- 19 Mayıs 2020
- 47.789
- 214.750
- 598
Ahahah canım, benim yakınımın da vardı sevgülüsü. Bu dünya için fazla temizsin.Sevgilim var ailemle tanıştı biliyor yani böyle bir şey düşüneceğini sanmıyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahah canım, benim yakınımın da vardı sevgülüsü. Bu dünya için fazla temizsin.Sevgilim var ailemle tanıştı biliyor yani böyle bir şey düşüneceğini sanmıyorumm
Bizim iş yerinde de var böyle iki tane mahluk. Biri benden 10-15 yaş büyük asansörde gördüğü an eli ile saldırıyor şaka adı altında.Nirden anladın?
Annem korur beni de bu kadar şeyden haberi yoktu hani bir de kimse yokken söylüyor bana hep bunları. Annem söylerse eğer laf taşıyomuşum gibi olur diye kendim uyarmalıyım onu.yenge ne dusunuyor bilemeyiz de,
yeterince bu sacmaliga maruz kalmissiniz,
aileniz de orta yolu bulamamislar anladigim kadari ile.
bundan sonra yerinizde olsam yalnizken kabul etmem eve, o evdeyse de ben de son evden dikan kisi ile cikarim,
yengenin basini beklemek size mi kaldi,
ayrica annenize de yazik falan diye uzulmeyin, kendi 20 yasindaki kizini korumali suan.
hic kimse abisinin yatak odasini duymak zorunda degil.
Annem korur beni de bu kadar şeyden haberi yoktu hani bir de kimse yokken söylüyor bana hep bunları. Annem söylerse eğer laf taşıyomuşum gibi olur diye kendim uyarmalıyım onu.
Çok doğru söylüyorsunuz. Babama söyleyemem sanırım çok sinirli biri ama annemle konuşmam gerek. Gıcık olmamak elde değil kiibakin siz bunu kendi basiniza cozmekle yukumlu degilsiniz ki,
daha 20 yasindasiniz,
karsinizda 35 yasinda bir kadin var, olgun olmasini ondan bekleriz normalde,
degilse de kusura bakmasin da sizi suclayacak bir sey yok, laf tasimaksa laf tasimak olmali.
Anne babaniz bu olaya el atmali, sizi bu sekilde sirf abinizin esi diye bu deli kadinla muhatap ettirmemeliler.
Cok sinir oluyorum, boyle evdeki kucugun korunmamasi durumlarina.
Aman kol kirilir yen icinde kalir muhabbetleri,
neden ya,
yazik degil mi size.
ben sizden fazla gicik oldum konuya galiba![]()
Bazı Hanımlar abine söyle diye yorum yapmış ama sizden bile 15 yaş büyük,kim bilir kaç senelik evli. çocuk değil ki şikayet edesin. açık açık söyleyin;ben bunları dinlemek istemiyorum,diye. Gerçi benim de böyle bir arkadaşım var istemediğim halde anlatıyor,cmidem bulandı,diyorum ama kadın laftan anlamıyor,anlattıkça hoşuna gidiyor,diline vurmuşAbim ve eşi 10 yıla yakındır evliler. Ve ben bu süre zarfında psikolojik olarak çok yıprandım yani beni hayattan bıktıran bir yengem var âdeta. Kadın sadece cinsel ve saçma sapan kıl tüy muhabbeti yapan biri ve bu hiç değişmedi. Yatak odasına kadar biliyorum yani anlatma duymak istemiyorum diye odama geçiyorum tekrar beni gördüğünde anlatmaya devam ediyor. Sürekli ama sürekli aklı cinsellikte. Bir dediğini elli kez diyor. Aramızda 15 yaş var ona bunları yapmaması gerektiğini söyleyemiyorum benden kaç yaş büyük kendi düşünebilir diye umuyorum hep ama asla düşünmüyor. Annem yokken beni hizmetçisiymişim gibi kullanıyor. Uzaktan biri bizim için aa görümcesini ne kadar çok seviyor der ama kimse içeri de neler olduğunu bilmiyor. Ben ailemin yanından ayrılmayı bile düşünüyorum sırf bu kadın yüzünden. Annemde her şeyi biliyor ama sırf araları bozulmasın eşi ile söz söyleyemiyoruz. Ne yapmam gerek sizce alttan almak artık beni çok yoruyor ne olursa olsun diyip lafı yapistirmalımıyımm?
Çok fazla fikir sahibi oldum hepinize teşekkür ederim. Allah herkese akıl fikir versin![]()
Ya bi de şöyle birşey var, bu kadınların yaptığını taciz de saymıyorlar. Kimseye dert anlatamıyorsun yav, millet hohahaha diye gülüp geçiyor. Hele kendi halinde, kimseye zararı olmayan bir gay vatandaştan köşe bucak kaçan, adamcağızlara etmediği fiziksel ve psikolojik şiddeti bırakmayan o kekolar var ya. Onlara hiç anlatamazsın.Bizim iş yerinde de var böyle iki tane mahluk. Biri benden 10-15 yaş büyük asansörde gördüğü an eli ile saldırıyor şaka adı altında.
Diğeri de sürekli insanların heteroseksüel olması diye birşey olmadığını kendi cinsi ile ilişki kurulabileceğini söyler ve nedense bu hep benim olduğum ortama denk gelir ve nedense o ortamdaki tek dişi benimdir...
Özetle kendi cinsim falan demeyin böyle absürt şeyler konuşan ve size dokunmaya çalışan insanlardan uzak durun. İnsanların içini fantezilerini bilemezsiniz
Çok doğru söylüyorsunuz. Babama söyleyemem sanırım çok sinirli biri ama annemle konuşmam gerek. Gıcık olmamak elde değil kii
Bu konular bana uzak ve hic ilgi alanim degil artik biraz farkli konularda birbirimizle muhattap olabilir miyiz de. Ve bunu kibarca söyle hatta soyle ki sen oyle kibar söyle ve soylerken ses kaydi al bir tanidigimin basina farkli anlatilmiscasina yansitilmisti. Abimin yatak odasini bilmek istemiyorum de Allahim ne kadar cirkin birşey ya.Abim ve eşi 10 yıla yakındır evliler. Ve ben bu süre zarfında psikolojik olarak çok yıprandım yani beni hayattan bıktıran bir yengem var âdeta. Kadın sadece cinsel ve saçma sapan kıl tüy muhabbeti yapan biri ve bu hiç değişmedi. Yatak odasına kadar biliyorum yani anlatma duymak istemiyorum diye odama geçiyorum tekrar beni gördüğünde anlatmaya devam ediyor. Sürekli ama sürekli aklı cinsellikte. Bir dediğini elli kez diyor. Aramızda 15 yaş var ona bunları yapmaması gerektiğini söyleyemiyorum benden kaç yaş büyük kendi düşünebilir diye umuyorum hep ama asla düşünmüyor. Annem yokken beni hizmetçisiymişim gibi kullanıyor. Uzaktan biri bizim için aa görümcesini ne kadar çok seviyor der ama kimse içeri de neler olduğunu bilmiyor. Ben ailemin yanından ayrılmayı bile düşünüyorum sırf bu kadın yüzünden. Annemde her şeyi biliyor ama sırf araları bozulmasın eşi ile söz söyleyemiyoruz. Ne yapmam gerek sizce alttan almak artık beni çok yoruyor ne olursa olsun diyip lafı yapistirmalımıyımm?
Çok fazla fikir sahibi oldum hepinize teşekkür ederim. Allah herkese akıl fikir versin![]()
Ruhu sapık insanlar bunlar hep. Midem bulanıyor, anlatma diyorum düşünmek istemiyorumm falan ama nafile. Evet bu da iyi fikir teşekkür ederimmBazı Hanımlar abine söyle diye yorum yapmış ama sizden bile 15 yaş büyük,kim bilir kaç senelik evli. çocuk değil ki şikayet edesin. açık açık söyleyin;ben bunları dinlemek istemiyorum,diye. Gerçi benim de böyle bir arkadaşım var istemediğim halde anlatıyor,cmidem bulandı,diyorum ama kadın laftan anlamıyor,anlattıkça hoşuna gidiyor,diline vurmuş
Ya da onun size anlattığı özel bir şeyi utanacağı Birinin yanında dile getirin, ağzınızdan kaçırmış gibibelki aklı başına gelir
![]()
Eğer mecburen aynı oda da kalmaya devam ediyorsak konuyu değiştirmeye çalışıyorum ama döndürüp dolaştırıp tekrar aynı konuya bağlıyor.Ses kaydı alma fikri aklımda teşekkür ederimm yorumun içinnBu konular bana uzak ve hic ilgi alanim degil artik biraz farkli konularda birbirimizle muhattap olabilir miyiz de. Ve bunu kibarca söyle hatta soyle ki sen oyle kibar söyle ve soylerken ses kaydi al bir tanidigimin basina farkli anlatilmiscasina yansitilmisti. Abimin yatak odasini bilmek istemiyorum de Allahim ne kadar cirkin birşey ya.
Haklısınızay ne kadar dusuncelisiniz,
ama iste sizin gibi insanlar maalesef tacize ugruyorlar,
aman o kizmasin, aman belki ben yanlis anlamisimdir diyerek...
Görgüsü bu kadarina yetiyor demekAhahah bir de kendisini çok edepli görgülü olarak tanıtması yok muuu
Afedersiniz ama Yuh ama yaaHayır eksik olsa utanmaz onu da söylerdi zaten o ama kendisi ballandıra ballandıra anlatıyor yani öyle yaptık böyle yaptık diye
Yav biseksüel olmaya bu?Saçma sapan şeyler diyor annemin yanında da ama bu kadar ayıp şeyler anlatmıyor annem olmadığı zamanlarda veya ben yalnız otururken direkt başlıyor anlatmaya. Sürekli dokunuyor banane kadar güzel bir tenin var keşke bende böyle olsam neler neler tacize uğruyorum resmen annem sevdiğinden yapıyodur diyo ama ablam bile dokunmaz durup dururken aşırı saçma bir durumdayım