Abimin evli sevgilisi 😰

Sırf bunun için üye oldum. Çok sıkıntılı bir durumdayım. Abimin yıllardır birlikte olduğu kişi meğersem evli ve çocukluymuş. Abim hiç evlilik yapmadı, bekar. Kadın 17 yıllık evli. Ta ilk yıllardan beri mesajlaşıyorlarmış, son 10 yıl içinde de ayda iki üç buluşmalara dönmüş. Gizli gizli başka hat ve telefondan konuşuyorlarmış. Kadının eşi kendisini döven, söven, ilgilenmeyen, hazıra konup yatan birisiymiş. Karı koca ilişkisi zaten yokmuş. Anlatılan bu. Emin değiliz. Boşanmayı düşünmüş ama çocuğunu alır diye korkmuş. Anne babasıda hasta olduğundan kaldıramazlar diye düşünmüş.

Eşi abimle konuşmalarını zamanında yakalamış, kadını o sinirle dövmüş. Ama abime hiçbir şekilde ulaşmamış adını yerin yurdunu bildiği halde. Bu da bana çok garip geldi, hangi insan aldatılmayı göz göre göre kabul edebilir?

Kadın bizimle tanışmak istiyor. Abime tepki gösterdiğimizde de bizimle tartışıyor. Daha şimdiden mal mülk konuları konuşuluyor. Babamın ne takı alacağı hangi bilezikleri takacağı, arabayı alacaklarını vs konuşuluyor. Fakat babamın böyle bir durumdan haberi dahi yok. Öyle normalleştirmişler ki bu durumu telefonda aşkım, canım diye konuşuyorlar. Kadının kocaman çocuğu var. İnsan çocuğu için bu durumlara girmezdi en azından. Sinirden patlayacağım. Eşi bildiği halde nasıl susar? Nasıl göz yumar bunlara? Bunların hepsi nasıl bir vicdana sahip?

Annem kabul ediyor sırf oğlunu kaybetmemek için. Tek erkek çocuk ya, hep bi el üstünde oldu. Lütfen bana akıl verir misiniz? Bunu midem kaldırmıyor benim, vicdanım susmuyor. Normalleştirmeleri, liseli sevgililer gibi olmaları beni sinirden kudurtuyor. Sizce ne yapmalıyım?

Bu duruma göz yummak istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Kadın boşanmadan, takılacak altınlar, mal mülk nasıl konuşuluyor 🤯

Sizin karismaya hakkiniz yok bence, kazik kadarlar, sizin lafinizla hareket etmeyecekleri belli, boşuna sinir sahibi oldugunuzla kalirsiniz. Bi de muhtemelen 40 yasina gelmis insanlar kimsenin lafiyla bu saatten sonra ayrilmayacaklar yasayip görecekler baska yolu yok, sizin yapabileceginiz bisey yok.

Evlenmiş ayrılmıştır deseydiniz, olur ne olacak derdim, evlenmiş ayrılmış olması bilezik ve düğün istemesine engel değil;biz mal değiliz ki ikinci ele düşelim. Ama burada durum mide bulandırıcı. Evliyken abinizle bu ilişkiyi sürdürmesi bile iğrenç, üstelik daha boşanmamış kadın, aileniz olsam bir çeyrek bile takmaz, düğün de yapmazdım. O çocuk da abinizden değilse ben bir şey bilmiyorum.

10 sene çok uzun bir süre bir şekilde abinizi etkisi altına almış kolay kolay vazgeçmezler.Ben bu tarz insanların ruh hastası olduğunu düşünüyorum maalesef karşı taraf anlayamıyor

Abin acaip midesiz biri. Kadın kocasının koynundan çıkıp abinle cilvelesiyor , abin de evlenme planları yapıyor. Kadının kocası biliyor susuyor ki bence yalan..döven söven adam hadi bildi öğrendi diyelim bidaha yapar diye her hareketini gözlemler takip eder anlar yani.
Abinle şu kadını bi dövseler keske ahlaksızlığa aileninde çanak tutması ayrı bi olay. Resmen zina ediyorlar anne babanda ki rahatlık ilginç. Öylesi kadın oğlunu da boynuzlar. Zaten kocasini abinle, abini kocasıyla aldatıyor. Kadın eşiyle kardeşçe yatmıyor emin ol. Adam döven eden kötü biri ama eşini de yakalamış bide üstüne kardeş kardeş uyuyor hmmm.. Sen haklisin tepkinde

Nereye kadar gidicek
Kadının kocası öğrenip abinizin kafasına silah dayadığı zamana yada kadına şiddet ana kadar mi
Hiç mi korku yok gurur onur şeref nerde acaba

Sorsan en onurlu kişilerdir.. :kusmuk:

Sırf bunun için üye oldum. Çok sıkıntılı bir durumdayım. Abimin yıllardır birlikte olduğu kişi meğersem evli ve çocukluymuş. Abim hiç evlilik yapmadı, bekar. Kadın 17 yıllık evli. Ta ilk yıllardan beri mesajlaşıyorlarmış, son 10 yıl içinde de ayda iki üç buluşmalara dönmüş. Gizli gizli başka hat ve telefondan konuşuyorlarmış. Kadının eşi kendisini döven, söven, ilgilenmeyen, hazıra konup yatan birisiymiş. Karı koca ilişkisi zaten yokmuş. Anlatılan bu. Emin değiliz. Boşanmayı düşünmüş ama çocuğunu alır diye korkmuş. Anne babasıda hasta olduğundan kaldıramazlar diye düşünmüş.

Eşi abimle konuşmalarını zamanında yakalamış, kadını o sinirle dövmüş. Ama abime hiçbir şekilde ulaşmamış adını yerin yurdunu bildiği halde. Bu da bana çok garip geldi, hangi insan aldatılmayı göz göre göre kabul edebilir?

Kadın bizimle tanışmak istiyor. Abime tepki gösterdiğimizde de bizimle tartışıyor. Daha şimdiden mal mülk konuları konuşuluyor. Babamın ne takı alacağı hangi bilezikleri takacağı, arabayı alacaklarını vs konuşuluyor. Fakat babamın böyle bir durumdan haberi dahi yok. Öyle normalleştirmişler ki bu durumu telefonda aşkım, canım diye konuşuyorlar. Kadının kocaman çocuğu var. İnsan çocuğu için bu durumlara girmezdi en azından. Sinirden patlayacağım. Eşi bildiği halde nasıl susar? Nasıl göz yumar bunlara? Bunların hepsi nasıl bir vicdana sahip?

Annem kabul ediyor sırf oğlunu kaybetmemek için. Tek erkek çocuk ya, hep bi el üstünde oldu. Lütfen bana akıl verir misiniz? Bunu midem kaldırmıyor benim, vicdanım susmuyor. Normalleştirmeleri, liseli sevgililer gibi olmaları beni sinirden kudurtuyor. Sizce ne yapmalıyım?

Bu duruma göz yummak istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Adam bir gün delirip tek oğlunu vurunca anneniz ne yapacakmış bir sorsanıza. Babanızın parasını yedirmeyin de gerisi abinizi bağlar. Kusura bakmayın ama o da başına geleni çeksin. Mal mülk falan hiç hayal etmeyin deyin abinize.Kendinizi de hırpalamayın, her koyun kendi bacağından...

Yani kadın boşanacak abinle mi evlenecek anlamadım orayı takılar bile konusuluyorsa evlilik planları mı var abinle?

Abiniz afedersiniz ama midesiz ve namussuz bir insan. Kadın zaten hiçbir ahlaki değeri olmayan ve kocasına kendini baktirip, cinselliğini de abinizle karsiliyan biri. Anneniz zaten tuhaf ötesi. Kadının kocası pisirik ve saftirik büyük ihtimalle.

İki oğlum var, evlerden ırak böyle bir eş adayı ama birbirlerini bulmuşlar. Kadın altinizdaki yorganı bile alabilir ama dikkat edin, çok paragöz. Babanız yok mu?

o adamın susma sebebi abiniz yediriyorsa kadına kadın da eve harcıyorsa ondandır
sizin yapacak bişeyiniz yok abiniz ve anneniz mutlu ise
sadece hakkınız olan miras vs kaptırmayın

Bence kadının kocasınin haberi bile yok. Kadın sırf abine "bak senin için ölümü göze alacak kadar çok seviyorum" havası vermiş oluyor abinde bir güzel yemiş.

Şimdi abin çok seviyor naraları atıyor ama iki gün sonra kadın boşansa abinle evlense kadın her eline tel aldığında acaba biriyle beni boynuzluyor mu diye düşünüp duracak gerçi abine müstehak....

Kısaca özet geçecek olursam ikisi de tam bir pislik ahlaksız...

Kadının kocası duyup da boşamadıysa daha da boşamaz o kadını. Böyle üç kişi devam ederler, kadın o adamla resmen evli kalır, abiniz de ikinci adam olarak kalır. :KK51:
Hadi diyelim boşandı, evlendiler; ben olsam ne düğününe giderim ne evine ayak basarım. Öyle evlenen gelinden hayır gelmez. Çirkefi üstüme sıçrar diye düşünür, uzak dururum. Evladıma, yeğenime, etraftaki genç çocuklara kötü örnek olur, yengeniz deyip de tanıştıramam ben. Ayy gelinin de hayırlısı cidden ha... Millet daha boşanmadan dünürlük gezme peşinde, pes!

Yani kadın boşanacak abinle mi evlenecek anlamadım orayı takılar bile konusuluyorsa evlilik planları mı var abinle?

Evet. Boşanma davası muhtemelen çekişmeli sürecek diyorlar, 2-3 sene gibi bir zaman. Bu kadar uzun sürerse de resmî boşanma gerçekleşmeden yıl sonunda beraber yaşamayı düşünüyorlar

Abiniz afedersiniz ama midesiz ve namussuz bir insan. Kadın zaten hiçbir ahlaki değeri olmayan ve kocasına kendini baktirip, cinselliğini de abinizle karsiliyan biri. Anneniz zaten tuhaf ötesi. Kadının kocası pisirik ve saftirik büyük ihtimalle.

İki oğlum var, evlerden ırak böyle bir eş adayı ama birbirlerini bulmuşlar. Kadın altinizdaki yorganı bile alabilir ama dikkat edin, çok paragöz. Babanız yok mu?

Babam böyle bir duruma katiyen izin vermez. Abimi de evde barındırmaz duyarsa. O yüzden evli olduğunu saklayacaklar boşandığını söyleyecekler annem ile birlikte.

Beni de eskiden yaşadığım bir sevgililik durumuyla tehdit ediyorlar. Yaşıtım ve bekar olan biriyle görüşmüşlüğüm oldu herkes gibi. Üniversiteden arkadaşımdı. Babamın haberi yoktu. Olmayacağını anlayınca da ayrıldım. Bunu söyleyeceklerini ima ediyorlar babama kadının evli olduğunu söylediğim takdirde. Babamdan da çekindiğimi biliyorlar sert yapıda olduğu için.

Back
X