Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız zaten söyledim dört dörtlük bir hayatları yoktu ama çok ciddi sorunlarıda yoktu bi sinirle çekti gitti abim çok gitti peşine özür felan diledi tekrar bi şans daha verelim kendimize tekrar deneyelim belki aşarız sorunlarımızı en azından çocuklar için tekrar deneseydi hiç şans vermedi. olan çocuklara oluyor
Abimin evi var zaten kurulu düzenli annemle babam onuda teklif ettiler biz senin yanına gelelim o şekilde bakarız çocuklarınada sanada hem bi düzenin olur hemde çocukların yanında olur. onuda kabul etmedi yok dedi siz gelirseniz ben evi terkederim ben alıştım sizle beraber yaşayamam yapamayız ben sigara içiyorum rahat edemeyiz. onun amacı çocukları bize baktırıp kendide evine rahat rahat girip çıkmakmış otel gibiAbiniz ağır saçmalamış.Bende evliyim diyorsun.Senin eşin abinin çocuklarının sorumluluğunu almak zorunda degil.Abin bu kadar çok çocuklarını almak istiyorsa yeni ev açsın annenizi kardeşinin yanından alsın.abiniz çalışıp hem çocuklarına hem anasına baksın.Zaten çocuklar halasında kalacak dense hakimin bunu kabul edeceğini sanmam.Ayrıca böyle bir şeyide ilk defa duyuyorum abideki kafaya bak.
Herşey bı yana abiniz sizin yuvayida yıkacak haberi yok..Hiç onu düşünmüyor..Belki çocukları almış olsaydınız eşinizle hiç beklenmedik kavgalar gürültüler olucakti hicbilemezsiniz.boylesi daha hayırlı olmusHerkese iyi akşamlar arkadaşlar benimde sıkıldığım bir konu var. Abimle eşi ayrıldılar..2 tanede çocukları var velayetleri anneye verildi. ama abim çocuklarını kendi almak istedi.. kendi almak istedi derken bizim bakmamızı istedi. yani ya ben bakacaktım yada annemler.. annem küçük abimle beraber oturuyor yanında gelin var o zaten bakamaz bende evliyim sürekli nereye kadar bakıcaz bir gün değil 2 gün değil hani kısa süreliğine olsa insan bi şekilde bakar yada mecbur kalınır ortada bırakıcak halimiz yok.. 2 tane çocuğun sorumluluğunu almak istemedim.. ama abim beni silmiş çocuklarına bakmadım diye anneme söylemiş ben varken o buraya gelmesin başıma bir olay geldi yardımcı olmadı böyle kardeşlik olmaz vs. ama istediği ağır bir sorumluluk değil mi sizcede.. benim zaten kendi sorunlarım var çok üzgünüm yuvası bozuldu çocukları annesine verildi ama napabilirim ciğerim yanıyor ama ben kendimi biliyorum bakamazdım eşimlede aramız açılırdı eşim illa bakamazsın demedi ama biliyorum ilerde sorun çıkma ihtimali yüksekti.. şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkürler..
Yanlış anlamayın da bu bencil abiyle boşanan yengeyi biraz haklı buldum..Hem bencil..Hem sorumsuz hem inatçı.dedigim dedik.empatisiz.bide küsüyor hakliymis gibi.az değil yani.Abimin evi var zaten kurulu düzenli annemle babam onuda teklif ettiler biz senin yanına gelelim o şekilde bakarız çocuklarınada sanada hem bi düzenin olur hemde çocukların yanında olur. onuda kabul etmedi yok dedi siz gelirseniz ben evi terkederim ben alıştım sizle beraber yaşayamam yapamayız ben sigara içiyorum rahat edemeyiz. onun amacı çocukları bize baktırıp kendide evine rahat rahat girip çıkmakmış otel gibi
Abimin evi var zaten kurulu düzenli annemle babam onuda teklif ettiler biz senin yanına gelelim o şekilde bakarız çocuklarınada sanada hem bi düzenin olur hemde çocukların yanında olur. onuda kabul etmedi yok dedi siz gelirseniz ben evi terkederim ben alıştım sizle beraber yaşayamam yapamayız ben sigara içiyorum rahat edemeyiz. onun amacı çocukları bize baktırıp kendide evine rahat rahat girip çıkmakmış otel gibi
Abimin evi var zaten kurulu düzenli annemle babam onuda teklif ettiler biz senin yanına gelelim o şekilde bakarız çocuklarınada sanada hem bi düzenin olur hemde çocukların yanında olur. onuda kabul etmedi yok dedi siz gelirseniz ben evi terkederim ben alıştım sizle beraber yaşayamam yapamayız ben sigara içiyorum rahat edemeyiz. onun amacı çocukları bize baktırıp kendide evine rahat rahat girip çıkmakmış otel gibi
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar benimde sıkıldığım bir konu var. Abimle eşi ayrıldılar..2 tanede çocukları var velayetleri anneye verildi. ama abim çocuklarını kendi almak istedi.. kendi almak istedi derken bizim bakmamızı istedi. yani ya ben bakacaktım yada annemler.. annem küçük abimle beraber oturuyor yanında gelin var o zaten bakamaz bende evliyim sürekli nereye kadar bakıcaz bir gün değil 2 gün değil hani kısa süreliğine olsa insan bi şekilde bakar yada mecbur kalınır ortada bırakıcak halimiz yok.. 2 tane çocuğun sorumluluğunu almak istemedim.. ama abim beni silmiş çocuklarına bakmadım diye anneme söylemiş ben varken o buraya gelmesin başıma bir olay geldi yardımcı olmadı böyle kardeşlik olmaz vs. ama istediği ağır bir sorumluluk değil mi sizcede.. benim zaten kendi sorunlarım var çok üzgünüm yuvası bozuldu çocukları annesine verildi ama napabilirim ciğerim yanıyor ama ben kendimi biliyorum bakamazdım eşimlede aramız açılırdı eşim illa bakamazsın demedi ama biliyorum ilerde sorun çıkma ihtimali yüksekti.. şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkürler..
Gönüllü verecek anne de kalması hoş olmamış keşke kısa süre baksaydiniz sonra abiniz evlenip yanına alsaydiAnlaşmalı boşandıklarından biz istemediğimiz için mecburen anneye verildi.. anneside biz baksak verirdi gönüllü
madem kendisi bakmayacak niye anneden koparmaya çalışıyor çocukları yaaHerkese iyi akşamlar arkadaşlar benimde sıkıldığım bir konu var. Abimle eşi ayrıldılar..2 tanede çocukları var velayetleri anneye verildi. ama abim çocuklarını kendi almak istedi.. kendi almak istedi derken bizim bakmamızı istedi. yani ya ben bakacaktım yada annemler.. annem küçük abimle beraber oturuyor yanında gelin var o zaten bakamaz bende evliyim sürekli nereye kadar bakıcaz bir gün değil 2 gün değil hani kısa süreliğine olsa insan bi şekilde bakar yada mecbur kalınır ortada bırakıcak halimiz yok.. 2 tane çocuğun sorumluluğunu almak istemedim.. ama abim beni silmiş çocuklarına bakmadım diye anneme söylemiş ben varken o buraya gelmesin başıma bir olay geldi yardımcı olmadı böyle kardeşlik olmaz vs. ama istediği ağır bir sorumluluk değil mi sizcede.. benim zaten kendi sorunlarım var çok üzgünüm yuvası bozuldu çocukları annesine verildi ama napabilirim ciğerim yanıyor ama ben kendimi biliyorum bakamazdım eşimlede aramız açılırdı eşim illa bakamazsın demedi ama biliyorum ilerde sorun çıkma ihtimali yüksekti.. şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkürler..
Allah AllahAbimin evi var zaten kurulu düzenli annemle babam onuda teklif ettiler biz senin yanına gelelim o şekilde bakarız çocuklarınada sanada hem bi düzenin olur hemde çocukların yanında olur. onuda kabul etmedi yok dedi siz gelirseniz ben evi terkederim ben alıştım sizle beraber yaşayamam yapamayız ben sigara içiyorum rahat edemeyiz. onun amacı çocukları bize baktırıp kendide evine rahat rahat girip çıkmakmış otel gibi