- 14 Şubat 2015
- 857
- 473
- 123
- Konu Sahibi Polyannaaaa
-
Geçmişte bir şey olmadı ki , ki olsa da oturup konuşmazsa babam neyin nasıl olacağını/olduğunu anlayabilir ki.ayyy aynı bizimkiiii yemin ederim ama ben sorduğumda mesela babası ile niye böyle olduğunu küçüklükten bu yana umursamaması hal hatır sormamması mesela hep derdi niye sorma oğlum cebınde paran varmı ihtiyacın var mı diye yüzünede vururdu babada susarmış hep ama acaba geçmişten gelen birşeymidir canım
Kıyamıyor ama abim ona bir güzel kıyıyor. Bir gün arabaya ceza gelmiş oğlum niye ceza geldi yine , düzgün kullan demeye kalmadı senin arabanın tekerini bilmem naparım diye sövdü.. Vurmaya kalksa vuramıyor da. O gece abimi kapıya kadar zor götürmüştüm bir hafta eve gelmedi. Gitmiş millete de babamın üstüne yürüdüm diye anlatmış ..Onlar hatalı tabii... Canım senin baban çok iyi niyetli sanırım, dedim ya... Benim babam direkt evden kovar. Gözü dönerse yaşına başına bakmaz, dayak bile atar valla, o derece aksidir. O yüzden bizde böyle şeyler olmaz. Beni istemeye gelecekleri zaman tatlının birine takıntı yapıp ortalığı birbirine kattım evde adamlar gelmeden, sen cinli misin diye bir dünya kızdı. Korktum valla vazgeçecek, olmaz diyecek diye.
Öyle zaten işi düşünce kardeşiyiz.senin abin afedersin ama kadını bulup şımaranlardan, bir şey derdim de ayıp olur şimdi, silin onu ya, kusura bakma ama terbiyesiz bir abiniz var, babamı benim abim üzücek ve saçma bir şeyden dolayı silerim o abiyi, gitsin elden dost edinsin kendine
Düğünden sonrası zor canım , bekliyorum o zamana kadar. Devam etmelerine ben izin vermicem. Küçüksün diyorlar ama o zaman susmambunlar evlenir duygu sömürüsü ile kavga ile çingenelik ile çirkeflik ile babanızı soymaya devam ederler karakterleri bozuk çünkü...
Çalışıyor , ama kendineabin ne kadar karaktersiz biriymiş ya
babana yazık
abin çalışmıyormu
bak düğünden sonra bir müddet hiçbirinizle görüşmeyecekler zaten rahat olun..yiyip içip gezip günlerini edecekler sonra başınıza ekşiyecekler olacak olan bu maalesefDüğünden sonrası zor canım , bekliyorum o zamana kadar. Devam etmelerine ben izin vermicem. Küçüksün diyorlar ama o zaman susmam
Umarım böyle olmazz.bak düğünden sonra bir müddet hiçbirinizle görüşmeyecekler zaten rahat olun..yiyip içip gezip günlerini edecekler sonra başınıza ekşiyecekler olacak olan bu maalesef
Abaaaa. O bizim evde olacak... Ortamı hayal dahi edemiyorum. Gerçi babam araba konusunda kızmıyor. Asla bir şey söylemiyor. Sadece oğlum sen aptal mısın, yola niye bakmıyorsun diyor. Bizde herkes babamızdan korkar. Düşün erkek kardeşim dev gibi bir şey. Babamdan da yapılı... Küçüğü dövmüştü geçen sene. Babam da kapıdan sesleri duymuş. Seni babama söyleyeceğim dedim. O da babama küfretti. O sırada babam ilk defa anahtarıyla açtı kapıyı. Baktı duvarlar, halılar kan içinde. Küçüğün ağzından burnundan kanlar akıyor. Aralarında iki yaş var ama hacim farkı var tabii... Biz durduramadık. Babam küçüğü öyle görünce büyüğe neler yaptığını hayal dahi edemezsin. Biri 20 biri 18 yaşında. İkisi de çok korkar babamdan. Eve okul çıkış saatinden 5 dakika geç gelemezlerdi. Halen de öyleler. Babamın yaptığı da doğru değil ama en azından otoritesini koruyor. Yoksa gerçekten erkek çocuğuna baş gelinmiyor. Okudunuz okudunuz, size beş kuruş vermem. Düğün de yapmam, amelelik yaptırır, it gibi çalıştırırım diyor. Tabi ciddi değil bu konuda. Gözlerin önüne baksınlar diye söylüyor.Kıyamıyor ama abim ona bir güzel kıyıyor. Bir gün arabaya ceza gelmiş oğlum niye ceza geldi yine , düzgün kullan demeye kalmadı senin arabanın tekerini bilmem naparım diye sövdü.. Vurmaya kalksa vuramıyor da. O gece abimi kapıya kadar zor götürmüştüm bir hafta eve gelmedi. Gitmiş millete de babamın üstüne yürüdüm diye anlatmış ..
Abim dışarıya iyi , babamı bildim bileli zıt biliyor. Araba konusunda kızıyor çünkü hep bozuyor , benzin almıyor ee adam evi idare ediyor hangisini yapsın. Bari gezdiğinde benzinini al demekte haksız değil. Baban en iyisini yapıyor , dövmesini bende istemem kazık kadar adam ama biraz saygılı olsun .. Babamda böyle demiş olsaydı belki durum farklı olurdu.Abaaaa. O bizim evde olacak... Ortamı hayal dahi edemiyorum. Gerçi babam araba konusunda kızmıyor. Asla bir şey söylemiyor. Sadece oğlum sen aptal mısın, yola niye bakmıyorsun diyor. Bizde herkes babamızdan korkar. Düşün erkek kardeşim dev gibi bir şey. Babamdan da yapılı... Küçüğü dövmüştü geçen sene. Babam da kapıdan sesleri duymuş. Seni babama söyleyeceğim dedim. O da babama küfretti. O sırada babam ilk defa anahtarıyla açtı kapıyı. Baktı duvarlar, halılar kan içinde. Küçüğün ağzından burnundan kanlar akıyor. Aralarında iki yaş var ama hacim farkı var tabii... Biz durduramadık. Babam küçüğü öyle görünce büyüğe neler yaptığını hayal dahi edemezsin. Biri 20 biri 18 yaşında. İkisi de çok korkar babamdan. Eve okul çıkış saatinden 5 dakika geç gelemezlerdi. Halen de öyleler. Babamın yaptığı da doğru değil ama en azından otoritesini koruyor. Yoksa gerçekten erkek çocuğuna baş gelinmiyor. Okudunuz okudunuz, size beş kuruş vermem. Düğün de yapmam, amelelik yaptırır, it gibi çalıştırırım diyor. Tabi ciddi değil bu konuda. Gözlerin önüne baksınlar diye söylüyor.
valla al benden de o kadar o abi bizim evde olacak dişlerini döküp eline vermiştik sonra kapının önüne ........diye anladınız sizAbaaaa. O bizim evde olacak... Ortamı hayal dahi edemiyorum. Gerçi babam araba konusunda kızmıyor. Asla bir şey söylemiyor. Sadece oğlum sen aptal mısın, yola niye bakmıyorsun diyor. Bizde herkes babamızdan korkar. Düşün erkek kardeşim dev gibi bir şey. Babamdan da yapılı... Küçüğü dövmüştü geçen sene. Babam da kapıdan sesleri duymuş. Seni babama söyleyeceğim dedim. O da babama küfretti. O sırada babam ilk defa anahtarıyla açtı kapıyı. Baktı duvarlar, halılar kan içinde. Küçüğün ağzından burnundan kanlar akıyor. Aralarında iki yaş var ama hacim farkı var tabii... Biz durduramadık. Babam küçüğü öyle görünce büyüğe neler yaptığını hayal dahi edemezsin. Biri 20 biri 18 yaşında. İkisi de çok korkar babamdan. Eve okul çıkış saatinden 5 dakika geç gelemezlerdi. Halen de öyleler. Babamın yaptığı da doğru değil ama en azından otoritesini koruyor. Yoksa gerçekten erkek çocuğuna baş gelinmiyor. Okudunuz okudunuz, size beş kuruş vermem. Düğün de yapmam, amelelik yaptırır, it gibi çalıştırırım diyor. Tabi ciddi değil bu konuda. Gözlerin önüne baksınlar diye söylüyor.
Bence de en iyisini yapıyor da yazık ya, ne bileyim. Üzüldüm adamcağıza...Abim dışarıya iyi , babamı bildim bileli zıt biliyor. Araba konusunda kızıyor çünkü hep bozuyor , benzin almıyor ee adam evi idare ediyor hangisini yapsın. Bari gezdiğinde benzinini al demekte haksız değil. Baban en iyisini yapıyor , dövmesini bende istemem kazık kadar adam ama biraz saygılı olsun .. Babamda böyle demiş olsaydı belki durum farklı olurdu.
Geçmişte bir şey olmadı ki , ki olsa da oturup konuşmazsa babam neyin nasıl olacağını/olduğunu anlayabilir ki.
Aynen... Bizim oğlanlara babamla benden başka kimse baş gelemiyor. Babam da olmasa utanmasalar annemi dövecek edepsizler. Öte git denmeyecek. Cidden erkek çocuğu zor ya. Arkadaşın abisi iyice şımarmış, hem adamı sömürüyor hem de ağzına geleni söylüyor. Bu bizde olsa babam zırnık koklatmaz valla.valla al benden de o kadar o abi bizim evde olacak dişlerini döküp eline vermiştik sonra kapının önüne ........diye anladınız siz
Vermedim tabi ki , herkes çalışıp alsın. :)
Gidip aynısının gümüşünü almış o da. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?