e şifre koyun. vermeyin telefonunuzu. baktıgı zaman cevirin.Ya bu yeni bir mesele değil annemle aramızda zaman zaman konuşuyoruz. Ama abimin karısı böyle elimizde telefon varken bakıyor telefonumuza. Hani nereye girdiğimize kime ne yazdığımıza falan. Cenazemiz oldu teyzem gilin teyzemde aceleyle telefonunu yengeme verdi. Arabadayken cenaze gömülmeye giderken aldı teyzemin telefonunu kilit ekranından ne bildirimler gelmiş kendi telefonu gibi baktı. Bunu toplum içinde de yapıyor. Annem birkaç sefer imalı konuştu ama hala aynı tavırda. Kendisi 26 yaşında. Bunu toplum içinde öbür akrabalarımıza da yapıyor başkalarıda farkediyor mu bilmiyorum. Bazen çok rahatsız edici.
Hayır zaten şifreli , bazen ekranın parlaklığını kısıyorum bakamasın diye ,elimdeyken bakıyore şifre koyun. vermeyin telefonunuzu. baktıgı zaman cevirin.
telefonunuzu çevirin ve tip tip bakınHayır zaten şifreli , bazen ekranın parlaklığını kısıyorum bakamasın diye ,elimdeyken bakıyor
Yönümü dönüyorum zaten, inanılmaz rahatsız edici.telefonunuzu çevirin ve tip tip bakın
ne oluyor neden rahatsız oldun demek ki bişy çeviriyorsun gibi saçma sapan konuşursa da
bu benim özelim ne ailem ne arkadaş çevrem hiç böyle hareketler yok hiç sevmem böyle şeyleri gibi net konuşun
görgüsüz!
Yani bakıyor derken göz ucuyla bakıyorsa ne diyebilirsiniz. Dip dipe oturuyorsanız bana çok da anormal gelmediHayır zaten şifreli , bazen ekranın parlaklığını kısıyorum bakamasın diye ,elimdeyken bakıyor
Dön o an, hayırdır neye baktın de. İma falan etmeyin direkt söylemelisinizHayır zaten şifreli , bazen ekranın parlaklığını kısıyorum bakamasın diye ,elimdeyken bakıyor
Dönüp neye bakıyorsun desene niye cekiniyorsunuz? O an uyarınHayır zaten şifreli , bazen ekranın parlaklığını kısıyorum bakamasın diye ,elimdeyken bakıyor
Belli ki uyarıdan anlayacak bir tip değil. O yüzden telefonlara hayalet ekran takın, tek göreceği simsiyah ekran olsun.Ya bu yeni bir mesele değil annemle aramızda zaman zaman konuşuyoruz. Ama abimin karısı böyle elimizde telefon varken bakıyor telefonumuza. Hani nereye girdiğimize kime ne yazdığımıza falan. Cenazemiz oldu teyzem gilin teyzemde aceleyle telefonunu yengeme verdi. Arabadayken cenaze gömülmeye giderken aldı teyzemin telefonunu kilit ekranından ne bildirimler gelmiş kendi telefonu gibi baktı. Bunu toplum içinde de yapıyor. Annem birkaç sefer imalı konuştu ama hala aynı tavırda. Kendisi 26 yaşında. Bunu toplum içinde öbür akrabalarımıza da yapıyor başkalarıda farkediyor mu bilmiyorum. Bazen çok rahatsız edici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?