• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin evliliği

Annenizin durumundan bahsetmemişsiniz, bakıma mı muhtaç kafasına göre mi kalıyor bilmiyorum. Ama ikisi de fark etmez bana göre.

Şöyle söyleyeyim, anneniz bakıma muhtaç olsa bile herkesin kurulu bir düzeni, ayrı bir evi var. Ben kök aileyle aynı evde yaşamayı doğru bulmuyorum, ister gelinin annesi/babası olsun ister damadın. Bakıma muhtaç olsa bile bakmak zorunda değiller. Böyle bir durum varsa ya ona ayrı bir ev tutar, yanına da bir bakıcı tutup düzenli ziyaret edersiniz ya da bir bakımevine yerleştirirsiniz. Bakmak istiyorlarsa amenna ama kimseyi "Niye bakmadı" diye suçlayamaz, boşanma arefesine getiremezsiniz yanlış bu. Kafasına göre kalıyorsa buna değinmiyorum bile, kesinlikle çok çok çok yanlış. Kimsenin düzenini bozmaya hakkı yok annenizin, kusura bakmayın. Gelinin de damarına basılmıştır muhtemelen, "Niye niye niye" diye, kimse durduk yere küfür etmez.

Eee kaynananızı istemeyip, postalayan siz değil miydiniz?? Kendi annenizi bile yanınıza almamışsınız. Ayyyy kurtulsun valla o gelin sizin elinizden. Yazık, abinin yanında 9 sene yaşamış annen. Hiç mi acımadın?

Ne kadar acımasızca yorumlar yapıyorsunuz.ölümlü dünya ne olur bakiverseler.tabi kV düzgün bir insan sa bende gelinim elbetteki bakarim elimemi bulasacak bir kiyafet fazla sererim bir tabak fazla koyarım nedir bukadar zor olan

Bak banlanmayacagimi bilsem doktururum de sizin gibiler yuzunden siteye giremiyorum sonra.

Buyuk yengende annen 9sene kalmis kocasi aldatmis kendine bakmiyomus da(!)
Simdi diger oglu evlendi diye birazda orda kaliyim ne ya saka mi bu ne saygisizlik
İki geline de yazik yazik
Madem sadece 1tabak eklemesi zor degil ondan mi kaynanani küstürüp eve gonderttin?
Ayy allah sizin gibi yuva yikanlardan korusun Allahimm sen koru
Birde aksam konusulacak nasil olsun tavrimiz diyosun
Sizin yerinizde baskasi olsa azcik utanir utanir.
Ya nasıl baksın kadin kendine zaten. Evde 9 sene kayınvalideyle oturmak zorunda kalmış. Sevişmek istese kayınvalide evde,uyuyacakta sessiz sedasız birşeyler paylaşacaklar. 9 sene yahu 9 sene annesine bakmış,birde kendine bakmadı demiyor mu çıldırmamak elde değil.

Ya nasıl baksın kadin kendine zaten. Evde 9 sene kayınvalideyle oturmak zorunda kalmış. Sevişmek istese kayınvalide evde,uyuyacakta sessiz sedasız birşeyler paylaşacaklar. 9 sene yahu 9 sene annesine bakmış,birde kendine bakmadı demiyor mu çıldırmamak elde değil.
Cok saygisizlar birde saygi bekliyorlar daha yazicamda korkuyorum banlanmaktan yoksa bu dediklerimiz yetmez boyle insanlara

Ya anlatamıyorum ben galiba öyle bi tuturma yok ortada sadece birazda burda kalayim lafı var.Anne ben musait değilim söyle böyle dese İnsanız anlarız küfür nedir.

Hiç de anlamazsınız valla.Kız başından söylemiş anladınız mı?Diğer gelin 4 5 gün kendi evinden annnesine gitmiş anladınız mı annenizin istenmediğini?Daha hala öteki gelin çok memnundu diyosun nato mermer yani.

Konu sahibi çoğu detayı atlıyor.
3 kardeş annenize bakamıyor musunuz? Birleşipte bir kira ödeyemiyor musunuz?
insanların hayatına çöküyorsunuz resmen.
Yazık değil mi kadına 9 sene az zaman mı? Kadın belki evinde süslenecekti,giyinip kuşanacaktı eşine jest yapacaktı?
Arkadaşları gelecekti rahat rahat takılacaktı.Annesi gelecekti dertleşecekti belkide?
Ne değişik insanlarsınız ya, insan olana saygınız yok mu sizin ?
Saygınız olmadığı yok boşanacaklar bizim tavrımız ne olsun diye gelip buraya konu açmanızdan belli!
Yeni gelininiz sizin istediğiniz gibi biri olmuyor diye kopartıyorsunuz bu yaygarayı resmen.
Altını çiziyorum; kullandığı kelimeleri kesinlikle tasvip etmiyorum kesinlikle.Ama ne olduda böyle birley yaptı bu kız diye sorgulamaktanda kendimi alamıyorum!
Siz tam bir görümcesiniz gerçekten.

Bu arada elbette ki annedir babadır.Besledi büyüttü bakılması gerekiyorsa bakılacak.
Ama zaruri bir durum olur, sağlık söz konusu olur. Vs vs.
Keyfi yerde kimsenin hayatına sıkıntı olamazsınız!!
Annenin çok kıymetliyse yanınıza alın o zaman..!
Annenizi bu kadar düşünüyorsanız , yani ben sizin yerinizde olsam bu gelinlere laf mı ettireceğim, onun kızı benim der alırım yanıma.
Hiç kıvırmayın. Sizinde işinize geliyor.
Benim anneme kimse böyle davranamaz.Davrandırtmam. Ama sizin derdiniz bu değil belli.

Ya anlatamıyorum ben galiba öyle bi tuturma yok ortada sadece birazda burda kalayim lafı var.Anne ben musait değilim söyle böyle dese İnsanız anlarız küfür nedir.
O cevabı duymak istiyorsa,müsaitmisiniz kızım gelmek istiyorum demeliydi. Birazda burada kalayım demek başka,sormak başka yani.
Ayrıca sizin kayınvalideniz 9 sene eltinizde kalsa,sonra size "birazda burada kkalayım"dese,siz "buyur anne bir 9 senede bende kal" mı dersiniz?
Yapmayın Allah aşkına. Siz alın annenizi yine söylüyorum,gelsin kalsın,kimseye ağız burun eğmeyin madem.

anneniz başka şehirde yapamam demesi normalse gelininizin annenizle oturmam demeside normal annenizin karar verip başkalarının hayatına bir anda dahil olması çok yanlış ama gelininizin annenize olan tavrı hakkında haklısınız

Yok konu Sahibi kendini haklı görüyor annesini haklı görüyor. O kadar haklı görüyor ki hatta gelip burda konu açabiliyor. Ben acayip sinirlendim bu konuya. Nedeni ise ezilen kadınlar görmem ve kendisi kadın olduğu halde sırf ailesi diye her konu aldatılmada bile onları haklı gören bir kadın. Bir insanda düzgün bir etik anlayışı olmalı. O zamançok daha yaşanabilir bir toplum oluruz

Anlarım kv ile kalmak istemezsin ama o küfürler ne ya ?
Terbiyesiz !
Annenin evi yoksa ve sizin annenize ev açmak gibi bir niyetiniz yoksa Büyük abin illa benle kalacaksın diyorsa , Annenin maddi durumu yoksa . Bence gezmesi normal .Hatta maddi durumu çok iyi olan biriside gidip evladının evinde 15 gün kalabilir yani .
Her şey bir yana bir insanın annesinin evine gelip kalması kadar doğal bir şey yok ya .
Sadece kişinin kalacağı süreyi o kişinin tavrı ve maddi durumu belirler .
Anneniz nasıl biri bilmiyorum ama her kv yi kötü diye yaftalamak ne kadar doğru ?
Ananemle yaşadık biz . Keşke bizde daha uzun süre kalsaydı .

Kendi annenizi düşünün biraz , Sonra kendi evladınızı düşünün :KK9:

Ama abinizin evliliğine karışmak ne size ne annenize düşmez onlar iki birey ve kendileri çekirdek aile karışmayın !

Abin gelir fikir nasihat isterse söylersiniz .

Evlenirken nasıl anlaşıldı peki?? İlerde annem gelio bizde de kalıcak dendi mi? Gelinin yaptığı çok büyük terbiyesizlik.. ama haksız değil. .

Back
X