- 14 Şubat 2015
- 857
- 473
- 123
- Konu Sahibi Polyannaaaa
-
Amin en çok annem ve babama sabır versin. Maalesef yakın 5 dk bile değil yürüme mesafemiz.canım benim ne desem bilemedim allah kolaylık versin.gerçekten evlensede kurtulsanız.
evi yakın mı olacak?
eyvah eyvah.o kötü olmuş biraz.Amin en çok annem ve babama sabır versin. Maalesef yakın 5 dk bile değil yürüme mesafemiz.
Merhaba arkadaşlar daha önce bahsetmiştim abim sözlendiğinden bu yana ailemle hiç iyi olmadı. Hep küstü konuşmadı.. Geçen hafta nişanımız oldu aslında o zamana kadar sorun yoktu. Nişan alışverişine sözlüsüyle beraber gittiler İstanbul Avrupa yakasına. Güya orda ucuzmuş. Fakat söylenenlerin büyük bölümünü almamışlar. Tekrar nişan alışverişi yapıldı bu defa annem , yengem , babam ve yengemin teyze kızıyla. Babam sorun çıkmasın diye her dediğini almış. Ki zaten bir kez evleniyorlar alsınlar. Bu arada abimin de yengemin de marka takıntısı var. Haliyle nişan bize pahalıya patladı. Ama babam hiç bir şekilde niye aldınız niye ettiniz demedi, çünkü abim zaten babamla konuşmuyor. Babam parayı anneme verir annem de abime. Her neyse kızın annesi anneme demiş bindallı almanıza gerek yok yengesinin var onu giyer. Annem de tamam demiş. Sonrasında yengem tutturmuş bindallı diye. Abim annemi aramış bindallı diye tutturdu , ayrılıyoruz gidin söz bohçalarını götürün diye. Bunlar nişana iki gün kala oluyor. Daha nişan olmadan bindallı derdin de bizimkiler. Babamda yengemi arayıp kızım ne oldu bir şeyimi eksik ettik bindallı istiyorsan alırız demiş. Yengemde oğlun ağır konuştu yoksa konu bindallı değil demiş. Yengem yine abimi arayıp babamın aradığını söylemiş , abimde babamı arıyor tabi , ağzına geleni sayıyor .. Adam iki gün ne yemek yedi doğru düzgün ne yüzü güldü. Abim eve gelmedi kuzenim konuşmaya gitti bende yengemi aradım. Yengem benim sizle problemim yok abinizin var dedi. Yengem anlatmaya başladı , baban paramız yetmeyecek diyormuş abinin zoruna gidiyormuş v.s . Bunun üzerine adam hesapta yapmasın mı , bunda ne olabilir dedim . Abin kızıyormuş dedi, daha babamı kötüleyen bir sürü söz söylemiş. Hatta evde ne olduysa kız biliyor , bildiğiniz her şeyi taşımış. O akşam kuzenimle konuştuktan sonra geldi abim gece eve nişan sabahı bir şey olmamış gibi gittik biz. Annemler araç tutuldu misafirler için onunla geldiler biz arabayla abimle gittik. Çeyizi serdik ama annesi ne ilgileniyor ne yüzü gülüyor. Yengem kuafördeymiş gittiğimizde. Ne açlık tokluk soran oldu ne gelin oturun dedi. Biz de halama çıktık halam üst katında. Halamda karnımızı doyurduk. Hiç bir problem çıkmadı nişanda fakat abim hala kimseyle konuşmuyor. Babam da evlendikten sonra selamı keserim , ben onlara bir şey demedim böyle yapıyorsa düğün bitince senin baban öldü derim diyor. Abimin amacını henüz anlayan yok. Fikirlerinize ihtiyacım var.. Uzun oldu k.bakmayın.
Biz yansıtmıyoruz kimseye ama babamın yüzü gülmüyor. O kadar şeyden sonra da zor. Hatta bu olayları bilmeyen biri nişan resmimizi gördü ve dediki baban sana annen kardeşine sarılmış ortada onlar nasıl durmuşlar. Bizi destek olarak görüyor babam artık , Allah herşeyin hayırlısını versin.eyvah eyvah.o kötü olmuş biraz.
düğün de sıkıntı çıkmasa bari de en azından onunla avunur annen baban.gerçi avunacak bişey de kalmamış ama.
ne zor işler yaa.allah evladın da hayırlısını versin.
Allah kimseyi böyle insanlarla ve evlatla sınamasın İnşallah..Abin gibi insanlara cidden uyuz oluyorum. Allah beni böyle bir evlatla sınamaz inşallah. Amin.
Temizlik şirketi değiliz derim ne diyeyim sponsoru babam zaten :))Evlendikten sonrada evimi temizlemiyorlar hergun gelip yemegimi yapmiyorlar diye doldurmasin bu yengePotansiyeli var yani
kıyamam ona ya.allah sabır ve uzun sağlıklı ömürler versin.damatlarından yüzü güler inşallah.Biz yansıtmıyoruz kimseye ama babamın yüzü gülmüyor. O kadar şeyden sonra da zor. Hatta bu olayları bilmeyen biri nişan resmimizi gördü ve dediki baban sana annen kardeşine sarılmış ortada onlar nasıl durmuşlar. Bizi destek olarak görüyor babam artık , Allah herşeyin hayırlısını versin.
Şimdi yengemle zaten mesafeliyiz ama kötü de davranmıyoruz birbirimize. Abimle konuşmuyorum bende , babam son sözümü düğün bitince söylerim diyor. Ama dayanamaz bence, üzülmesine. Yengem olsun biz olmasak ta olur onun için.kıyamam ona ya.allah sabır ve uzun sağlıklı ömürler versin.damatlarından yüzü güler inşallah.
çok içime oturdu anlattıkların.
o abi bir ders hakediyor.şimdi yapamıyorsan evlenince koy mesafeni.baban görüşmeyecekse sende görüşme.bir başına kalsın bakalım biraz.
o zaman yengenle mutluluklar ona.maalesef insana eş yetmiyor hayatta.anne babanın yerini kimse tutamaz.Şimdi yengemle zaten mesafeliyiz ama kötü de davranmıyoruz birbirimize. Abimle konuşmuyorum bende , babam son sözümü düğün bitince söylerim diyor. Ama dayanamaz bence, üzülmesine. Yengem olsun biz olmasak ta olur onun için.
Yengem de aynı o da ailesinden kurtulmaya bakıyormuş , abim oradan oraya laf taşıyor. Anneme demiş kurtulmaya bakıyor diye. Annem insan öyle der mi annesinden babasından kurtulmak ister mi diyor. Tencere - kapak yani.o zaman yengenle mutluluklar ona.maalesef insana eş yetmiyor hayatta.anne babanın yerini kimse tutamaz.
yengen de bir tuhaf.ben böyle adamı koca diye koluma takmam.kendi babasına bunu yapan yarın öbür gün bana,benim aileme neler yapmaz.
hayat toz pembe heralde onlar için.gerçek dünya ya dönsünler görürüm ben onları.
desene bulmuş onlar birbirlerini.ancak bu kadar denk gelir yani.Yengem de aynı o da ailesinden kurtulmaya bakıyormuş , abim oradan oraya laf taşıyor. Anneme demiş kurtulmaya bakıyor diye. Annem insan öyle der mi annesinden babasından kurtulmak ister mi diyor. Tencere - kapak yani.
Birbirlerini yiyorlar bazen , küstüğünde eşine gelir bize anlatır herhalde. Çocuk gibiler.desene bulmuş onlar birbirlerini.ancak bu kadar denk gelir yani.
çok merak ettim kaç yaşındalar?Birbirlerini yiyorlar bazen , küstüğünde eşine gelir bize anlatır herhalde. Çocuk gibiler.
Aman Allah korusun , o adam olmasın ama babama da bir şey olmasın..Evlat işte atsan atılmaz satsan satılmaz babanızın durumuna gerçekten çok üzüldüm.Abinizde belki baba olunca y da Allah korusun babanızı kaybedince değerini anlar Ama iş işten geçmiş olur.Kısacası abiniz adam olurdaa babanız görür mü bilmem
27 yaşındalarçok merak ettim kaç yaşındalar?
Haklısınız fazla değer veriliyor erkek diye. Bir de hastalık gibi istisnai bi durum olunca sonuçlar böyle.Ben en buyuk sucu babanizda buldum. Yani benim oglum yuzume bakmayacak ona buna kotuletecek ben gidicem daha arkalarini toplayip nazlamaya calisicam. Anladigim kadariyla abiniz babanizin yumusak tarafina cok guveniyor. Babaniz biraz yerini bilseydi agzina bakiyor olacaklardi. Benim babam da oyledir erkek kardesim evlendi hala borclarini oder, bizimko hava olsun diye millete karisiyla babam paramiza yatti der hala calisan emekli adama. Bu babalar degismesikce ogullar adam olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?