- 24 Kasım 2011
- 1.206
- 1.558
- 133
- Konu Sahibi Polyannaaaa
-
çok küçükte değillermiş.başına bir şey geldiğinde insanın sığınacak limanı olmalı.27 yaşındalar
Haklısınız fazla değer veriliyor erkek diye. Bir de hastalık gibi istisnai bi durum olunca sonuçlar böyle.
Allah geçinden versin tatlım Rabbim babanızı başınızdan eksik etmesin.Yanlış anlama sakın dediğimi gerçekten çok ama çok üzüldüm büyütüp emek verdiği evladının yaptıkları çok zor inşallah düzelir.Aman Allah korusun , o adam olmasın ama babama da bir şey olmasın..
Millet düğününü kendi yapar bizimkini babam yaptığı halde böyle. Amin Canım ..bu abinizin de kadın gibi küsmeleri bir değişik
Allah kolaylık versin.. kız havadan nem kapıyor keza abinizde öyle
Aynen öyle Rabbim hayırlı eş , hayırlı iş, hayırlı evlat nasip etsin herkese.Babana çok üzüldüm .. Babaya itaat Allah'a itaattir denir..
Abinin bi silkelenip kendine gelmesi gerek sonunu hiç hayırlı görmüyorum.
Rabbim herseyin hayırlısını versin en çok da evladın ..
Amin canım, baba olursa belki anlar , inşallah düzelir canım . Yanlış anlamadım canım , sağol düşüncelerin için.Allah geçinden versin tatlım Rabbim babanızı başınızdan eksik etmesin.Yanlış anlama sakın dediğimi gerçekten çok ama çok üzüldüm büyütüp emek verdiği evladının yaptıkları çok zor inşallah düzelir.
Haklısınız babam 15 inde çalışmaya başlamış abime çalış dediler diye zamanında evi terketti.Babaniz iyilik yaptigini saniyor ama en buyuk kotulugu kendi yapiyor. Eskiden babalarin belli bir durusu varmis erkekler 15 yasinda "adam" olurmus. Bizim babalar yuzunden 30 yasina gelmisler nazlanmak istiyorlar hala. Bunlar 40 ta olsa 50 de olsa degismez.
Evet aynen öyle oldu , abim benim boynumdaki kolyeye kadar istedi nişanlısı için düşün. O mutlu olsun yeter ki diye.çok küçükte değillermiş.başına bir şey geldiğinde insanın sığınacak limanı olmalı.
en güvenli liman da ailedir.ama maşallah abin o limanı yerle bir etmiş şimdiden.
canım ben sana bişey söyliyim mi abin en büyük kazığı yengenden yiyecek.bak bunu sakın unutma.Evet aynen öyle oldu , abim benim boynumdaki kolyeye kadar istedi nişanlısı için düşün. O mutlu olsun yeter ki diye.
Bakalım , ailesiyle iyi anlaşamayan biri daha 6 aydır tanıdığı biriyle ne derece mutlu olur. Unutmam canımcanım ben sana bişey söyliyim mi abin en büyük kazığı yengenden yiyecek.bak bunu sakın unutma.
çünkü böyle örneklerin iyi sonuçlandığına hiç şahit olmadım ben.Bakalım , ailesiyle iyi anlaşamayan biri daha 6 aydır tanıdığı biriyle ne derece mutlu olur. Unutmam canım
Bana kalsa ben de yapma diyorum da , evlat olunca söylenmiyor demek. Anne baba olunca anlarız onların halinden ancak.Babana Allah sabır versin. Çok üzüldüm adamcağıza ya. Git düğününü nasıl yapıyorsan yap, baban yok artık demek varda.. evlat işte denmiyor demek ki.
Aminn..Böyle adamı tutup kolundan atacaksın dışarı, 3 kuruş bile destek sağlamayacaksın ki kötülediği boşa gitmesin.
Anne-baba yüreği farklı işliyor ama.
Allah ıslah etsin.
Evlensinler sonrasında mutsuz edemezler , şimdi düğün bozulmasın yoksa yine onun triplerini çekecekler. Düğünden önce karışmak istemiyorum.çünkü böyle örneklerin iyi sonuçlandığına hiç şahit olmadım ben.
Allahtan 6 ay olmuş.6 ay da bunları yaşattıysalar uzun yıllar olsaydı düşünmek bile istemiyorum.
ama tekrar söylüyorum.baban çok büyük hata yapıyor.umarım sonunda mutlu olan baban olur.
Evlat , söylenmiyor demek kiKonuşmadığı adamdan oara almaya utanmıyomuymuş abin madem bu kadar kötü baban kendi yapsın. Babanada helal olsun ne hali varsa görsün derdim ben olsam.
anneciğine de kıyamam evlense de kurtulsak diyormuş kadın.ne kadar canına yettiyse artık bir anneye bunu söyletmişler.Evlensinler sonrasında mutsuz edemezler , şimdi düğün bozulmasın yoksa yine onun triplerini çekecekler. Düğünden önce karışmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?