• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin evliliği

O benim annem neden işime gelmesin ya düzgün yapın yorumuznuzu ben kocamla yatak odamda yaparım ne yapacaksam.bu anneleri istememek neden eşimi seviyorsam annesine saygı duymak zorundayım ki bakarimda sizin gibi dusuncesiz insanlardan yorum isteyende kabahat.
Bakmışsın belli.

Annen ortaligi karistrabilcek kadar saglikli.sende o akilini buralarda kullanacagina annene kullanip desene kimse 3. kisilerle evliligini yurutmek zorunda deil diye.sakiz gibi yapismak nedir yaa hic anlamiyrm soyle kaynanalari

Eksik bişeyler var konuda,annen 1 hafta 10 gün kalıcam diye gelmemiş ki gelin zıvanadan çıktı, 9 sene diğerinde kaldım artık sıra sizde diyerek geldiyse delirmesi normal ama ettiği laflar hoş değil, annen abartılı anlatıyo olabilir,tarafsız bak olaya

Büyük gelinin sesi çıkmaya başladı belli ki. 9 senelik esaretten sonra kocasına resti çekti. Kadın ömrünün en güzel yıllarını kv, kayın birde kayınvalideden beter görümce ile geçirmiş. Üstüne aldatılmış. Annesine gidip kalması bile gözlerine batmış. Ama maymun gözünü açınca kv hop küçük geline.. küçük gelinde biliyor bu kalmanın 3-5 gün misafirlik olmayacağını. Haklıda kim ister birlikte yaşamayı. Cinnet geçirtmişlerdir kadına. Konu sahibi elin kızlarına değil sana düşer annenle kalmak. 1 tabak fazla koy masana, 1 kıyafet fazla yıka

Büyük gelinin sesi çıkmaya başladı belli ki. 9 senelik esaretten sonra kocasına resti çekti. Kadın ömrünün en güzel yıllarını kv, kayın birde kayınvalideden beter görümce ile geçirmiş. Üstüne aldatılmış. Annesine gidip kalması bile gözlerine batmış. Ama maymun gözünü açınca kv hop küçük geline.. küçük gelinde biliyor bu kalmanın 3-5 gün misafirlik olmayacağını. Haklıda kim ister birlikte yaşamayı. Cinnet geçirtmişlerdir kadına. Konu sahibi elin kızlarına değil sana düşer annenle kalmak. 1 tabak fazla koy masana, 1 kıyafet fazla yıka
Ama olur mu canım annesi istemiyor şehir dışına çıkmak.
Gelinleri var niye çıksın.kızına gitse damadının evine gitmiş olacak
Oğullarında öyle mi. Burası benim oğlumun evi kafası işte

Eski konularinizi da okudum yorumlarinizida
Sormak istiyorum neden aannene bir daire kiralamiyorsunuz?
9 sene abinin yaninda kalmis annen gelin ghaftanin 4 gunu annesinde kalmis abin aldatmis yazik degilmi bellki o gelinde memnun degil yoksa neden evinde kalmasin kadincagiz
Bu gelinde bastan demis ayni evde olmaz diye e gormus annen diger gelinde kaliyor banada gelebilir diye bastan konusmus sonuna kadar hakli
Kufur kismini bilemiyorum neden o raddeye gelindi sanmiyorum aman birazda sende kalayim diyene kufur edilecegini abinle hepiniz birlim olup neler yasandi kim bilir neyse
Hayret ediyorum boyle istenmeye istenmeye nasil kurulu duzene gelip yerlesilir

Biri gelip benim anneme öyle diyecek ki bu abimin esi dahi olsa saçını başını yolar kaldırır bir kere yere vururum o haddi nerden buluyo çok kudurmuş o paramparça ederim onuu :sinirli::sinirli::sinirli:çok sinirlendim bak :KK34::KK34::KK34:

Edit: burda kaynanin o yada bu evde kalmasına laf etmedim ne olursa olsun bi anneye öyle laflar edilmez diye düşünüyorum Aman yanlış anlaşılmasın:KK76:

Gelin burda konu açsa yeri var :)
Siz şehir dışındayım demişsiniz kime göre şehir dışı sonucta annenizin belli bir şehire bağımlılığı yok..Hiç bir gelin kabul etmez bu durumu ev üstünde de ev olmaz.

Sonuna kadar haksızsınız , 9 sene bir gelinde kalmak ne demek? başka şehirde yapamam ben demek ne demek? ben karar verdim biraz da bu gelinde kalıcam ne demek?

Kusura bakmayın ama az bile yapmış gelin... ben de olsam çıldırırdım ağzıma geleni sayardım , böyle bir kaynana ile de evliliğimin çok bir anlamı kalmazdı. Eşime de al anneciğini sarılın yatın bana eyvallah derdim...annenin kendi bencilliği yüzünden gelinin biri evliliğin ne olduğunu anlayamamış , öbürü de evliliğini bitiriyor...

Yazık.. normal anneler çocuklarının mutlu olmasını ister oysa..
Benim kv boyle bisey soyleyince esim ilk basta anne evin var maasin var ne alaka dedi kv Ben oyle istiyorum mecbursunuz deyince esimde eltimi soyledi o istemez hem dedi kvdede beni istemeyen oglumuda istemesin defolsun o evden dedi tabi orada gelin olarak bi tek ben varim iste her insan bir degil bende hep bunu savunurum evladinin mutlulugunu dusunen boyle konusurmu yani gelin istemezse evini barkini kocasini birakip gidecek

"biraz da orda kalmaya karar verdi" demek ne demek? İnsan kendi evi varken gidip başkasında KALMAZ, ziyaret eder, hasret gidermeye gider, ama kalmaya gitmez.
Biraz dediğiniz nedir? 3 ay mı? 5 ay mı?
Haaa 1 hafta ise normal, 2 hafta normal. Amma velakin ülkemizde bu işin suyu çıkarıldığı için sormak zorundayım, ne kadar süre???

Öbür oğlunda 10 yıl kaldığına göre sormaya gerek yok, bence konu sahibi aksini söylese bile oraya yerleşme niyeti ile gitmiş belli ki...

Hani yalnız kadındır, aynı apartman vs olur da 10 yıl gelinin evinde kalmak nedir? Kadın ne yeni gelinliğini ne anneliğini yaşayabilmiştir kv ile.

Ikinci gelinin de dilinin ayarı yokmuş. Ağzına s... ne demek o_O

Son olarak, abiniz bizim yorumlarımıza göre mi boşayacak:oha:

yaaaa nasılmısss

valla hep derim ben kaynana bana ne yapıyosa aynısın kızlarının kaynanasındna da görsünler

simdi bak kaynana bana geliyo anlatıyo kızı nın yazlıgı var yazları kızı hep yazlıkla kaynanaları görümceleri hep geliyomus kızı bi oturamıyomus hep cay yapıyomıs bu sıradada ben cay pasta ikram bölümündeyim dedim hey allahıma kıza gelince kaynanası gelmis diye kızar eee sen bendesin ya
Bizleri ogullarina gonullu hizmetli olarak goruyolar benimkinin kizi yok ama yegenleri var bana ne yaptiysa o kizlara damat tarafindan hep tam tersini istediler bide gelip bana anlatiyodu insan bi derki ben boyle buna konusuyorum ama aynilarini daha fazlasini bu kiza yaptim

2 gunde postalamis kaynanasini ne bakmasi, resmine bile bakmaz bence kaynanasinin
Aynen öyle..
Ama kendi gelinleri bakacak, çünkü onun annesi söz konusu.
Ya anasını bu kadar düşünen anasını bu hale sokmaz.Alabilme imkanı varmış da annesi gitmiyomuşta hikaye :ukala:
Varsa imkanı , gerçekten almak istese alır kıymetli anacığını yanına

Öyle kolay değil bu işler. Gelini suçlayıp durmuşsun yorumlarda ama hiçbir gelin kv ye bakmak zorunda değil. Sen bir bak kv ye önce sonra ahkam kesersin.

Nice kadın hikayesi okudum burda. Kv leri ile yaşayıp sonrasında kocasından boşanan. Depresyonun dibini görmüş bu kadınlar...

Siz demişsinizki yatak odasında ne yaparlarsa yapsınlar, özeline karışılmıyor ki? İyi de özel hayat sadece yatak odasında ki seksten mi ibaret????

Belki doyasıya kavga edecekler, belki mum ışığında yemek yiyecekler, belki yatak odasında değil oturma odasında sevişecekler, belki de yemek yerken cilveleşcekler...... belkiler bitmez... hatta belkide wc de rahat olup çatır çatır osuramayacaklar bile....

1 hafta değil 1 ay değil. İlk gelinde 9 yıl duran burda da durmak isteyecek....

Eşim annesi gelince 2 haftalığına bile sevişmiyor benle, ses çıkar diye ;) düşün. Yıllarca kalsa mıçtık yani....

Bence siz kardeşler her ay para toplayın, annenize bir ev tutun yaşasın gül gibi orda.

Böyle gelinlerin başına atınca siz iyi evlat olmuyorsunuz kusura bakmayın.

İki oğlum var. Evlenince lütfen uzakta otursunlar. Ben bile gelinimle aynı evde oturmayı istemem.

Evet evlenmeden önce dedi ama sonu ne oldu abim ayrıldı annemi istemeyenle isim olmaz diye noldu geldi yalvardı ben ettim sen etme oda benim bi annem tabiki gelcek kalacak diye. şimdi ne bu . yengemin hayatı mahvallmadi sandığınız gibi de değil yani kendi annesi gibi görüyor çünkü anneme benden çok sever onu.hiç bir zaman saygısızlık yapmadı o. size ananizinda ağzına yüzüne edilsin bakalım siz ne tepki vereceksiz kimse o gelin musvettesinin evinde zorla kalmıyor zaten.

Bu kadar gururluysan al anneni yanina konu sahibi. Burda 30 sayfa yorumun %90i haksizsiniz diyor. O gelin musvettesine muhtac olma al anneni evine senle kalsin ama iste bahaneler bahaneler maalesef

• Beğen
Reactions: anu
Öyle kolay değil bu işler. Gelini suçlayıp durmuşsun yorumlarda ama hiçbir gelin kv ye bakmak zorunda değil. Sen bir bak kv ye önce sonra ahkam kesersin.

Nice kadın hikayesi okudum burda. Kv leri ile yaşayıp sonrasında kocasından boşanan. Depresyonun dibini görmüş bu kadınlar...

Siz demişsinizki yatak odasında ne yaparlarsa yapsınlar, özeline karışılmıyor ki? İyi de özel hayat sadece yatak odasında ki seksten mi ibaret????

Belki doyasıya kavga edecekler, belki mum ışığında yemek yiyecekler, belki yatak odasında değil oturma odasında sevişecekler, belki de yemek yerken cilveleşcekler...... belkiler bitmez... hatta belkide wc de rahat olup çatır çatır osuramayacaklar bile....

1 hafta değil 1 ay değil. İlk gelinde 9 yıl duran burda da durmak isteyecek....

Eşim annesi gelince 2 haftalığına bile sevişmiyor benle, ses çıkar diye :KK66: düşün. Yıllarca kalsa mıçtık yani....

Bence siz kardeşler her ay para toplayın, annenize bir ev tutun yaşasın gül gibi orda.

Böyle gelinlerin başına atınca siz iyi evlat olmuyorsunuz kusura bakmayın.

İki oğlum var. Evlenince lütfen uzakta otursunlar. Ben bile gelinimle aynı evde oturmayı istemem.

Sinirlerim bozuldu akşam akşam yaa:KK70:

Back
X