Evet biliyorum çünkü benim annemle babamda boşandı biz cüzi bir nafaka aldık çünkü babamın sigortası bağlı olduğu bir işi yoktu emin olun ağabeyinizin de onu verme gücü olmasaydı hakim o parayı bağlamazdı.Verecek bir cevabınız olmadı hiç yine diyorum bir yerlere yemeğe gezmeye gitmiş aşk sözleri paylaşıyormuş ama adam ortada yok olmayan adam için nafakayı ona yediriyor diyen bir insan nasıl iyi niyetli olabilir ki hele ki sürekli takip ediyorsanız hala nasıl yani. Önyargı falan değil o nafakayı hakettiyse ortada olan bir sorun var mağdur var demektir yasalar bunu diyor
ayrıca boşanan kadın herzaman mağdur annemden biliyorum yaşadığımız zorlukları biliyorum hariçten gazel okumuyorum boşanan erkek bekar boşanan kadın dul oluyor bu ülkede bakın siz bile burada hemen adını çıkardınız sevgilisi var diye ki olabilir de bunu karalamak için kullanıyorsunuz potansiyel erkek arayan biri oluyor çünkü evlenmiş ayrılmış bakire değil ya artık size ve topluma göre bu bile mağdur olması için yeterli zaten