Abimin karısı başkasının telefonlarına bakıyor,napmalıyım?

Şu insanlar acik iletisim kurmayi ne zaman ögrenir acaba ya. Hani soylenmeyecek bir sey de degil alti ustu insanlarin telefinlarina bakma rahatsiz edici oluyor, başkalari da farkediyor olabilir dersin. Bunun da imasini etmek ne bileyim. Davranişinda sorun görse yaomaz zaten imayi mi anlayacak.

Bı koca suratını telefonumun üzerinden cekermisin deyin derdim ondan yazdım birde teyzeniz kendi vermiş eline telefonunu vermesin.Bu laftan da anlamiyorsa açık açık derdini sorarım röntgencilige niye ilgisi var sorarım aradığı şey ne sorarım.o utanmıyor ben hiç utanmam konusmaya

Çok ayıp. İmanla olmaz dırek soleyın

Yani acikca söylemekten baska bir durum yok ki bakın gayet güzel anlatmissiniz ayni sekilde anlatip hos olmadigini ve insanlarin kendiniz dahil rahatsız oldugunu belirtin. Merakli melahatligin bir anlami yok, imaya da gerek yok ki zaten anlayacagini sanmiyorum elalemin telefonunu gözetlemek nedir

Bı keresinde arkadaşımla konuşurken bebeğim falan yazip kalp atmıştım.gorumcem de yanımda oturuyor demekki görmüş kiminle konuşuyorsun dedi.ay öyle sinirim bozuldu çok terbiyesizce bı davranış.kucuk kızım bile baktığında kızıyorum ozelimiz bu bakamazsin diye.

Biriniz diğerinize mesaj atsın "bunları burda konuşmayalım gerizekalı X okur şimdi, bütün mesajlarımızı okuyo zaten" gibi bir şey yazın. Telefon onun elinde ya da yakınındayken yapın tabi bunu. Açıp okuyacak ya, farkında olduğunuzu anlar en azından

Sen değil ama annem napıyosun sen kızım çok ayıp diye çarpıp alsaydı elinden bidaha yapmazdı. Sonuçta telefon teyzenindi.. sizin telefonlara gelince önemli işlerinizi onun yanında yapmayın. Bide karanlık ekranlardan taktırın arkadan bakan net göremiyor:)

Niye açık açık konuşmuyorsunuz? İnsanların özeline bakmak karıştırmak ayıp değil de bunu ona söylemek mi ayıp?
Abinizin eşi olması hiç bir şey değiştirmez bu arada, kusura bakmasın abiniz de yanlışa yanlış denir, siz çekinmeyin söyleyin o utansın.

Yenge malmisin ne bakiyosun desenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…