Abimin telefonunu kurcalamaz olaydım

Bence bunu hemen ailene açmalısın sonra abinin telefonunu kurcaladığın için güzel bir azar yemelisin ve sonrasında kimsenin özellikle de genç bir erkeğin telefonunu karıştırmaman gerektiğini öğrenmelisin.
Dua et arkadaşınla konuşmaları çıkmış sadece

Ahh vahhh tühhh.
Gelecek nesil de artık yok görümcelik kaynanalık kalmaz. Bundan sonraki nesil daha bilinçli daha açık görüşlü felan filan olur umudum vardı.
Kırdın kırdın

Sorun nerde???? Başlığı okuyunca abin yüz kızartıcı birşey yaptı zannettim. Sinemada onları yakalayınca abin rencide mi olacak

Anormal bişeyi göremedim.. Sadece kız sınıfta farklı yeri kazanmak istediğini söylerken ona başka şeyi söylemiş.. O da çok bir sorun değil. Sen ve hatta aileler araya girerse onlar daha da çok bağlanırlar. Ne güzel hoşlanmışlar bu zamanda aşk bulmak çok zor.. Aynı sınıfta olmanda bi sorun yok. Yaşın büyüyünce anlarsın..

Bak ablacım anladigim kadarıyla 16-17 yaşlarındasın :) abinin ve sınıf arkadaşının yaşadıkları gayet normal şeyler. Belki bir ilişkiye baslayacaklarsada henüz etraftan bilinmemesini istemeyebilirler o yüzden sana söylememiş olabilirler. Bu yollardan sende geçeceksin:) o yüzden ilkokul çocuğu gibi yok annem duysa gebertir yok onları basicam gibi düşüncelere kapılma.

Utanctan kurtulurum derken? Ortada utanilacak hic birsey yok. Biraz yaşının gerektirdiği gibi olgun davran.

Seni küçük görümcek seni

Ben de abinin telefonunda gercekten korkunç bişey buldun sanıp geldim. Genç bir erkeğin telefonu kurcalanmaz ne kadar ayıp. Seni ilgilendirmez o senin büyüğün. Bebek gibi anana babana şikayet etseydin bari. Kızı abine uygun bulmuyorsan yakistirmiyorsan, sana fikrini sorduğunda söylersin gerekçeleriyle. Şu an karışırsan herkese rezil olursun. Bence olgunlaşmak için güzel fırsat.

Şöyle düşün; senin ilgi duyduğun biri olsa sen abinin nasıl davranmasını isterdin? Seninle bu konuda arkadas gibi iletişim kurmasını, sana destek olmasını mı yoksa despotluk yapıp seni huzursuz etmesini mi isterdin? Bahsettiğin kız arkadaşınla da okulda görüştüğünü söylüyorsun, sen arkadaşlık ettiğine göre demek ki iyi biri. O halde "sorun ne sence"? Ömrünün sonuna kadar sırtını güvenle yaslayabileceğin, bir problemin olduğunda düşünmeden arayabileceğin aynı karnı paylaştığın bir insan var hayatta çok şanslısın o yüzden bence bu çabanı abinle iyi bir ilişki ve iletişim kurmaya odaklarsan daha mutlu, daha hoş sonuçlar elde edeceksin. (*17 yaş çok güzel, tadını çıkar.)

Sonra kiz demiski nekadarda tıpci bir koca demis kocaya kacmis ve sizin gelininiz olmus falan.
Sende tabi hasetden pert..
Gelinle birlikse uni okursunuz yegen bakarsin nolcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…