merhaba arkadaslar abım ewlenelı 3yıl oluyo ewlendı we yurtdısında yasıo.bız ıkı kardesız abımde gıttıkten sonra burada ıyıce yanlız kaldımm gelınımızle gayet ıyı anlasıoduk bacı gıbıydık abım onu uzdugunde abımın arkasından beraber attık o agladıgında oturduk beraber agladık yanı o kadar yakındık bu arada hamıle kaldı gene aynı sekılde ıkı kız kardes gıbıydık sonra bn ewlendım dugunumde o kadar uzak durdukı bana dedım hamılelıktendır ewıme esyalarıma bı hayırlı olsun guzel olsun ıble demedı onuda umursamadım. kendı babamın ewıne gıttım el opmeye babam gelınıne cok duskundur bu arada nese kendı kızkardeslerı fln annemden baska kımse ılgılenmedı benımle mutfakta oturdum dusunebılıomusunuz kendı babamın ewınde yabancı oldum
esım bıle sasırdı nese dedım onuda umursamadım sonra bunlar gıttı telefonda bıle cok nadır konusmaya basladık onceden saatlerce sohbet ederdıkk hamıle yha ne kadar kılo almısın dedım ve ogunden sonra benımle konusmadı soguk davrandı bende sordum derdın ne dıye bana bozulmus kılo aldın demısım ama ben art nıyet dusunmemıstım hc sımdı konusmuoruz bu ne demek oluo ben hıc bısey anlamadım cıdden
esım bıle sasırdı nese dedım onuda umursamadım sonra bunlar gıttı telefonda bıle cok nadır konusmaya basladık onceden saatlerce sohbet ederdıkk hamıle yha ne kadar kılo almısın dedım ve ogunden sonra benımle konusmadı soguk davrandı bende sordum derdın ne dıye bana bozulmus kılo aldın demısım ama ben art nıyet dusunmemıstım hc sımdı konusmuoruz bu ne demek oluo ben hıc bısey anlamadım cıdden
Son düzenleyen: Moderatör: