Abimin Hadsiz Nişanlısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Şaka yapiyosun bence.
 
Peki o kiz gelip burda ben okudum o yuzden benim de evim olacak görümcemden çok altinim olacak deseydi ne derdiniz?
ayrı evi her kes ister. Kim eşinin ailesi, kıskanc görümceleri ile yaşamak ister ki? Size ayrı ev, altınlar alınınca iyi geline alınınca neden kötü oluyor? Ev, altın kötü bir şeyse size neden alındı hadi alındı diyelim siz neden kabul etdiniz?
 
Öyle aldatma filan yok ama bizle icli disli olamamasi bizleyken sıkılmasi bi makyaj malzemesine 200 300 lira vermesi sorun. En az 5 10 tane montu var. Kimseyi kendine karistirtmaz laf soyleyemezsin hemen aglar

Kızın babasi vefat etti babam bize göstermedigi sevgiyi ona gösteriyor her seferinde cok guzel kiz cok hanim kiz diyor herkesin gözünü boyadi

Zaten bir keresinde ben paramla her ay bilezik alicam kocam bana bakmak zorunda demis o kıskanç degil mi simdi

Yazık kıza yemin ederim yazık.
 
hepiniz dama cikin eger o kizla evlenirsen kendimizi atariz diyin, belki vazgecer. Bir umut yani.
Yada birakin abiniz evlensin zaten fazla surmez o kariyla. Abiniz suan asik, evlendikten sonra goz perdesi acilir sonrada gonderir anasinin evine.
 
Konu sahibinin bakış açısı:

Yaşını başını almış iki eski arkadaş yolda karşılaşmışlar. Hal hatır sormuşlar.
Sıra çocuklarına gelmiş. "Senin oğlan nasıl, evlendi mi?" diye sormuş biri, "Evlendi" demiş öteki,
"Evlendi ama ah, sorma, öyle bir gelin çıktı ki, felâket!.. Sabahtan akşama çalışıyor, evde doğru dürüst yemek pişmiyor; üstelik bazen oğluma yemek pişirttiriyor.
Sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor. Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Sanki prenses! Çok üzgünüm, çok..." demiş

arkadaşı, "Peki kızın nasıl, o da evlendi mi?" Kadın başlamış anlatmaya:
- O da evlendi, ama o çok mutlu. Öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Kızım çalıştığı için çok yoruluyor; çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki, tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor. Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor; kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor.
Kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çok...

 
Abin sizi dinlerse ne alâ dinlemezsede boş güzelliğin peşinden gidecek ve yaşadıkça bir hiç için hayatını heba ettiğini fark edecek aklı başına gelmezse Su akıntısına düşen bir Samançöpü gibi akıntı nereye giderse oda savrulup gidecek Aşkın gözü de kördür demek işte tamda budur
 

Honkiponki öldüm
 
Valla haddini bilip, hasetlik yapmayarak başlayabilirsin. Kimsenin yaşantısı seni ilgilendirmez. Abin de dahil. Sözümüzden çıkmazdı ne ya?! Çocuğun mu abin senin? Ayrıca ondan bundan kontür isteyeceğine gir çalış kendin al. Kimse size benzemiyo diye sizden kıymetsiz değil. Herkes evi olsun ister. Daha şimdiden başlamışsın görümceliğe. Allah o kızada, evleneceğin adamın ailesenide sabır versin.
 
Abinin parasını mı yiyecek?
Sende kocanın yiyecen
Ayrıca o kız çalışıyor
Sen ev kızısın .sen yemiyecen mi kocanın parasını ?
 
Kıskanç olan sizsiniz bence. Abinizi daha fazla avcunuzda tutamayacaksınız diye sanırım bu öfke. Nişanlından iste kontörünü ya da çalışmıyorsan çalış para kazan kendin al. Sana evlenme teklifi yapılmamış sanırım kudurmuşsunuz. Kız da buraya konu açsa nişanlımın ailesi onu hep ellerinde tutmaya çalışıyorlar her istediklerini yapmasını bekliyorlar öyle alışmışlar diye şaşırmam.
 
Gercek olamayacak kadar iticisin. Kafani bu fesatliklara calistirana kadar keske az okuyup, meslek sahibi olaydin da koca parasi yiyecek dedigin kizdan daha beter duruma dusmeyeydin. Kiz kendim kazaniyorum sanane dese verebilecek hicbir cevabin yok.
 
Benim nisanlim 2500 lirayla geciniyor ama abimle ikisinin maasi 10 bini buluyor
kız da çalışıyor tabi ki çatır çatır yiyecek alın teriyle kazandığı parayı. Siz de çalışın evlendiğinizde evinize katkınız olsun. Bir de abiniz kızı açık haliyle beğenip evlenmek istemedi mi bırakın da kapanıp kapanmamak kıza kalsın. Birileri istedi diye olmaz o işler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…