Abimin küsmeleri , nişanlısına babamı kötü yönüyle anlatması..

Geçim sıkıntısı başlasın görürüm markayı , evlendikten sonra babam para vermez sanmıyorum.
Kredi ödüyor bir yandan , biz veriyoruz kardeşimle gidip ona vermez bizim verdiğimiz parayı.

Bizim ki de aynı , küçükken az çok korkardı ama şimdi korkmuyor da .. Geçim derdi başlasın görürüz bakalım babamın yerinde olmak nasıl. Eşi de giyime düşkün nasıl alacak.

Ben babanin yerinde olsam benimle konusmayan, dedikodumu yapan cocuga gunahimi bile vermem. Millet nasil krediyle borcla evleniyorsa o da oyle evlensin de hayat nasıl bir seymis ogrensin
Yine de borçla evlenmesinler diyor , abim onu düşünmese de. Ev alınacaktı arsa satılıp bizde izin vermiyoruz şimdi satılmasına.

Ay ben satıp o parayla bişiler yapacak sanmıştım ? Nilanlısına mı verecekmiş ? Nişanlısı mı istemiş ???
Evet öyle tabi , sevgililer gününde istedi hemde. Sinirim tepeme çıktı , beğendiyse çalışsın alsın.

Yaziklar olsun abine icim sizladi okurken ne demek baban öldü derim kiyamam babana keser doner sap doner sap doner gun gelir hesap doner elbet abin de baba olacaktir !!!
Söyler mi öyle bilmiyorum da düğün bitsin söylerim sonra da benim çevreme adım atmasın diyor. Hayırlısı evladın da , eşin de..

bu gelinle işiniz hayli var canım abini ne yöne isterse oraya çekiyor yada abin yanlış anlayıp nişanlısını savunuyor ve farkında olmadan aşırı savunuyor

bu gelinle işiniz hayli var canım abini ne yöne isterse oraya çekiyor yada abin yanlış anlayıp nişanlısını savunuyor ve farkında olmadan aşırı savunuyor
Abim bizi anlamak istemiyor açıkçası , haklı hep ikisi olsun istiyor.

Abim bizi anlamak istemiyor açıkçası , haklı hep ikisi olsun istiyor.

geçte olsa abin hatasını anlayacak sakin davranmaya çalışın canım aşırı tutucu birisine benziyor keser döner sap döner bir gün hesap döner bunu unutmayın canm

Bizim ki de aynı , küçükken az çok korkardı ama şimdi korkmuyor da .. Geçim derdi başlasın görürüz bakalım babamın yerinde olmak nasıl. Eşi de giyime düşkün nasıl alacak.
Benimki de öyle olmasına rağmen o bile isyan ediyor bazen. İnşallah maaşı iyidir. Yoksa çok sıkıntı çekerler.

sizin Bukadar olaya dahil olmanızda doğru değil Babanızın kızı aramasıda.
Daha nişan olmadan kına gecesinin düşünülmeside.

sizin Bukadar olaya dahil olmanızda doğru değil Babanızın kızı aramasıda.
Daha nişan olmadan kına gecesinin düşünülmeside.
Nişana bir kaç gün kala olunca tedirgin oldular haliyle, kız tarafı bizde sorun yok dedi babama, abim bir tek nişanlısıyla konuştuğu için eve gelmesini söyledim.

Hadi abiniz böyle, o kızın hiç mi aklı yok ; bugün ailesine böyle yapan , yarın ona neler yapmaz.? Bulmuşlar birbirlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…