- 14 Şubat 2015
- 857
- 473
- 123
- Konu Sahibi Polyannaaaa
-
Geçim sıkıntısı başlasın görürüm markayı , evlendikten sonra babam para vermez sanmıyorum.abinin istediği ıslak bir sopayla temiz bir dayak
eski konunu da okudum başından beri bu adam böyleymiş evlenmek üzere olunca iyice azıtmış demek ki
gelin hanımda tam kaprisli bir piremses
ohoo işiniz var sizin bunlarla
evlenince kurtulmazsınız bence sorun olduğunda paraya ihtiyaçları olduğunda kavgalarında derhal sizin evdeler
öbürsü zaman yüzünüze bakmazlar
keşke babanızın yapmıyorum laa hiç bir şeyinizi ...... git nasıl yaparsan yap dese eminim sizin sabretmenizden çok daha etkili olur
görürüm ben onların küslüklerini marka takıntılarını o zaman
Ne bileyim bizle de işi düşünce konuşuyor.işte bu tipler konuşmuyor ki canım..
Bizim ki de aynı , küçükken az çok korkardı ama şimdi korkmuyor da .. Geçim derdi başlasın görürüz bakalım babamın yerinde olmak nasıl. Eşi de giyime düşkün nasıl alacak.Aynen... Bizim oğlanlara babamla benden başka kimse baş gelemiyor. Babam da olmasa utanmasalar annemi dövecek edepsizler. Öte git denmeyecek. Cidden erkek çocuğu zor ya. Arkadaşın abisi iyice şımarmış, hem adamı sömürüyor hem de ağzına geleni söylüyor. Bu bizde olsa babam zırnık koklatmaz valla.
Yine de borçla evlenmesinler diyor , abim onu düşünmese de. Ev alınacaktı arsa satılıp bizde izin vermiyoruz şimdi satılmasına.Ben babanin yerinde olsam benimle konusmayan, dedikodumu yapan cocuga gunahimi bile vermem. Millet nasil krediyle borcla evleniyorsa o da oyle evlensin de hayat nasıl bir seymis ogrensin
Evet öyle tabi , sevgililer gününde istedi hemde. Sinirim tepeme çıktı , beğendiyse çalışsın alsın.Ay ben satıp o parayla bişiler yapacak sanmıştım ? Nilanlısına mı verecekmiş ? Nişanlısı mı istemiş ???
Laf taşımasa bu duruma gelinmezdi. Nişanlısı da verdi gazı sanırım ..sanki şımarık abiniz..düğünü felan da hak etmiyor..laf taşıyıcı..
Söyler mi öyle bilmiyorum da düğün bitsin söylerim sonra da benim çevreme adım atmasın diyor. Hayırlısı evladın da , eşin de..Yaziklar olsun abine icim sizladi okurkenne demek baban öldü derim kiyamam babana keser doner sap doner sap doner gun gelir hesap doner elbet abin de baba olacaktir !!!
Amin Allah sabir versin oncelikle babana sonra sizeSöyler mi öyle bilmiyorum da düğün bitsin söylerim sonra da benim çevreme adım atmasın diyor. Hayırlısı evladın da , eşin de..
Abim bizi anlamak istemiyor açıkçası , haklı hep ikisi olsun istiyor.bu gelinle işiniz hayli var canım abini ne yöne isterse oraya çekiyor yada abin yanlış anlayıp nişanlısını savunuyor ve farkında olmadan aşırı savunuyor
Abim bizi anlamak istemiyor açıkçası , haklı hep ikisi olsun istiyor.
Aynen öyle sabır diliyorum sadece..geçte olsa abin hatasını anlayacak sakin davranmaya çalışın canım aşırı tutucu birisine benziyor keser döner sap döner bir gün hesap döner bunu unutmayın canm
Benimki de öyle olmasına rağmen o bile isyan ediyor bazen. İnşallah maaşı iyidir. Yoksa çok sıkıntı çekerler.Bizim ki de aynı , küçükken az çok korkardı ama şimdi korkmuyor da .. Geçim derdi başlasın görürüz bakalım babamın yerinde olmak nasıl. Eşi de giyime düşkün nasıl alacak.
Çalışıyor , ama kendine
Her şeyini yaptıkları halde böyle yapıyor , o zaman kim bilir ne yaparo zaman dügünü kendisi yapsın bi zahmet
İki kişiye yetecek nitelikte , ama şimdi kendine yetmiyor. Çeksin ki anlasınBenimki de öyle olmasına rağmen o bile isyan ediyor bazen. İnşallah maaşı iyidir. Yoksa çok sıkıntı çekerler.
abinin kafasına kürekle vursak bişeyler yerine gelirmi acabaHer şeyini yaptıkları halde böyle yapıyor , o zaman kim bilir ne yapar
Nişana bir kaç gün kala olunca tedirgin oldular haliyle, kız tarafı bizde sorun yok dedi babama, abim bir tek nişanlısıyla konuştuğu için eve gelmesini söyledim.sizin Bukadar olaya dahil olmanızda doğru değil Babanızın kızı aramasıda.
Daha nişan olmadan kına gecesinin düşünülmeside.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?