Abimin yanında kalıyorum yengem beni istemiyor

kardeşin kaç yaşında

ayrı ev turun 1+1 gibi yazık değilmi o kıza birde iş bulur
bi çocuk bakar yada gider başkasının evini temizler alır parasını yengenin eziyetine çekmekten iyidir
Abim bırakmıyor o da inat biridir arada kalan kız kardeşim..

Çok üÜzüldüm, kaç kardeşiniz

O kadar eziyet çekerken keşke siz yanınıza alsaydınız kardeşinizi

Eşinizin yanında olmak, yengenin eziyetlerinden daha mı zor geliyor kardeşinize, başka bir yorumda eşimden çekiniyor demişsiniz çünkü.

Yerinizde olsam bırakmadım orada kolay kolay kardeşimi.

Size surat asacağız birşey yok ki. Kendi eviniz, kaln maaşınız varken abiniz nedeniyle gidip yanlarına oturmuşsunuz. Yengenizin muhatabı abiniz. Ortaya çıkıp birşey de demiyor alttan alta sizi sığdırmıyor

Hem babadan hem de ev kirası geliriniz varmış. Birçok üniversite öğrencisinden daha iyi geliriniz aslında. Yaş olarak da reşitsiniz. Özetle abi anlayışsız ve asabi bir tipse bile sizi zorla tutamaz. Aklınca size sahip çıkmış ama sizin açınızdan bakmıyor olaya. Bence abiniz evde yokken yengenize söyleyin. Yenge ben ayrı eve geçmek istiyorum, ev ev üstüne olmuyor farkındayım, bu akşam abimle konuşacağım, lütfen sen de bana iyice destek ol ki abime kabul ettirebilelim. Onu seni de asla kırmadan kendi evimi kurayım deyin. Ve hemen aynı akşam (yenge başka planlar yapmadan ve fikrini değiştirmeden) abinize açın konuyu. Kızsa da hayır dese de bir dinle beni abicim deyip anlatın. Ev ev üzerine olmuyor ben çocuk değilim kendi düzenimi kurmak, istediğim gibi ders çalışmak, ileride kız arkadaşlarımı evde ağırlamak benim de hakkım, yengemin de düzenini bozmaya hakkımız yok. Biliyorsun reşitim, seni kırmadan evimi düzenimi kurmak istiyorum lütfen anlayış göster ve bu şekilde yardımcı ol bana deyin. Yalnız yapamayacak olursam yanıma düzgünce bir ev arkadaşı alabilirim zaten. İstersen size yakın bir ev de tutarım. Sen de istediğin zaman uğrarsın. Bu konuda kararım kesin ve sizden destek bekliyorum deyin. Hayır dese de ben kararlıyım abicim yarın ev bakıyorum gerçekten bana sahip çıkmak istiyorsan engel değil destek olursun deyin mutlaka konunun sonunda . Yenge de konuşsun arada değil mi yengecim filan dersiniz. Bence halledersiniz.

İleride biz sana baktik derler sizi borclandirabilirler nasil insanlar bilmiyorjm gunahlarina girmeyeyim de. Ben olsam ayri eve cikar sakin sakin ders calisirdim kafama gore takilirdim. Yengenizle konusun. Yenge ben gitmwk istiyorum. Abimi ikna etmeme yardimci ol. Ayri evim olsun gidip geliriz birbirimize.

bir arkadas daha demis.. Guvenlikli sitelerde studyo daireler var. Bence tasinin.

Eşinizin yanında olmak, yengenin eziyetlerinden daha mı zor geliyor kardeşinize, başka bir yorumda eşimden çekiniyor demişsiniz çünkü.

Yerinizde olsam bırakmadım orada kolay kolay kardeşimi.
Cnm abim polis ayrı yaşayacam dese olay çıkarır, zaten Şuan karısı abimin baskısından dolayı ses çıkaramayıp kız kardeşime sarıyor, ben elimden geleni yapıyorum ama sadece bu kadar yapabiliyorm

Burada kötü niyetli olmasa bile işleri karıştıran abi. Siz ayrı ev istiyorsunuz zaten değil mi? E yengenizde bunu istiyor. Yengen ile konuş bence bu konuyu. İkiniz bastirirsa abiniz kabul eder bence. Ev ev üstüne olmuyor cidden. Küçük olsanız tamam ama değilsiniz. Siz abinize yakın ev tutun. Herkesin gönlü olsun.

sizde neden kalmıyor ne bileyim bir iki ay sizde bir iki ay abide
yada 1+1bir ev olsa kardeşinin hicmi maas yada kira geliri kalmadı babadan
Ayrı eve çıkacak geliri yok , abimde bu konuda çok katı, sadece dua ediyorm kurtulsun diye, bana gel desem asla gelip yaşamaz benle

Inanın aynısı abartısız anlatıyorum, o kadar vicdansız ki evde nefes almasından bile rahatsiz
Evlenirken hiç öyle dememiştir ama. Nasıl olsa evlendikten sonra dar ederim evi demiştir. Tabii ki hiç kimse görümcesi ile yasamayı kabul etmek zorunda değil ama ilk baş kabul edip evlendikten sonra hemen evi kardeşinize dar etmeye başlaması planlı olduğunu gösteriyor. Belki kabul etmezse abiniz vazgeçer diye düşündüğü için ses etmemiş

Neden aile olarak birbirinizle açık açık konuşmuyorsunuz ilk olarak buna takıldım. Abinize durumu izah etmek yerine direkt olarak buraya konu açmak çözüm odaklı değil. Sanırım biraz yengeye kızalım istemişsiniz.
Eşimin de sizin yaşlarınızda kardeşi var ailesini kaybetse yanıma gelse daha şefkatli olurdum sanırım ama işte herkes bir değil.
Sakın yanlış anlamayın ama aklıma takılan diğer bir husus da şu. Ev içinde acaba üzerinize düşenleri yapıyor musunuz? Tabiki kimsenin hizmetçisi olun demiyorum ama şöyle örnek vereyim benim kendi kuzenim 18 yaşında çok iyi hoş istediği kadar evimde kalabilir ama üç gün sonra sinirimi bozuyor çünkü elinde telefon oturuduğu yerden hiç kalkmaz her şeyi ayağına bekler yani insanı çileden çıkartır. Siz böylesiniz demiyorum sadece bu ihtimal de benim aklıma geldi

Evin kirasını ve maaşı abi alıyor muhtemelen, ne büyük fedakarlık
Uzak olmak istemiyorsa kendilerine yakın bir yerden ev kiralar, tek kişi maaşla de gecinirsiniz bir şekilde. Duruma göre abiniz de yardım eder.

Ama yok kendileri en ufak sıkıntı yaşamadan erkeklik, abilik yaptıklarını sanan cinsler çok fazla malesef.

Basiniz sagolsun bence su pandemi bitene kadar sabredin..Gelirsiz degilsiniz ki babanin emekli maasi ve evin kirasi varmis.Su durumda abiniz cslistigi icin evin kirasi okuyan kardeşin hakkidir diye düşünüyorum..Pandemi bitince üniv arkadaslarinizla eve çıkarsınız..Abinizle de konusun.Simdilik evin islerine yardimci olmaya calisin.Yengenize maddi yükünüz zaten yok manevi de yük olmamaya calisin..Kendinixi de asla ezdirmeyin..Yengeyi merhametsiz buldum..Anneniz de yok galiba?

Ayrı eve çıkacak geliri yok , abimde bu konuda çok katı, sadece dua ediyorm kurtulsun diye, bana gel desem asla gelip yaşamaz benle

inşallah canım,yaşadığı bu acilar gelecekte mmutluluğa dönüşür
Çok mutlu olsun rabbim aydınlığa ulastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…