Abimin telefonunu kurcalamaz olaydım

Abimon hayatina giren kisiyi benimde tanimam gerekli degil mi ? Sonucta bu kisi abim ve bizzat kendi kan bağım. Ya karsidaki kisi iyi birisi değilse mesela ?

17 yaşında bir çocuktan bahsediyorsun. ne kadar kötü olabilir. ne yapar mesela abiciğine?
tenhada kıstırır diye mi bunca endişe?

Abimon hayatina giren kisiyi benimde tanimam gerekli degil mi ? Sonucta bu kisi abim ve bizzat kendi kan bağım. Ya karsidaki kisi iyi birisi değilse mesela ?
Su asamada hayir. Flort donemi onlarin birbirlerini tanima donemidir. Onlar birbirini tanimadan araya senin girmen normal degil. Belki de birbirlerini tanidikca birbirleri icin uyumlu olmadiklarini gorup ayrilacaklar. Oysa aile ile en son tanistirilir, ciddi bir iliskide o da... bu yasta evlilik gibi ciddi bir sey de dusunulmez. Abin normal gelisimini tamamliyor, bunlar dogal seyler. Endise etmene gerek yok.

Çok komiksin
Abin ne cevizler kiriyordur da senin ruhun duymamıştır bunca zaman.
İnsanların bir özel hayatı var, bilirsin di mi?
Yalnız arkadaş demeden geçemeyeceğim
Maşallah sende de ne göz varmış.
Göz ucuyla otobüsteki çocuğun Instagram adını, abinin şifresini falan görebiliyorsun!
Bir miyop olarak seni çok kıskandım

Mantıklı bir cevap tesekkürler ama ben o sahsi istemiyorum

Neden her konumda eski konularim one getiriliyor ? O konularla bunun ne alakası var

Abin tıp okuduğu için mi liseli genç kızımızı yakıştıramadın acaba ?

Abinin hayatındaki kişiyi daha nasıl tanıyacaksın ? Ne güzel işte aynı sınıftasınız

Abin tıp okuduğu için mi liseli genç kızımızı yakıştıramadın acaba ?

Abinin hayatındaki kişiyi daha nasıl tanıyacaksın ? Ne güzel işte aynı sınıftasınız
Kızın muhabbet açma sebebi o aslinda. Saat 12.30 oldu bu arada ben yatiyorum umarim saglıkli mesajlar gelmeye devam eder konuya

Aynı sınıfta olunca noluyomus? Seni ilgilendiren bir durum degil, basmak rezil etmek falan ne kadar saçma fikirler.

Mantıklı bir cevap tesekkürler ama ben o sahsi istemiyorum
Sen o kizdan hoslanmayabilirsin. Ilerde abin evlendiginde abinin esinden de hoslanmayacaksin belki. Ancak abinin mutlulugu icin buna engel olmaman en mantiklisi.
Abin kizi tanidikca zaten kendi herseyi fark edecektir. Kisilerin hayatlarina karisilmamali, bu abin de olsa.
Oglum su an 13 yasinda. Bir kac sene sonra onun da kiz arkadasi olacak. Bu cok dogal. Ben oglumun kiz arkadasini begenmez ya da istemezsem araya girmem hic dogru olmaz. Bu onun hayati ve dogruyu oglum yasaya yasaya ogrenmeli. Yoksa gelisim sureci hep bana bagimli olur. Hayatinda kendi kararlarini kendi verebilmeyi ogrenmeli. Ben sadece onun mutlulugunu isterim. Oglum kiminle mutlu oluyorsa onunla olmali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…