Zayıklar olsun bu neslin yureği katılaşmış gelinlerine.
yorumları okudum cok itici
benim kaynatam 85 meft oldu son on yılı alzeymer kısmi felçliydi
kaynanam 75 yasında gencliğinden beri şizofren ve şuan alzeymer ve biz 4gelin sıraylan bakıyoruz.
nereye atalım
eee bu adamları bu kadın foğurup nice çilelerle bakmadımı
Yazıklar olsun bi anne on evlada bakıyorda bi evlat bir anababaya bakamıyormuş ya.bunu abin için demiyorum
bu kalpsız kadınları büyüten annelere diyorum nasıl nesiller yetiştıdiniz.resmen soykırım yasatıyolar mevzuya bak.
Benimde iki oglum var ve sacıma ak düşüyo cok xor.küçüğü ateşliydi 5gundür gecem gundüxüm karıştı
şimdi el kızı alsın ben yaslanıyim tek kalayım heee
oldu canım
Bosanma işine grlinxe merhametsiz biriyle ömür gecmez
Hiçbir çocuğu kendine bakmak için doğurmayacaksın önce bunu bil. Benim rahmetli annemde kv idi ama kimseye zamk gibi yapışmadı. Hasta olmasına rağmen.
İnsanların kv lerinden neler çektiğini biliyor musun?
İki oğlum var. Devamlı ateş geçiriyorlar. Sabahlara kadar başında nöbet tutuyorum. Okulu hastanesi parkı çarsısı kıyafeti herşeylerine ben bakıyorum. Ama bu onlara sülük gibi yapışmama neden olmaz.
3 günlük anneyim. Dr emzirdiğinde su verme dedi. Kv kocama diyor ki bebeği öldürecek su vermiyor, şöyle yapıyor böyle yapıyor diye doldurdu. Gecenin ikisinde üstüme saldı. Sonuç 3 günlük anneyken kocamdan darp yedim. Boğazımı sıkıp vurdu bana, duvara yapıştırdı beni.
3 kere boşatmaya kalktı. Bir sürü sinsilikler yaptı.
Sana sorarım. Bir kv de de vicdan yoksa merhamet yoksa neden gelinde olsun ki.
Benim eşimle hiçbir sorunum yokken aramızı açtı. Yıllar geçti üstünden. Eşimle çok iyiyim. Eşim tek çocuk. İleride başıma kalırsa bu içimdeki kinle aynı evde nasıl yaşarım bilmem.
Gelir gider hizmetini yaparım ama asla aynı evde oturmam.
Merhamet mi? 3 günlük anneyken kv me karşı merhametim öldü. Üstünede bir fatiha okudum.
Burda birlikte yaşayan kadınların ızdırabını oku. Sonra milleti yargıla.