Abimin yanında kalıyorum yengem beni istemiyor

lilyrosie

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2021
4
9
3
26
8 ay önce babamı kaybettim, baska kimsem kalmadığı için abim beni yanına aldı aslında ben istemedim ama abim yapamazsın sen kız başına falan deyince kabul ettim mecbur. Ama iyice baydı artık, yengem beni istemiyor ters davranıyor surat yapıyor sürekli, ayrılmak istesem abim izin vermez ne yapmalıyım?

Kac yasindasiniz? Calisiyor musunuz?

Eviniz var mıydı keşke kapatmasaymışsın evi .yaşın kaç çalışıyor musun

Babanıza ait ev var mıydı?
Ondan kalan maaşı alıyor musunuz?
Eğer ev varsa abinize durumu belirtin ona yakın bi yerden minik bi ev kiralayın arada kendisi gelir
Allah yardımcınız olsun

Hiç ayrıntı yazmamışsınız. Aileden kalan ev var mı? Çalışıyor musunuz? Tek başına ev geçindirecek bir maaş mı alıyorsunuz? Üniversite okuyorsanız hemen atanacak bir bölüm mü?

Kac yasindasiniz? Calisiyor musunuz?
21 yaşındayım çalışmıyorum üniversite öğrencisiyim normalde ama simdi kapalı her yer tabi
Eviniz var mıydı keşke kapatmasaymışsınız evinizi .yaşın kaç çalışıyor musun
Evimiz var abim yalnız kalmamı istemediği için kapattık kiraya verdik 21 yaşındayım çalışmıyorum
İstememesi normal ama yaşiniz kaç, gelir durumunuz nedir? Eger yetişkinseniz abi izni beklemeyin.
21 yaşındayım işte babamdan kalan emekli aylığı ve ev kirasi var onun dışında bir gelirim yok. Çok ayrılmak istiyorum ben de ama abime nasıl söylerim bilmiyorum...

açık açık konuşun ikisi ile siz kaç yaşındasınız

Başınız sağolsun.
Yengenizin düzeni bozulduğu için huzursuz olması normal.
Ama keşke biraz şefkatle yaklaşsa ve bu kadar belli etmese.
Bu konuda şuan için ayrılma imkanınız yok ise orta yolu bulabilirsiniz.
Mesela evde sorumluluk alarak ve bu durumu hissettiğinizi gerekirse yengenize açarak.
Abiniz biraz ataerkil ve kadına karşı antidemokratik ise de yenge sinirini sizden çıkarıyor olabilir.
Yani şahsi algılamayın, belki kendiyle ya da kocasıyla ilgilidir suratsızlığı.
Ama bariz size ise tepkisi, bu konuda açık olun, abiyi araya katmadan konuşun.

Abiniz yengenizin size olan durusu ve tavrini bilmedigi icin anlayamaz ve birakmaz istemez elbette..
Şimdi yenge hanımı da abiye bu sekilde söylemek olmaz aralari bozulur gerek yok.

Gelirin var ise ayri eve cıkacak abine degilde yengene soyleyebilirsin aslinda.Size yakın bir yerde ayri eve cikmak istiyorum yenge sizin de düzeniniz olur benimde.Abime bunu soyleyelim mi ne dersin diye buradan yürüyebilirsin..
Allah kolaylık versin

ne güzel bir sürü üniversite öğrenci yalnız yaşıyor
sıkıntıya düşeceğim bir durum yok
abine anlat ve kendi evine gel
yengenin homurtusundan yalniz yasamak daha iyidir ve huzur dolu olursun

Abinizin yaptığı şey sizi koruma niyeti ile de olsa hiç hoş değil. Eşler birbirinin izni olmadan aile üyelerini bile eve kalıcı olarak getiremez.

Siz küçük bir eve çıkabilirsiniz yaşınız küçük değil, bunu da yengenizi değil de rahat etmek istiyorum kendi evim olsun şeklinde abinize söylemelisiniz.

Evin kirasını kim alıyor ? Babandan kalan maaş az bir para değil sana tek kişi yeter. ayrı ev kur kendine gerekirse ev arkadaşı bulursun.. abinede söyle ne kadar sürat çekeceğim bir günlük iki günlük mevzu olmadığını ..kendi hayatını kurmak istediğini gerekirse yakında ev tutabileceği söyle aklın bende kalmaz de ..

Canim guvenlikli 1+1 siteler var bende ayril ama guvenligi olan bi evde otur hamgi ilde yasiyorsun bilmiyorum ama

Abiniz üstüne düşen görevi yapmış ne güzel .Bölümünüz ne yaşadığınız ,şehir neresi bilmiyorum ama ders çalışacağım bahanesiyle hele çocukta varsa sebep olur işte apart kiralayıp çıkabilirsiniz ev kirası ve babanızın maaşı size yeter bence .Çok küçüksün daha bunları düşünmemen lazım ama hayat işte yapacak bir şey yok Birde senin suçun ne ki yengen surat yapıyor zaten ünv.açık olsa oraya giderdin .Malesef bunlar unutulmayacak ilerde aklına gelecek yengenin yaptıkları biraz sabretse halbuki işini eline alır evlenirsin belkide .

Eline geçen parayla ayrı eve çik apart olur 1+1 olur. Kimsenin suratını çekme..yalnız ol hzuurlu ol. Rahat olmadigin yerde yediğim yemek oturup kalkman bile göze batar. Ayrıca abinlerin kendi düzeni var.. Yengeniz evinde dıştan birini istemeyebilir..8 ay kalmışsın iyi kötü. Bundan sonrası için kendine başka yer bul..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…