DelikadinnnÜyeÜye
Yeni
Biraz uzun olabilir şimdiden hakkınızı Helal edin kızlar.
Doğum yaptım 2 ay önce kV yanıma geldi annemden geldi. ikiside şehir dışında eşimin görevinden dolayi başka yerdeyiz biz.dogumumda çok sorun çıkardı kV ben emzirmek istedim o ben dışarı çıkınca biberonla mama verdi yok pekmez yedirmek istedi yok pirinç unu falan filan.sayesinde bebeğim beni emmedi.lohusa psikolojisi ile bende hep ağlıyordum. ben artık anne olmuşum koskoca kadınmisim ağlamam gerekiyormuş.(ne alakaysa)nese bu kustu gitti.önüne gelene gelin benden bebeğini kıskandı vermedi.büyük olarak beni hiç dinlemedi.hep annesini dinledi.diyorMuş.oysa ben kendimle uğraşıyorudum zor bi sezaryen geçirdim bebeğimi emziremedim ona bakamadım bile.neymiş hasta yatağımdan kalkıp iyi geceler anne vi ihtiyacin var mı diycekmisim.herseyi sineye çektim çünkü baktım eşimle aram açılıyor suçsuz yere büyüktür Özür dilerim kapanır gider dedim.ama telefonlara cevap vermedi neymiş de Bebeğimi alıp ona gidecekmissim ancak öyle affedemiş. şimdi size sorum şu gitmeliyim hiç istemiyorum açıkçası..
Bu da daha önceki konun... kaynanan bebek görmeye gelmiş temelli kalmaya bile gelmemiş.. sen bu kadar ona dayanamıyorken kalkıpta annem abim de kalsın diyorsun bu ne lahana ne biber turşusu