- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.858
- 548
Abim bırakmıyor o da inat biridir arada kalan kız kardeşim..kardeşin kaç yaşında
ayrı ev turun 1+1 gibi yazık değilmi o kıza birde iş bulur
bi çocuk bakar yada gider başkasının evini temizler alır parasını yengenin eziyetine çekmekten iyidir
Çok üÜzüldüm, kaç kardeşinizMaalesef yok , kardeşimi ke dine kuma gibi görüyor üstünde yeni bişey görse kıskanır, dışarı çıkar kıskanır, evde de ha bire açığını arar , artık o kadar bıktık ki keşke imkanı olsa da ordan kurtulsa , kardeşim şuan öğrenci
Biz 3 kardeşiz, abin ben ve kız kardeşimÇok üÜzüldüm, kaç kardeşiniz
O kadar eziyet çekerken keşke siz yanınıza alsaydınız kardeşiniziKıyamam kaç yaşındasın, seni en iyi ben anlarım, benim kız kardeşim de senle aynı durumda ben evliyim o abimle yaşıyor se den tek farkı gelin sonradan geldi yani kız kardeşim abimle yaşarken, geldikten sonra o kadar kötülükler yaptı ki kardeşime, kapısını mi dinlemedi , eşyalarını, dolaplarını karıştırdı, sürekli uğraştı durdu , en son bir gün abim gözleriyle gördü eziyetini ondan sonra müdahale etti eşine daha önce biz desekte harekete geçmedi, ama birgün evde uyurken yengemin sesine uyanmış, o sırada kardeşime söylediklerini herşeyi duymuş ve o zaman büyük kavga çıkarmıştı, Allah yardımcın olsun inşallah, bir insan bir yetimle uğraşacak kadar aciz olmamalı, kız kardeşim sessiz ve yengemin her dediği işi yapan bir kız öyle dişli biri de değil, gerçekten çok üzüldüm dua edicem sana , üzme kendini elinden geliyorsa bir iş bu ve çık o evden..
Eşinizin yanında olmak, yengenin eziyetlerinden daha mı zor geliyor kardeşinize, başka bir yorumda eşimden çekiniyor demişsiniz çünkü.Maalesef yok , kardeşimi ke dine kuma gibi görüyor üstünde yeni bişey görse kıskanır, dışarı çıkar kıskanır, evde de ha bire açığını arar , artık o kadar bıktık ki keşke imkanı olsa da ordan kurtulsa , kardeşim şuan öğrenci
Gelmez 3 gün bile kalsa diyor gitcem , eşimden çekiniyor rahat etmiyor, esim anlayışlı biri ama eşimin bişeyden haberi yokO kadar eziyet çekerken keşke siz yanınıza alsaydınız kardeşinizi
Neyse konu sizin değil. daha fazla yazıp konu sahibinin konusunu dağıtmayacağımGelmez 3 gün bile kalsa diyor gitcem , eşimden çekiniyor rahat etmiyor, esim anlayışlı biri ama eşimin bişeyden haberi yok
sizde neden kalmıyor ne bileyim bir iki ay sizde bir iki ay abideBiz 3 kardeşiz, abin ben ve kız kardeşim
Cnm abim polis ayrı yaşayacam dese olay çıkarır, zaten Şuan karısı abimin baskısından dolayı ses çıkaramayıp kız kardeşime sarıyor, ben elimden geleni yapıyorum ama sadece bu kadar yapabiliyormEşinizin yanında olmak, yengenin eziyetlerinden daha mı zor geliyor kardeşinize, başka bir yorumda eşimden çekiniyor demişsiniz çünkü.
Yerinizde olsam bırakmadım orada kolay kolay kardeşimi.
Burada kötü niyetli olmasa bile işleri karıştıran abi. Siz ayrı ev istiyorsunuz zaten değil mi? E yengenizde bunu istiyor. Yengen ile konuş bence bu konuyu. İkiniz bastirirsa abiniz kabul eder bence. Ev ev üstüne olmuyor cidden. Küçük olsanız tamam ama değilsiniz. Siz abinize yakın ev tutun. Herkesin gönlü olsun.21 yaşındayım çalışmıyorum üniversite öğrencisiyim normalde ama simdi kapalı her yer tabi
Evimiz var abim yalnız kalmamı istemediği için kapattık kiraya verdik 21 yaşındayım çalışmıyorum
21 yaşındayım işte babamdan kalan emekli aylığı ve ev kirasi var onun dışında bir gelirim yok. Çok ayrılmak istiyorum ben de ama abime nasıl söylerim bilmiyorum...
Ayrı eve çıkacak geliri yok , abimde bu konuda çok katı, sadece dua ediyorm kurtulsun diye, bana gel desem asla gelip yaşamaz benlesizde neden kalmıyor ne bileyim bir iki ay sizde bir iki ay abide
yada 1+1bir ev olsa kardeşinin hicmi maas yada kira geliri kalmadı babadan
Bende onun elinden evlenerek kurtuldum, şimdi tek kız kardeşim kaldı o da kurtulur inşallahO kadar eziyet çekerken keşke siz yanınıza alsaydınız kardeşinizi
Evlenirken hiç öyle dememiştir ama. Nasıl olsa evlendikten sonra dar ederim evi demiştir. Tabii ki hiç kimse görümcesi ile yasamayı kabul etmek zorunda değil ama ilk baş kabul edip evlendikten sonra hemen evi kardeşinize dar etmeye başlaması planlı olduğunu gösteriyor. Belki kabul etmezse abiniz vazgeçer diye düşündüğü için ses etmemişInanın aynısı abartısız anlatıyorum, o kadar vicdansız ki evde nefes almasından bile rahatsiz
Basiniz sagolsun8 ay önce babamı kaybettim, baska kimsem kalmadığı için abim beni yanına aldı aslında ben istemedim ama abim yapamazsın sen kız başına falan deyince kabul ettim mecbur. Ama iyice baydı artık, yengem beni istemiyor ters davranıyor surat yapıyor sürekli, ayrılmak istesem abim izin vermez ne yapmalıyım?
Ayrı eve çıkacak geliri yok , abimde bu konuda çok katı, sadece dua ediyorm kurtulsun diye, bana gel desem asla gelip yaşamaz benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?