- 17 Ağustos 2011
- 25.484
- 161.678
- 798
- Konu Sahibi handeac123
Kadın yani haksız mı? İki yıllık evli, 8 aylık bebek var, hamilelikten sonra böyle oldu diyorsunuz. Yani daha yeni evlilikten 6 aylığa kadar miç miç miç her yere çağırmaya baslamissiniz, her haftasonu cagirmissiniz. Kadın da yeni gelinim diye ses etmemiş. Eşine söylemiş,eşi de ortayı bulamamış sonda da patlamis.hep iyiydi aramiz her hafta gorusurduk gezerdik sehir disina giderdik.
Ben kizamadim kadına. belli ki düşüncesiz bir ailesiniz ki 'yeni evlileri rahatsız etmeyelim' demediniz..imkaniniz olsa balayına gidecekmişsiniz. Hoş mu yani?
Bir de 'evini arabasını biz aldık,maddi yardım yaptık' diyorsunuz. Anneniz babanız resmen 'parasiyla değil mi' demiş, oğlu kaçacak diye sıkı sıkı sarılmış.
Kadın bunu yapmasa belki evinden cikmayacaktiniz,annen kırkı çıkana kadar yerlesecekti falan..işin sonu bosanmaya bile giderdi.
Hala 'bizde hata olabilir mi' demek yerine 'gelin çocuğu gostermiyor' diyorlar.
Bence bir kadın olarak empati yapın. Hiçbir anınız ya da sevginizin olmadığı,sadece eşinizin ailesi olduğu için birkac senedir tanıdığınız insanlar siz yeni evliyken zırt Pirt cagirsa, karı koca ne zaman plan yapsaniz bozulsa, siz alttan aldıkça daha çok cagirsa, siz başbaşa tatil yapmak isterken onlar şehir dislarina da sizi cagirsa romantik anlarinizi baltalasa "ay ne güzel beni dusunuyorlar' mi derdiniz? Geçen aylarda biriyle tanıştım, o gün çok güzel geçti,birkaç hafta sonraki bir etkinlige sözleştik. Ertesi gün bana yakın güzel bir yer var,oraya gelmek istedi,buluştuk. Erteis gün yine arası buluşmak için. Sonraki gün yine arası. Haftasonu yine aradı. İsrarla bahaneler bulmama rağmen pazartesi yine aradı o gün buluşmak için. ilk tanıştığımda çok sevmistim ama şimdi 'manyak mi yaaa,çattik' diyroum. Bu kadar ısrarı kimse sevmez. Kadına biraz zaman verin.
Hala babam yardım yapıyor, demişsiniz. Bir zahmet babanız da yardımı kessin. Belki o zaman artık para akmayinca kıymetini anlarlar biraz