• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin evliliği

Valla annesi o kadar emek verip büyüyecek elin kız gelip ağzına edecek evden kovacak.2 gün bile oğlu annesini bakamayacak ne ala memleket
Siz çocukları ilerde bana bakarlar niye yapıp büyütüyosunuz galiba.
Kadın 9 senedir oğlunda kalıyormuş ne 2 günü?Ayrıca gelin bakıyor gelin, oğlu değil.Geline mi baktı büyüttü kayinvalide niye baksın elin kızı sizin deyiminizle tabiki.
Ay valla allah sizin gibilerin gelinine sabır versin.Oğluşlar size bakacak diye yuvaları bozuluyor ama olsun annesiniz ya bakmak zorundalar.Kim takar gelinin yuvasını

Ne kadar acımasızca yorumlar yapıyorsunuz.ölümlü dünya ne olur bakiverseler.tabi kV düzgün bir insan sa bende gelinim elbetteki bakarim elimemi bulasacak bir kiyafet fazla sererim bir tabak fazla koyarım nedir bukadar zor olan

bir gün yaşarsanız anlarsınız hanımefendi sizin anneniz olduğu için objektif bakamıyorsunuz bence. Olay sadece masaya bir tabak daha koymak değildir. Evli insanlar evlerinde rahat etmek isterler, istedikleri gibi yaşamak, yatmak, kalkmak isterler. Ne demek yani sağlıklı olduğu sürece beraber yaşamanın hiçbir tutar yanı yoktur. ama gelininiz inanılmaz terbiyesiz orası ayrı bakın o konuda sonuna kadar haklısınız.

Gelin istemiyor işte vicdansızlık veya değil.Annenin yaptığı vicdansızlık değil mi yuva yıkma pahasına oğlunda kalmaya karar verebiliyor.Ilahi adalet gelinlere mi işliyor bi merak ediyorum.

Annelik ben onu besledim büyüttüm o da bana bakmak zorunda gibi bi anlaşma değil.Ben sağduyulu hiçbir annenin rahatsızlığı olmadığı müddetçe elin kızının evinde kalmaya karar verebileceğini sanmıyorum.Gelin çekip çeviriyor evi malum ogluş değil.Bu anlamda gelini besleyip büyümedigine göre gidip kendi kızında kalacak kayinvalideler.Gelinin evinde değil.
Çok doğru.
Ben tek çocuğum ve annem babam ayrı. O zaman kv gelsin bende kalsın, annem de gidecek kimsem yok diye bende kalsın. Sonra evliliğimiz çok monotonlaştı.. O evliliğin yürümesi bile mucize. Bildiğiniz kanka olur insan eşiyle

Ne kadar acımasızca yorumlar yapıyorsunuz.ölümlü dünya ne olur bakiverseler.tabi kV düzgün bir insan sa bende gelinim elbetteki bakarim elimemi bulasacak bir kiyafet fazla sererim bir tabak fazla koyarım nedir bukadar zor olan

Yenge hanim belki yemek masasinda fantezi yapiyor ya da evinde dantelli geceliklerle dolasmayi seviyo. Kayinvalide varken nasil olcak ?

Bu dediklerinize kendiniz inanıyor musunuz Allah aşkına??

Ya hep orda kalmayaca ben bana hiç gelmez demiyorum arkadaşlar düzgünce anlayın yenge hanim annem küfür etti.düzgün bir dille konuşaydi olay olmayacaktı

Merhabalar
Direk konuya gireceğim.iki abim var annem 10 yıldır birini yanında kalıyor diğeri yeni evlendi yeni dedim 2 sene oldu. Bu 2 senede daha yeniler diye hiç gidip kalmadı.biraz da orda kalmaya karar verdi.tabi normal 9larak yengem istemedi.bu sebepden abim biraz kızmış neden o benim annem diye dışarı cikmislardi bi sinirle eve geldi anneme bağırdı çağırdı. lan sen kimsin defol g8t lan senin agzina s... gibi birçok saygısızca konuştu.annem de abime söyledi.bana bu şekilde konusuyor diye. abim suan dava acacakmis sizce bosnamalilarmi. birde bu ilk kavgaları değil. Yani sürekli bi kavga tartisma bi arada abim neden annemin yanında yürüdü diye kavga etmişlerdi.sizce Bu ilişki yürürmu zorlamalimiyiz abimi tekrar denemesi için.
Annen neden ağabeylerinin yanında kalıyor. Kendi evinde kalsın. Ha onlarda kalmaya mecbursa sende de kalması gerekiyor. Tabi bunlar yengenin yaptığı terbiyesizliği haklı çıkarmıyor. İnsan bırak eşinin annesine, yabancıya bile böyle konuşmamalı. Boşanmalarına gelince siz hiç karışmayın. Bırakın bildikleri gibi yapsınlar. Annen de istenmediği yerde kalmasın.

Sizin kayınvalidenize kim bakıyor? Sizde yaşayın kaynananızla 9 sene? Valla gelininize acıdım, abiniz ana kuzusu belli. Ayrılmaları en hayırlısı olur büyük gelininizin başı yanmış bari küçüğü kurtulsun mutlu olsun.
Yahu 2 gelini var birisi 9 yil baktı çok ta memnundu halinden değeri istemiyor

Ya hep orda kalmayaca ben bana hiç gelmez demiyorum arkadaşlar düzgünce anlayın yenge hanim annem küfür etti.düzgün bir dille konuşaydi olay olmayacaktı
abinle evlilikleri yürümüyorsa zaten boşanacaklardır.
tam olarak dert ettiğin nedir?
ayrılmalarını mı istiyorsun barışmalarını mı ben anlayamadım.
küfür etmesinin savunulacak tarafı yok.
abin de sinirlenmekte haklı.
ama bu aşamadan sonrasına karışmanız doğru değil.

Biz kalpsiziz böyle komple zor geliyor bize sizin gelin de dahil.Bakıvermiyoruz.Siz çok istiyorsanız kayınvalideyi çağırın evinize bakın.Kimin neyi istediğine karışmayın.
Insan kocasıyla başbaşa aşna fişne edemeyip kayınvalidesine mi bakacak ölümlü dünyada.

Merhabalar
Direk konuya gireceğim.iki abim var annem 10 yıldır birini yanında kalıyor diğeri yeni evlendi yeni dedim 2 sene oldu. Bu 2 senede daha yeniler diye hiç gidip kalmadı.biraz da orda kalmaya karar verdi.tabi normal 9larak yengem istemedi.bu sebepden abim biraz kızmış neden o benim annem diye dışarı cikmislardi bi sinirle eve geldi anneme bağırdı çağırdı. lan sen kimsin defol g8t lan senin agzina s... gibi birçok saygısızca konuştu.annem de abime söyledi.bana bu şekilde konusuyor diye. abim suan dava acacakmis sizce bosnamalilarmi. birde bu ilk kavgaları değil. Yani sürekli bi kavga tartisma bi arada abim neden annemin yanında yürüdü diye kavga etmişlerdi.sizce Bu ilişki yürürmu zorlamalimiyiz abimi tekrar denemesi için.

Evliliklerini bozmak icin her seyi yapmissiniz iste bravo :işsiz:

Evet gayette bende bir evlat büyüyorum ve evinden kovulmak çok acı olur
Kovulmak mı??
9 sene diğerinde kalınca gelinin de korkması normal.
Tek suçlu anneniz burada.
Diğer geline götürmeyi aklınızın ucundan bile geçirmeyin artık yazık kadına.
Yeni evli olana da götürmeyin, ikna edip evinize götürün.
Anneniz alışacak başka çaresi yok.

Bence gelinde suç yok. Kaynana hemen oğluna yetiştirmiş. Tamam gelin ayıp etmiş ama hem kendi suçlu hem de enikonu düşünmeden söylemiş hemen oğluna. 2. Görümce bile karışıyor baksanıza olaylara. Kim bilir neler çekti o gelin. Hele 10 senedir yanında kaldığı gelin böyle kaynanadan neler çekmiştir Allah bilir. Mikser maşallah. Bak sen biraz da diğer oğlunda kalmaya karar vermişmiş.

Yahu 2 gelini var birisi 9 yil baktı çok ta memnundu halinden değeri istemiyor
Ay valla üstüme sinir geldi.Gitsin çok isteyenle kalsın o zaman ne bu ısrar.Çok memnunmuş yersen tabi.
Sana bakmadı mı bu kadın sen üvey misin bi 9 yılda sen bak baksana gelin bile memnun.Harika kayinvalide

Back
X