburiyetten.. İki yerde düğün yaptı, birinde pudra, diğerinde kırık beyaz elbise giydim.. Niye kıskanayım görümcemi? Aynı renk elbise hiçte sorun değil bence.. Benim düğünümde de giyildi.. Bu tarz şeyler komik cidden.. Herkes gelinin kim olduğunu biliyorsa sıkıntı yok bence..
Tarlatan biraz abartı tabi burada..

Bnm de tanidiklar geneli istemeyenler bindalli giyme bn giyecegim kirmizi giyme bordo giyme biz giyecez diyen manyaklar var...:işsiz:
Ama hic takmiyorum :KK48:

Bosverin kendilerini rezil ediyorlar..
Siz gulup gectikce dahada catliyorlar...
Catlasinlar:KK70:

merhaba arkadaslar,
Dügünüme tam 20 gün var. Bir abim var evli ve esi sanrm 5 aylik hamile. Abim benim icin cok kiymetlidir 5.5 yildir evli ve esiyle sevgili oldugu zamanlardan beri hatta ilk tanıştığımız gunden beri esiyle aramizdaki yldz hic barışmadı birbrmizi pek sevmeyiz ama oda bende abimin hatrna birbrmize tahammul ederiz. Abim askerdeyken 6 ay bizimle yasadi inanin bana aldığım her kiyafetin ayakkabinin hatta abartsz soyluyorm kremin bile aynısını aldi. Ben ogretmenim onu bile kskandi anlatsam sabaha kadar okursunuz uzatmicam. Suan dugunum icin heyecanlanmam gerekirken abimin gereksiz kıskanç esi yuzunden sinirliyim. Bir iki saat once annem abim ve benim oldugumuz sohbet grubuna kinamda giyecegi elbisenin fotosunu atmis. Kinada mavi giyecegimi soylememe ragmen mavi almış neyse dedim renk tonlari tutmuyor onu gectim. İki gune de tarlatanli kabarik elbise almis. Napaym sizce? Siz olsanz napardnz???
Umursama görmemezlikten gel.Komik duruma düşen o olacak zaten onu misafirlerde fark edecekler.En güzel günlerini mahfetmesine izin verme :KK55:

Bence sen kendını hıc sınır etme o kendını komik duruma düşürecek sen hıc onla ılgılenme muhatap olma kendı neşene bak

fesatlık adama mum diktirirmiş hayret genelde görümceler kıskanç olur ama sizde tam tersi bi durum olmuş

merhaba arkadaslar,
Dügünüme tam 20 gün var. Bir abim var evli ve esi sanrm 5 aylik hamile. Abim benim icin cok kiymetlidir 5.5 yildir evli ve esiyle sevgili oldugu zamanlardan beri hatta ilk tanıştığımız gunden beri esiyle aramizdaki yldz hic barışmadı birbrmizi pek sevmeyiz ama oda bende abimin hatrna birbrmize tahammul ederiz. Abim askerdeyken 6 ay bizimle yasadi inanin bana aldığım her kiyafetin ayakkabinin hatta abartsz soyluyorm kremin bile aynısını aldi. Ben ogretmenim onu bile kskandi anlatsam sabaha kadar okursunuz uzatmicam. Suan dugunum icin heyecanlanmam gerekirken abimin gereksiz kıskanç esi yuzunden sinirliyim. Bir iki saat once annem abim ve benim oldugumuz sohbet grubuna kinamda giyecegi elbisenin fotosunu atmis. Kinada mavi giyecegimi soylememe ragmen mavi almış neyse dedim renk tonlari tutmuyor onu gectim. İki gune de tarlatanli kabarik elbise almis. Napaym sizce? Siz olsanz napardnz???

düğünde kınada başrol sensin... sen onun değil, o senin korsanın olmuş, o senin çakman olmuş, taklidin olmuş.. kendi kaybetti... boşver rahat ol :D kendisini gülünç duruma düşürdü

merhaba arkadaslar,
Ben senin yerinde olsam tarlatansız sade bi elbise giyip onu komik duruma düşürürdüm ;)

:) ya inanın elbiseleri de hiç güzel değil hiç yakışmamış ama sonuçta ben hayatmda hiçbir düğünde kınada gelinden başka tarlatanlı elbise giyinen görmedim.
benim teyze kızı erkek kardeşinin nişanında tarlatanlı bir elbise giymişti prenses model, nişanlanacak kızın kıyafeti ise sadeydi, kıskançlıktan yapıyorlar böyle, teyze kızı o aralar ölüyordu kıskançlıktan. boşver takma, kendi kendini rezil eder.

Back
X