Abimin küsmeleri , nişanlısına babamı kötü yönüyle anlatması..

Haklısınız fazla değer veriliyor erkek diye. Bir de hastalık gibi istisnai bi durum olunca sonuçlar böyle.

Babaniz iyilik yaptigini saniyor ama en buyuk kotulugu kendi yapiyor. Eskiden babalarin belli bir durusu varmis erkekler 15 yasinda "adam" olurmus. Bizim babalar yuzunden 30 yasina gelmisler nazlanmak istiyorlar hala. Bunlar 40 ta olsa 50 de olsa degismez.

Babana çok üzüldüm .. Babaya itaat Allah'a itaattir denir..
Abinin bi silkelenip kendine gelmesi gerek sonunu hiç hayırlı görmüyorum.

Rabbim herseyin hayırlısını versin en çok da evladın ..

Aman Allah korusun , o adam olmasın ama babama da bir şey olmasın..
Allah geçinden versin tatlım Rabbim babanızı başınızdan eksik etmesin.Yanlış anlama sakın dediğimi gerçekten çok ama çok üzüldüm büyütüp emek verdiği evladının yaptıkları çok zor inşallah düzelir.

Babana çok üzüldüm .. Babaya itaat Allah'a itaattir denir..
Abinin bi silkelenip kendine gelmesi gerek sonunu hiç hayırlı görmüyorum.

Rabbim herseyin hayırlısını versin en çok da evladın ..
Aynen öyle Rabbim hayırlı eş , hayırlı iş, hayırlı evlat nasip etsin herkese.

Amin canım, baba olursa belki anlar , inşallah düzelir canım . Yanlış anlamadım canım , sağol düşüncelerin için.

Haklısınız babam 15 inde çalışmaya başlamış abime çalış dediler diye zamanında evi terketti.

çok küçükte değillermiş.başına bir şey geldiğinde insanın sığınacak limanı olmalı.
en güvenli liman da ailedir.ama maşallah abin o limanı yerle bir etmiş şimdiden.
Evet aynen öyle oldu , abim benim boynumdaki kolyeye kadar istedi nişanlısı için düşün. O mutlu olsun yeter ki diye.

Böyle adamı tutup kolundan atacaksın dışarı, 3 kuruş bile destek sağlamayacaksın ki kötülediği boşa gitmesin.

Anne-baba yüreği farklı işliyor ama.

Allah ıslah etsin.

Babana Allah sabır versin. Çok üzüldüm adamcağıza ya. Git düğününü nasıl yapıyorsan yap, baban yok artık demek varda.. evlat işte denmiyor demek ki.

Bakalım , ailesiyle iyi anlaşamayan biri daha 6 aydır tanıdığı biriyle ne derece mutlu olur. Unutmam canım
çünkü böyle örneklerin iyi sonuçlandığına hiç şahit olmadım ben.
Allahtan 6 ay olmuş.6 ay da bunları yaşattıysalar uzun yıllar olsaydı düşünmek bile istemiyorum.
ama tekrar söylüyorum.baban çok büyük hata yapıyor.umarım sonunda mutlu olan baban olur.

Konuşmadığı adamdan oara almaya utanmıyomuymuş abin madem bu kadar kötü baban kendi yapsın. Babanada helal olsun ne hali varsa görsün derdim ben olsam.

Babana Allah sabır versin. Çok üzüldüm adamcağıza ya. Git düğününü nasıl yapıyorsan yap, baban yok artık demek varda.. evlat işte denmiyor demek ki.
Bana kalsa ben de yapma diyorum da , evlat olunca söylenmiyor demek. Anne baba olunca anlarız onların halinden ancak.

Evlensinler sonrasında mutsuz edemezler , şimdi düğün bozulmasın yoksa yine onun triplerini çekecekler. Düğünden önce karışmak istemiyorum.

Evlensinler sonrasında mutsuz edemezler , şimdi düğün bozulmasın yoksa yine onun triplerini çekecekler. Düğünden önce karışmak istemiyorum.
anneciğine de kıyamam evlense de kurtulsak diyormuş kadın.ne kadar canına yettiyse artık bir anneye bunu söyletmişler.
yaşayan sizsiniz tabi bu durumları ve konuşmalarından belli ki mantıklı düşünebiliyorsun.o zaman şimdilik bişey demeyin.
evlenince herkes kendi yoluna dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…