Abimin eski eşi hakkında ne yapabiliriz fikirlerinize ihtiyacımız var....

son olarak abin ödeyemiyorum, bütün borçlarda ben de nafaka düşürülsün diye dava açabilir.
burda vardı bir üye. eşi ayda 30 bin kadar kazanıp iki çocuğa 1750 nafaka veriyordu.
O konu da da bi avukata danışacağıZ.dökümler ortada harcamalar ortada. Ama uğraşmak istenmiyor. Kurtuldun boşver diye.

Nafaka düşürme davası için elinizde gayri ahlaki hayat yaşadığına dair delil olması gerekir. Bir adamla cafede oturuyorken foto vb hiç bir işe yaramaz. El ele fotoğraf yine aynı şekilde, sözlüm diyip şahit gösterirse nafaka yine düşmüyor. Nafakayı kabullenmek çok zor olabiliyor erkek ve ailesi açısından ama ne yazık ki karşı taraf evlenmedikçe kurtuluşu yok gibi. Bu evlilik görücü usulü mü yapılmıştı?

O konu da da bi avukata danışacağıZ.dökümler ortada harcamalar ortada. Ama uğraşmak istenmiyor. Kurtuldun boşver diye.
işte bu yüzden diyorum sizi ilgilendirmez diye. adam gelmiş kaç yaşına gitmiş kendi eliyle evlenmiş, boşanmış, kararı kabul etmiş, şimdi de uğraşmak istemiyor. siz de boşverin bence. bildiğini yapsın

Nafaka düşürme davası için elinizde gayri ahlaki hayat yaşadığına dair delil olması gerekir. Bir adamla cafede oturuyorken foto vb hiç bir işe yaramaz. El ele fotoğraf yine aynı şekilde, sözlüm diyip şahit gösterirse nafaka yine düşmüyor. Nafakayı kabullenmek çok zor olabiliyor erkek ve ailesi açısından ama ne yazık ki karşı taraf evlenmedikçe kurtuluşu yok gibi. Bu evlilik görücü usulü mü yapılmıştı?
Şuan çekindiğimiz bu parayı aldığını bilen biri sevgili oluyorsa imam nikahlı da yaşar. Bu haksızlık değil mi ve hakkımızı aramak için takip etmeliyiz

Şuan çekindiğimiz bu parayı aldığını bilen biri sevgili oluyorsa imam nikahlı da yaşar. Bu haksızlık değil mi ve hakkımızı aramak için takip etmeliyiz
İmam nikahlı yaşadığını nasıl ispat edeceksiniz? Bahsettiğiniz gibi biriyse tekrar bir eve girip adam kahrı çekmez ki, ailesiyle bedavaya yaşar sevgiliyle de gezip tozar.

Yine bdv de bir konu sahibine linc girisiminde bulunan sevgili kk üyeleri:))) belki konu sahibinin abisinin durumu kötü? Belki diğer kız gerçekten çok zengin. Hem sizin zorunuza gitmezmi ya kocanizla boşanıyorsunuz olmaz ama diyelim ki bide siz nafaka ödüyorsunuz ve adam sevgilisiyle çatır çatır yiyo :)) gerçekten insanı delirtir. Konu sahibi de abisi kk uye olamadığı için burda insanların fikir verme olasılığı olduğu için yazmış olabilir.

Biz hakkından fazla aldığı tutarı Allah a havale ettik. Şuan dileğimiz bu nafaka kesilmesin diye gizli imam nikahlı devam etme düşüncesi bunun için takip etmemiz gerekiyor. ALL
İmam nikahlı yaşadığını nasıl ispat edeceksiniz? Bahsettiğiniz gibi biriyse tekrar bir eve girip adam kahrı çekmez ki, ailesiyle bedavaya yaşar sevgiliyle de gezip tozar.
20 li yaşlarda ve sevgilisi de durumunu biliyor öyle bir ahlaksızlık yaparsa ispatı yine bize düşecek malesef

benim kaynanamda evlendi 1,5 yıl evli kaldı. kaynanamın hiçbir geliri yok.sadece koyde ufak bı yerden gelırı varmış.(ben bilmiyorum). adam memur emeklisi 8 dairesi varmış.(kaynanamla gorusmuyorum) kaynanam bu zamana kadar hiç çalışmamış. hep cocuklarından gecınmıs. smdı 52-53 yasında falan. adamla evlenmesinin sebebi de malum. şimdi boşanıyor nafaka istiyor.

Yine bdv de bir konu sahibine linc girisiminde bulunan sevgili kk üyeleri:))) belki konu sahibinin abisinin durumu kötü? Belki diğer kız gerçekten çok zengin. Hem sizin zorunuza gitmezmi ya kocanizla boşanıyorsunuz olmaz ama diyelim ki bide siz nafaka ödüyorsunuz ve adam sevgilisiyle çatır çatır yiyo :)) gerçekten insanı delirtir. Konu sahibi de abisi kk uye olamadığı için burda insanların fikir verme olasılığı olduğu için yazmış olabilir.
Sağolun. Yorumları okuyunca kötü oldum gerçekten herkes o kadını kendisi gibi masum görmüş diye iyi niyetlerine verdim. yaşadığımız durumu yaşamayan çok zor anlar.her erkek dayakçı çapkın filan değildir. Konuya insan olarak bakmak lazım

Biz hakkından fazla aldığı tutarı Allah a havale ettik. Şuan dileğimiz bu nafaka kesilmesin diye gizli imam nikahlı devam etme düşüncesi bunun için takip etmemiz gerekiyor. ALL

20 li yaşlarda ve sevgilisi de durumunu biliyor öyle bir ahlaksızlık yaparsa ispatı yine bize düşecek malesef
Bunun ispat yollarını iyi araştırın, mahkeme delil ister, şahit ister. Abimize de benim fikrim bu konuyu ailece artık açmayın zaten evliliği umduğu gibi olmamış, suç kimde bilinmez ama ne olursa olsun insan bunalabiliyor.

IMG_9623.webp
Bak burda nafaka kesilme şartları var

Sağolun. Yorumları okuyunca kötü oldum gerçekten herkes o kadını kendisi gibi masum görmüş diye iyi niyetlerine verdim. yaşadığımız durumu yaşamayan çok zor anlar.her erkek dayakçı çapkın filan değildir. Konuya insan olarak bakmak lazım

Ya bırak bacım ben artık burdakileri anlamıyorum. Konuyu bırakmış da boşanmalarında seninde payin vardır diyolar :) bak görümceleri sevmem ama hepsi de aynı değildir:)
Abinizi cok mu zorluyor ödediği nafaka?
Eğer çok zorlamıyorsa bırakın diğer bayan istediğini yapsın başımızın gözümüzün sadakasi olsun deyip yolunuza bakın

Çocuk yoksa nafaka olayı çok saçma, şimdi ben kocamdan boşansam hiç evlenmezsem ölene kadar adamın parasını mı yicem. Kendim çalışır kendi paramı yerim. Erkeklere büyük haksızlık var

Çocuk yoksa ben sırf kadın diye birinin birine nafaka ödemesini doğru bulmuyorum..

Çocuk ortaktır ve anne babalık ömür boyu devam eder, ama çocuk yoksa sırf evlenip ayrıldılar diye birisine yıllarca para yardımı yapılması aşırı saçma bir olay..

Tabi bu durum adam kadının mesleğini yapmasını engellemesi gibi ekstrem durumlarda istisnadır. Boşanma durumunda herkes kendi yoluna gidip çalışıp emek verip kendi hayatını kazanmalıdır..

Sizle benim durumum bir değil şuan da dosyanın içeriğini de a dan z ye biliyorum
Ama iki kisi arasinda olanlari konusulanlari abinizin anlattigi kadar biliyorsunuz.Keske dosyayi bildiginiz halde o zaman itiraz etseydiniz nafakaya mudahale etseydiniz abiniz kabul etmis simdi dava acsin ama duserse bin tl ye duser en fazla.

Back
X