Abimin telefonunu kurcalamaz olaydım

Sen sinemaya git ve onları rencide(!) et bence. Git ki kim kendi çapında sherlock holmes’çuluk oynamış görsünler. Zira sağlam bir dersi hakediyorsun.

Küçük hanım esrayı sevmiyormuşmuş abisi görüşemezmişmiş. Oldu canım başka?

Kızı kıskanıyorsun..

Sen kimsin ki, abiciğinin hayatına müdahaleyi kendinde hak görüyorsun?! Alt tarafı aynı ana-babadan doğdunuz..sen doğurmadın !

Abin, tıp kazanacak kadar akıllı ama iyi sevgili seçemeyecek kadar aptal mı?

Sinemada onları basacakmış hahah..sanki kocasını basacak gibi anlatıyor..hem zina suç olmaktan çıkalı yıllar oldu:))

Abiciğine layık bulamadığın liseli kız, ünv.li sevgili yapmış..sen hala sosyal mecralarda dm.den yürü :))

Liste uzar gider..

Neden bu kadar abarttin ki.gayet dogal arkadas olmalari kiz gayet akilli tip okuyan biriyle gelecege yatirim yapiyor biravo

Yaa boşver gitsin buna mi takıldın belki Gerçekten birbirlerinden etkilenmislerdir aralarında belkide büyük aşk vardır Eğer sen şimdi engel olursan ilerde çok pişman olursun abin öyle biriyle sevgili olurki o arkadaşını mumla ararsın bence kizi sevmeye çalış ve onlara engel olma unutma aynısını Sende yasayabilirdin ben yapmazdım deme aşkta mantık yoktur cevabını çok merak Ediyorum

Konuda kullanilan yuzlerce soru isaretinin iticiliği?
Neyse..
Fake olmama ihtimalini dusunerek yaziyorum guzel kardesim, bu her şeyi aşırı aşırı abartan kezo tavirlardan vazgeç rica ederim.. Biri oyle bi bakar, pesime takildi taciz etti dersin, abin biriyle görüşür, sanki jigololuk yapiyor gibi tepki verirsin, iyi misin nesin?
Hem sen 20 yasindaki cocuga (sizin de 4 yaş fark vardi), ustelik otobüste gorup hic tanimadigin birine mesaj atip ısrar etmedin mi? Ne bu tepkiler şimdi?
Bizimle alay ediyorsan vaktine yazik, onu da soyleyeyim.. Burada kimseden bi sey eksilmiyor zira..

Abinin telefonunu karıştırman yeterince kötü değilmiş gibi bi de ayırmaya mı çalışacaksın? Siz de huy olmuş heralde milletin telefonunu izleyip sifresini ogrenmek, instagram kullanıcı adını öğrenmek vb.. Üzerinize vazife olmayan şeylere karışmayın, kendi isinizle ilgilenin. Bi de abim canım kanım benim de tanımam gerekmez mi falan demissiniz. Hayır bu asamada gerekmez. Abiniz uygun gördüğü zaman hayatında kim varsa getirir tanıştırır. Ki bu size müdahale etme hakkını vermez.
Bi de şöyle düşünün. Ayni şeyler size yapılsa hoşunuza gider miydi? Bi sevgiliniz var ama abiniz gelip diyor ki bu çocukla birlikte olamazsın ben sevmiyorum. Lütfen biraz mantıklı düşünmeye çalışın ve bu ise karışmayın

Herkes geyik muhabbeti yapmış. Kuzum benim takma sen onları :) Abin tabi ki senin sınıfından birinden hoşlanamaz! İyisi mi sen sınıfını değiştir :) Böylelikle yan sınıftan bi sevgilisi olur :))))
+10000 çok mantıklı bu şekilde sorun ortadan kalkar

Başlığı görünce abiniz kötü birşey yapmış sandım.Gayet masum mesajlaşmalar.Fakat burda masum olmayan ve aşırı itici olan birşey varsa o da sizin telefonunu karışştırmanız.Hadi cinsel içerikli mesaj yada foto görseydiniz ne olacaktı????????Biraz saygılı ve düşünceli olun.Annenin öğrense napacak 19 yaşındaki üniversite öğrencisini döverek mi? Abini basmak yerine neden açıkça soruyorsun ben senin teli karıştırdım X le ilişkin mi var diye??abi şifre değiştirse bari üzüldüm şimdi ona

Ne olacak bu ağır ergen tripleri. İlerde abim benim ilişkilerime karışıyor yhaaaa diye konu açarsın. Beni kardeşim sinemada bassa (!) ve kendi çapında rezil etmeye çalışsa ben de bundan sonraki tüm işlerine taş koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…