- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi Melisaslan7
-
Ya lutfen beni rahat birak ya ne istiyorsun benden
Ben telefonu elıme aldım dediğinde bunu beklıyordum:/ yıkıldımm! İzlese tüm sokak duyardı herhalde
Bu nasil hazirlikbedava hayata hazırlık dersi veriyor daha ne istiyorsun..
Bu hangi sırt acaba bak şimdi iskillendim yeminle.Abinin sırtı güzelmiş
Esra öyle demiş
Abimon hayatina giren kisiyi benimde tanimam gerekli degil mi ? Sonucta bu kisi abim ve bizzat kendi kan bağım. Ya karsidaki kisi iyi birisi değilse mesela ?
Genel anlamda dedim aslinda :S17 yaşında bir çocuktan bahsediyorsun. ne kadar kötü olabilir. ne yapar mesela abiciğine?
tenhada kıstırır diye mi bunca endişe?
Bu nasil hazirlik
Su asamada hayir. Flort donemi onlarin birbirlerini tanima donemidir. Onlar birbirini tanimadan araya senin girmen normal degil. Belki de birbirlerini tanidikca birbirleri icin uyumlu olmadiklarini gorup ayrilacaklar. Oysa aile ile en son tanistirilir, ciddi bir iliskide o da... bu yasta evlilik gibi ciddi bir sey de dusunulmez. Abin normal gelisimini tamamliyor, bunlar dogal seyler. Endise etmene gerek yok.Abimon hayatina giren kisiyi benimde tanimam gerekli degil mi ? Sonucta bu kisi abim ve bizzat kendi kan bağım. Ya karsidaki kisi iyi birisi değilse mesela ?
Çok komiksinAbimon hayatina giren kisiyi benimde tanimam gerekli degil mi ? Sonucta bu kisi abim ve bizzat kendi kan bağım. Ya karsidaki kisi iyi birisi değilse mesela ?
Mantıklı bir cevap tesekkürler ama ben o sahsi istemiyorumSu asamada hayir. Flort donemi onlarin birbirlerini tanima donemidir. Onlar birbirini tanimadan araya senin girmen normal degil. Belki de birbirlerini tanidikca birbirleri icin uyumlu olmadiklarini gorup ayrilacaklar. Oysa aile ile en son tanistirilir, ciddi bir iliskide o da... bu yasta evlilik gibi ciddi bir sey de dusunulmez. Abin normal gelisimini tamamliyor, bunlar dogal seyler. Endise etmene gerek yok.
Neden her konumda eski konularim one getiriliyor ? O konularla bunun ne alakası varÇok komiksin
Abin ne cevizler kiriyordur da senin ruhun duymamıştır bunca zaman.
İnsanların bir özel hayatı var, bilirsin di mi?
Yalnız arkadaş demeden geçemeyeceğim
Maşallah sende de ne göz varmış.
Göz ucuyla otobüsteki çocuğun Instagram adını, abinin şifresini falan görebiliyorsun!
Bir miyop olarak seni çok kıskandım
Eki Görüntüle 2195963
Kızın muhabbet açma sebebi o aslinda. Saat 12.30 oldu bu arada ben yatiyorum umarim saglıkli mesajlar gelmeye devam eder konuyaAbin tıp okuduğu için mi liseli genç kızımızı yakıştıramadın acaba ?
Abinin hayatındaki kişiyi daha nasıl tanıyacaksın ? Ne güzel işte aynı sınıftasınız
Mantıklı bir cevap tesekkürler ama ben o sahsi istemiyorum
esra sen demişsin ya güzel diyeBu hangi sırt acaba bak şimdi iskillendim yeminle.
Acaba sırt şifre mi
Yalan yok güzeldi.esra sen demişsin ya güzel diyeaçıkla bize
Sen o kizdan hoslanmayabilirsin. Ilerde abin evlendiginde abinin esinden de hoslanmayacaksin belki. Ancak abinin mutlulugu icin buna engel olmaman en mantiklisi.Mantıklı bir cevap tesekkürler ama ben o sahsi istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?