• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin evliliği

Evet evlenmeden önce dedi ama sonu ne oldu abim ayrıldı annemi istemeyenle isim olmaz diye noldu geldi yalvardı ben ettim sen etme oda benim bi annem tabiki gelcek kalacak diye. şimdi ne bu . yengemin hayatı mahvallmadi sandığınız gibi de değil yani kendi annesi gibi görüyor çünkü anneme benden çok sever onu.hiç bir zaman saygısızlık yapmadı o. size ananizinda ağzına yüzüne edilsin bakalım siz ne tepki vereceksiz kimse o gelin musvettesinin evinde zorla kalmıyor zaten.
Annenin ağzına yüzüne edilmesini madem istemıosun anneni gelin evlerine yollamasaydın.. annene kendin baksaydkn kendi evinde.. tabi sen kaynananı istemedin kocanda anneni istemiyor temelli kalmasını dimi..

Daha önce açtığınız konulardan veya mesajlardan anladığım kadarıyla sizin abilerinizin eşleri çok şanssız ve sabırlı insanlar. Biri aldatılmış, biri 9 sene kv ile yaşamış. Kv nin çekinmesi yok, istediği evde gidip 10 seneye yakın kalma hakkını kendinde görüyor. Ama siz kv kısa süre sizde kaldı diye hemen tepki koyup evden yollamışsınız. Hani altı üstü bir tabak koymaktı? Hani ölümlü dünyaydı? Demek ki o işler öyle olmuyor. Kendi annenizin bile sizde kalmama sebebinin mesafe olduğunu düşünmüyorum, kendi rahatınız için istemiyorsunuz ama gelinler baksın tabi. Altı üstü bir tabak daha koyarlar,ne var ki...
Geçmiş konular bakın siz diyorsunuz GEÇMİŞ

Evet evlenmeden önce dedi ama sonu ne oldu abim ayrıldı annemi istemeyenle isim olmaz diye noldu geldi yalvardı ben ettim sen etme oda benim bi annem tabiki gelcek kalacak diye. şimdi ne bu . yengemin hayatı mahvallmadi sandığınız gibi de değil yani kendi annesi gibi görüyor çünkü anneme benden çok sever onu.hiç bir zaman saygısızlık yapmadı o. size ananizinda ağzına yüzüne edilsin bakalım siz ne tepki vereceksiz kimse o gelin musvettesinin evinde zorla kalmıyor zaten.
Madem o kadar mutluydu da niye 4 5 gün annesinin evine gidiyordu kadın.

Allahtan zorla kalmıyor annen, hiç dememiş mesela oglumla benden dolayı ayrılmışlardı şimdi gidip de aralarını bozmayayım diye dimi YÜZSÜZ gibi gelinin evinde kalmaya karar vermiş.

Eee ne demişler istenmedigi yere giden istenmedigi lafı duyar.Oh olsun ağzına sağlık gelinin.

Bizim annelerimizin ağzına yüzüne edilmez çünkü sığıntı gibi gelinlere tebelleş olmuyolar.Sen kendi anneni düşün yani tatlımsu.Al hem anneni hem kayinvalideni ölümlü dünyada mutlu mesut yaşayın

Tamam gelin olabilirsin istemeyebilirsin de onlar nasıl hakaretler, nasıl hadsizliktir bu o yaştaki kadına. Bir de bazıları sen ne karışıyorsun demiş, demek sizin annenize hakaret edip küfretseler sesiniz çıkmayacak. Kendinizinde yapmayacağı birşeyi bir başkasına yorumlamak ne kadar basit ve saçma.
Ya ben birsey söylemek istemiyorum ama diğer konusunda görürsün zaten abisi eşini aldatmiş onda da suçu gelinin annesin de çok kaldigindan bahsederek söylemiş yani zaten buraya gelip küfür etti diyecek.

Bende bende kalmasını istiyorum zaten annemin kimseye muhtaç etmem çok şükür ama ben şehir disindayim ve annem başka yerde yapmam diyor.biz karışmıyoruz ama bugün yengemin ailesi ve bizim aile toplanip ne olmasi gerektigi hakkında konusacaklar bizim tavrimiz sizce
Neden aileler toplanip karar veriyor?
Abinle yengen cocuk mu?
Annen kalmaya "karar" verirken yengene sordu mu?
Soru tekrari: Neden aileler toplanip ne yapilmasi gerektigini konusuyorlar?

Bir de yenge kendine bakmıyormuş, abi o yüzden aldatmış. Sülaleye bakmaktan kadın kendine nasıl bakacaksa . Yeni gelin 2 yıllık evliyse bu gelinin kocasıda orda kalmıştır . Offfff şiştim iyice
Eyvah dogru. Onu hesaba katmamistim ben. O bari olmamis olsun. D Delikadinnn boyle mi oldu? Yeni evli abiniz de sizle birlikte mi kaliyordu eskiden bekarken? Ne olur hayir deyin. Yurtdisinda master yapiyordu, yalniz yasiyordu deyin. :dua:

Konu Sahibi siz ailecek benmezkezcisiniz. Kadının bütün evlilik hayatına çökmüşsünüz. Yeni gelin baktınız "vur kafasına al ekmeğini" tarzdan biri değil hemen olayı lehinize çevirmeye çalışıyorsunuz. Ben anlamıyorum bir insan beş sene niye yengesiyle yaşar.

Ay ne mutlu size ya.Tam bir görümcesiniz.
Size soruluyor anneniz niye sizde kalmıyor diye,cevap yok ama gelinlere saydırmaya gelince maşallahınız var.
Biz sizin anlattığınız kadarıyla biliyoruz ama eminim başka anlatmadığınız mevzular var,kimse kimseye ,hele sakin mazbut bir insana durup dururken öyle çirkin küfürler savurmaz.
Sormuşsunuz ya sizin annenize küfür edilse ne yapardınız diye,öyle birşey olmaz,olamaz çünkü annem yerini konumunu bilir,kimseyi o raddeye getirmez. Siz madem çok haklısınız,neden ne yapalım diye soruyorsunuz,böylesi kötüyse ggelininiz,sizinde vicdanınız rahatsa ki hiç sanmıyorum,bırakırsınız boşanırlar. Sormanıza dahi gerek yok.
Biri benim anneme durup dururken ağıza alınmayacak laflar etse,bakın gelinimiz demiyorum zira kim olduğunun önemi yok,burada soracağıma dünyayı dar ederim ona.

Galiba aptalik ettim milleti kaynanadan yana ne çok acısı varmış yahu.aynen ne yüzünü göreyim ne sesini duyayim nefret ettim ne demek ya benim anneme küfür etmek.benim değil başkasının da olsa sonuç olarak bir büyük bir anne yani
Küfür konusunda sonsuz haklisiniz. Susmaliydi etmemeliydi, kimse kimseye küfür edemez cünkü. Ama lüften söylermisiniz, anneniz ne dedi de gelin bu tepkiyi verdi, ücüncü sorusum bu

Galiba aptalik ettim milleti kaynanadan yana ne çok acısı varmış yahu.aynen ne yüzünü göreyim ne sesini duyayim nefret ettim ne demek ya benim anneme küfür etmek.benim değil başkasının da olsa sonuç olarak bir büyük bir anne yani
Burada yazılan yorumları bu şekilde yorumluyorsanız biz ne desek boş. Evli değilim, kv yok ama vicdanım var, empati kurabiliyorum. Biraz da kendinizi başkalarının yerine koysanız da o insanlar ne çekiyor anlamaya çalışsanız, siz aldatılsanız ne olurdu tepkiniz? Sizin kv sizde tam 9 sene kalsaydı tepkiniz ne olurdu? Kv evden gitmiyor diye haftada 4 5 gün kendi ailenizin yanına gitmek zorunda kalsanız? Belki o kadın ne güzel hayaller kurarak evlendi, belki anneniz yüzünden kadın hayatını hayal kırıklıkları ile geçiriyor? Bunları hiç mi düşünemiyorsunuz ya?

Bak banlanmayacagimi bilsem doktururum de sizin gibiler yuzunden siteye giremiyorum sonra.

Buyuk yengende annen 9sene kalmis kocasi aldatmis kendine bakmiyomus da(!)
Simdi diger oglu evlendi diye birazda orda kaliyim ne ya saka mi bu ne saygisizlik
İki geline de yazik yazik
Madem sadece 1tabak eklemesi zor degil ondan mi kaynanani küstürüp eve gonderttin?
Ayy allah sizin gibi yuva yikanlardan korusun Allahimm sen koru
Birde aksam konusulacak nasil olsun tavrimiz diyosun
Sizin yerinizde baskasi olsa azcik utanir utanir.

Sizin anneniz agzina yuzune niye ettirdi gercekten? Ayri eve cikmayi dusunmez mi? Istedigi gibi rahat takilir. 3 kardes birlesip bir ev kirasi verebilirsiniz. Annenizin kizina gitmek icin dahi ayrilamadigi su guzide sehir neresi, kiralar yuksek mi?

Evet evlenmeden önce dedi ama sonu ne oldu abim ayrıldı annemi istemeyenle isim olmaz diye

Ay insallah o gelin abini boşar da anasıyla koyniş koyniş otururlar birlikte.

Sen onu bırakta kayinvalideni istememezlik yapma ilerde senin eşinde kapıya koyabilir seni annesini istemezsen.Gidip özür diledin dimi bu arada?

Back
X