Abimin küsmeleri , nişanlısına babamı kötü yönüyle anlatması..

bu arada o yenge de az değil bence, ikisi birleşip voltranı oluşturmuşlar valla

evlenince daha beter olmazlar İnşallah

Yok karışmadım , eve gelsin söyle nişan da sorun çıkmasın dedim. Bizimle sorunu olmadığını yengem de söylüyor zaten. Tek erkek ama babam ayrım yapmıyor. Ona yapıyorsam kızlarıma da yaparım diyor. Düğünde gelenler kızlarımın dedi o yüzden onları istiyor şimdi abim.

Düğüne kadar neler yapar sonra.. Adam ölsem kurtulsam düğünü görmeden diyebilecek kadar bıktı..

o abini ıslak sopayla dövüp kapının önüne koyacaksınız ki aklı başına gelsin ama ana baba yüreği işte...abinin öte tarafta yatacak yeri yok çok rezil bir insanmış..

bu arada o yenge de az değil bence, ikisi birleşip voltranı oluşturmuşlar valla

evlenince daha beter olmazlar İnşallah
Konuştuklarından anladığım da bu zaten , tek gelinim yaptırırım derdinde sanırım. Evlenince bizim eve karışamayacaklar.

Düğüne kadar neler yapar sonra.. Adam ölsem kurtulsam düğünü görmeden diyebilecek kadar bıktı..
yapmış zaten yapacağını adamcağıza.şuan ben bile sinirden kudurdum.nasıl bir evlat bu yaa.evlensinde baba evinin kıymetini anlasın.o zaman giyebilecek mi o markaları çok merak ediyorum.
allah aşkına o zaman da aç bir konu hep beraber görelim.

o abini ıslak sopayla dövüp kapının önüne koyacaksınız ki aklı başına gelsin ama ana baba yüreği işte...abinin öte tarafta yatacak yeri yok çok rezil bir insanmış..
Küçükken lösemiydi ondan sanırım biraz daha duygusal davranıyorlar annemler.

baban iyi niyetliymiş beğenmiyorsa babanın emeklerini kendi yapsın. Baba yüreği dayanamıyor ama yapmıcak hiç bir şeyini haketmiyor abin

Aldığı maaş kendine yetmiyor bakalım sorunlar büyürse açarım :)

baban iyi niyetliymiş beğenmiyorsa babanın emeklerini kendi yapsın. Baba yüreği dayanamıyor ama yapmıcak hiç bir şeyini haketmiyor abin
Hak etmiyor ama bir an önce bitsin de gitsin. Yapacak bir şeyimiz kalmadı.

çok geçmiş olsun.umarım allah bir daha göstermez ama duygusallıkta bir yere kadar.
bu kadar yapılan şeyin karşılığı bu değil.daha adam olmadan koca olmaya kalkmış.
Sağolun , evlensin geçim derdi başlayınca görürüz artık.. Olur mu olmaz mı ..

Abiye bak, babayla konuşmuyor ama parasını alıyor,
Valla sizin ailecek sınavınız mıdır nedir bu? Tırnaklarınızı çıkarmazsanız çok çekersınız bu abiden.
Annem düğüne kadar sabredelim sonrasında naparsa yapsın , babam zaten kırıldı, tırnaklarımızı çıkarsak kötü görümce oluruz. Ne desek biz suçluyuz da zaten.

Babanda bu insaf oldukça sizden kısar onlara gönderir aman sıkıntı çekmesinler diye. Bazen fazla yumuşak olmaktan da oluyor tüm bunlar.
Ben çalışıyorum kendi paramı kendim kazanıyorum zaten babamı da zorlamam illa olacak diye iki çul çaput için. Düğünden sonra kuruş vermem diyor bilmem bakalım..

Annem düğüne kadar sabredelim sonrasında naparsa yapsın , babam zaten kırıldı, tırnaklarımızı çıkarsak kötü görümce oluruz. Ne desek biz suçluyuz da zaten.
işte ben de bu duruma katlanamıyorum.bırak kötü görümce ol yaa.
abin babanla konuşmuyor sen kötü görümce olsan ne olur olmasan ne olur.bırak yengeyi, benim annemi babamı bu kadar üzen abiyle ben konuşmam.o babamla küsmeye fırsat bile bulamaz.

İyice soğudum zaten , Allah annesine babasına böyle yapanı eş diye çıkarmasın karşıma.

İyice soğudum zaten , Allah annesine babasına böyle yapanı eş diye çıkarmasın karşıma.
benim daha evlenmeden önce,sevgiliyken eşime söylediğim ilk cümle şuydu.sakın benim yanımda her ne olursa olsun annene babana sesini yükseltme,ters bakışlar atma.sesini,bakışını kontrol et.çünkü senin saygı duymadığın anne babaya benden saygı bekleyemezsin sonra.
sizin iş böyle olmuş işte.abin saygı duymuyor ki daha sonra yengeden bekle.abinin terbiyesizliklerine karşı yengen iyi bile davranıyor.

Gazı veren yengem de bir şey dedirtmiyor ona. Ona az çok belli etti gaz verdiğini. Siz en iyisini söylemişsiniz ailesine saygısı olmayan size nasıl saygı gösterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…