Abimin küsmeleri , nişanlısına babamı kötü yönüyle anlatması..

Amin en çok annem ve babama sabır versin. Maalesef yakın 5 dk bile değil yürüme mesafemiz.
eyvah eyvah.o kötü olmuş biraz.
düğün de sıkıntı çıkmasa bari de en azından onunla avunur annen baban.gerçi avunacak bişey de kalmamış ama.
ne zor işler yaa.allah evladın da hayırlısını versin.

Abin gibi insanlara cidden uyuz oluyorum. Allah beni böyle bir evlatla sınamaz inşallah. Amin.

Biz yansıtmıyoruz kimseye ama babamın yüzü gülmüyor. O kadar şeyden sonra da zor. Hatta bu olayları bilmeyen biri nişan resmimizi gördü ve dediki baban sana annen kardeşine sarılmış ortada onlar nasıl durmuşlar. Bizi destek olarak görüyor babam artık , Allah herşeyin hayırlısını versin.

Evlendikten sonrada evimi temizlemiyorlar hergun gelip yemegimi yapmiyorlar diye doldurmasin bu yenge Potansiyeli var yani
Temizlik şirketi değiliz derim ne diyeyim sponsoru babam zaten :))

kıyamam ona ya.allah sabır ve uzun sağlıklı ömürler versin.damatlarından yüzü güler inşallah.
çok içime oturdu anlattıkların.
o abi bir ders hakediyor.şimdi yapamıyorsan evlenince koy mesafeni.baban görüşmeyecekse sende görüşme.bir başına kalsın bakalım biraz.

Şimdi yengemle zaten mesafeliyiz ama kötü de davranmıyoruz birbirimize. Abimle konuşmuyorum bende , babam son sözümü düğün bitince söylerim diyor. Ama dayanamaz bence, üzülmesine. Yengem olsun biz olmasak ta olur onun için.

o zaman yengenle mutluluklar ona.maalesef insana eş yetmiyor hayatta.anne babanın yerini kimse tutamaz.
yengen de bir tuhaf.ben böyle adamı koca diye koluma takmam.kendi babasına bunu yapan yarın öbür gün bana,benim aileme neler yapmaz.
hayat toz pembe heralde onlar için.gerçek dünya ya dönsünler görürüm ben onları.

Yengem de aynı o da ailesinden kurtulmaya bakıyormuş , abim oradan oraya laf taşıyor. Anneme demiş kurtulmaya bakıyor diye. Annem insan öyle der mi annesinden babasından kurtulmak ister mi diyor. Tencere - kapak yani.

Yengem de aynı o da ailesinden kurtulmaya bakıyormuş , abim oradan oraya laf taşıyor. Anneme demiş kurtulmaya bakıyor diye. Annem insan öyle der mi annesinden babasından kurtulmak ister mi diyor. Tencere - kapak yani.
desene bulmuş onlar birbirlerini.ancak bu kadar denk gelir yani.

Ben en buyuk sucu babanizda buldum. Yani benim oglum yuzume bakmayacak ona buna kotuletecek ben gidicem daha arkalarini toplayip nazlamaya calisicam. Anladigim kadariyla abiniz babanizin yumusak tarafina cok guveniyor. Babaniz biraz yerini bilseydi agzina bakiyor olacaklardi. Benim babam da oyledir erkek kardesim evlendi hala borclarini oder, bizimko hava olsun diye millete karisiyla babam paramiza yatti der hala calisan emekli adama. Bu babalar degismesikce ogullar adam olmaz.

Evlat işte atsan atılmaz satsan satılmaz babanızın durumuna gerçekten çok üzüldüm.Abinizde belki baba olunca y da Allah korusun babanızı kaybedince değerini anlar Ama iş işten geçmiş olur.Kısacası abiniz adam olurdaa babanız görür mü bilmem

Aman Allah korusun , o adam olmasın ama babama da bir şey olmasın..

Haklısınız fazla değer veriliyor erkek diye. Bir de hastalık gibi istisnai bi durum olunca sonuçlar böyle.

bu abinizin de kadın gibi küsmeleri bir değişik
Allah kolaylık versin.. kız havadan nem kapıyor keza abinizde öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…