Abimin eşinden nefret ediyorumm bana akıl verinn

Direk soyleyeceksin. Rahatsiz oluyorum yenge, lutfen bana anlatma diyeceksin.
Benim esimin bir kuzeni var. Bekarken arkadaslariyla bulusmak icin yalanlar uydururdu. Tabi ki gorusmek hakki, kimseye hesap vermek zorunda degil ama beni de bu yalanlada dahil ediyordu. Ben de bana anlatma, abine soylerim ben, saklayamam diyince bir daha anlatmadi. Eger uyarmana ragmen devam ederse abine anlatacagini soyle.

Çok ayıp ya, insan en özelini nasıl anlatır, birde görümceye kocasının kardeşine...
İnsanlarda ne ar kalmış nede saygı...
Allah kolaylık versin konu sahibi, biraz sert bir dil ile ama kırmadan onu uyarın tavrınızı koyun, baktınızki dinlemiyor annenize söyleyin o çözer...
ne münasebet ya gelinimiz gelecek durmadan bana kardeşimle yatakodasını anlatacak.. ne günlere kaldık ya koskoca kadın hadi yaşı küçük olsa cahil/ergen merak ediyor diyecem ama koskoca kadın birde ikinci evliliğimiş...
Benim aklım almıyor başkalarını görüyorum hani gayet ne konusacağını bilen insanlar saygılılar. Kesinlikle konuşmam gerek artık kız kardeşi var ona bu kadar özelini anlatıyor mu bilmiyorum ama bence o bile bıkmış ablasından

Direk soyleyeceksin. Rahatsiz oluyorum yenge, lutfen bana anlatma diyeceksin.
Benim esimin bir kuzeni var. Bekarken arkadaslariyla bulusmak icin yalanlar uydururdu. Tabi ki gorusmek hakki, kimseye hesap vermek zorunda degil ama beni de bu yalanlada dahil ediyordu. Ben de bana anlatma, abine soylerim ben, saklayamam diyince bir daha anlatmadi. Eger uyarmana ragmen devam ederse abine anlatacagini soyle.
Benim bunları bilmeme gerek yok diyorum midem bulanıyor anlatma diyorum hani ama yok asla anlamıyor. Abime soylemekten utanıyorum açıkçası ama son çare olarak söylerim

Ya çok sabrettim akıllanır belki diye ama yok asla akıllanmıyor. Bilmemem gereken her şeyi biliyorum yazsam buraya şok olursunuz yani. Allah ıslah etsin ama benim de bir sabrım var. Başka şehire gitmek istiyorum kurtulmak için ama annem var onunda sinirlerini bozuyor karar verdim ben artık uyarmam gerek.
Mümkün oldukça tek kalmamaya çalış bari annenin yanında da anlatamaz heralde

Benim bunları bilmeme gerek yok diyorum midem bulanıyor anlatma diyorum hani ama yok asla anlamıyor. Abime soylemekten utanıyorum açıkçası ama son çare olarak söylerim
Abime söylicem artık yenge bu ne ya banane sizin özelinizden insan yatak odasını anlatır mı desene ne dicek bakalım

Abim ve eşi 10 yıla yakındır evliler. Ve ben bu süre zarfında psikolojik olarak çok yıprandım yani beni hayattan bıktıran bir yengem var âdeta. Kadın sadece cinsel ve saçma sapan kıl tüy muhabbeti yapan biri ve bu hiç değişmedi. Yatak odasına kadar biliyorum yani anlatma duymak istemiyorum diye odama geçiyorum tekrar beni gördüğünde anlatmaya devam ediyor. Sürekli ama sürekli aklı cinsellikte. Bir dediğini elli kez diyor. Aramızda 15 yaş var ona bunları yapmaması gerektiğini söyleyemiyorum benden kaç yaş büyük kendi düşünebilir diye umuyorum hep ama asla düşünmüyor. Annem yokken beni hizmetçisiymişim gibi kullanıyor. Uzaktan biri bizim için aa görümcesini ne kadar çok seviyor der ama kimse içeri de neler olduğunu bilmiyor. Ben ailemin yanından ayrılmayı bile düşünüyorum sırf bu kadın yüzünden. Annemde her şeyi biliyor ama sırf araları bozulmasın eşi ile söz söyleyemiyoruz. Ne yapmam gerek sizce alttan almak artık beni çok yoruyor ne olursa olsun diyip lafı yapistirmalımıyımm?
Konunuz uygun yere taşınırsa daha çok yardımcı olurlar Mune Mune

Mümkün oldukça tek kalmamaya çalış bari annenin yanında da anlatamaz heralde
Saçma sapan şeyler diyor annemin yanında da ama bu kadar ayıp şeyler anlatmıyor annem olmadığı zamanlarda veya ben yalnız otururken direkt başlıyor anlatmaya. Sürekli dokunuyor bana😂 ne kadar güzel bir tenin var keşke bende böyle olsam neler neler tacize uğruyorum resmen annem sevdiğinden yapıyodur diyo ama ablam bile dokunmaz durup dururken aşırı saçma bir durumdayım

Saçma sapan şeyler diyor annemin yanında da ama bu kadar ayıp şeyler anlatmıyor annem olmadığı zamanlarda veya ben yalnız otururken direkt başlıyor anlatmaya. Sürekli dokunuyor bana😂 ne kadar güzel bir tenin var keşke bende böyle olsam neler neler tacize uğruyorum resmen annem sevdiğinden yapıyodur diyo ama ablam bile dokunmaz durup dururken aşırı saçma bir durumdayım

Yengen niyeti bozmus gibi :) uzak dur.

Nasıl yani 😳
Size dokunmalar, sürekli cinsel içerikli muhabbetler. Yengenizin kafası nasıl çalışıyor böyle.

Söyleyin anlatma deyin, ben bunları dinlemek istemiyorum, sizi hayal etmemi mi istiyosun, hayır dinlemicem vs diyerek ortamdan çıkın. Susturun yani.

Nasıl yani 😳
Size dokunmalar, sürekli cinsel içerikli muhabbetler. Yengenizin kafası nasıl çalışıyor böyle.

Söyleyin anlatma deyin, ben bunları dinlemek istemiyorum, sizi hayal etmemi mi istiyosun, hayır dinlemicem vs diyerek ortamdan çıkın. Susturun yani.
Kaç kere soyledim midem bulaniyor anlatma diye neden bana bunlari düşündürüyosun diyorum gülüyor. En son da bahane bulup ayrılıyorum ama kendi evimde de rahat edemiyceksem çok saçma

ben biraz yılan olduğum için çok kötü şeyler geliyor aklıma o yüzden siz edepli birisiniz ortamdan ayrılmaktan başka çareniz yok :(

Ben olsam abimin yanında: "Abi eşinin muhabbetleri sıktı artık, sizin özel hayatınızın detaylarını ben bilmek istemiyorum, ayıp oluyor" derdim. Bak bakalım bir daha ağzını açabiliyor mu? Utanmazın hakkından böyle gelinir

Back
X