• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimle aramız açıldı

Annemde aynı bizim düşündüğümüz gibi çocuğun yeri annesinin yanı çocuğa annesinden iyi kimse bakamaz dedi. haftasonu zaten gelecek babalarının yanına

Haklısınız zaten söyledim dört dörtlük bir hayatları yoktu ama çok ciddi sorunlarıda yoktu bi sinirle çekti gitti abim çok gitti peşine özür felan diledi tekrar bi şans daha verelim kendimize tekrar deneyelim belki aşarız sorunlarımızı en azından çocuklar için tekrar deneseydi hiç şans vermedi. olan çocuklara oluyor

Muhtemelen kendine şanslar vermistir ya. Çekip gitmek kolay değil öylece. Neyse siz doğru olanı yapmışsınız. Abiniz de zamanla anlar inşallah sacmaladigini

Çocuklarını bırak kedisi olsa, yinede öyle bir emrivaki yapamaz. 1 hafta 1ay falan olsa hadi neyse de al bunlar artık senindir diye çocukları getirmek nedir ya

Abiniz ağır saçmalamış.Bende evliyim diyorsun.Senin eşin abinin çocuklarının sorumluluğunu almak zorunda degil.Abin bu kadar çok çocuklarını almak istiyorsa yeni ev açsın annenizi kardeşinin yanından alsın.abiniz çalışıp hem çocuklarına hem anasına baksın.Zaten çocuklar halasında kalacak dense hakimin bunu kabul edeceğini sanmam.Ayrıca böyle bir şeyide ilk defa duyuyorum abideki kafaya bak.
Abimin evi var zaten kurulu düzenli annemle babam onuda teklif ettiler biz senin yanına gelelim o şekilde bakarız çocuklarınada sanada hem bi düzenin olur hemde çocukların yanında olur. onuda kabul etmedi yok dedi siz gelirseniz ben evi terkederim ben alıştım sizle beraber yaşayamam yapamayız ben sigara içiyorum rahat edemeyiz. onun amacı çocukları bize baktırıp kendide evine rahat rahat girip çıkmakmış otel gibi

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar benimde sıkıldığım bir konu var. Abimle eşi ayrıldılar..2 tanede çocukları var velayetleri anneye verildi. ama abim çocuklarını kendi almak istedi.. kendi almak istedi derken bizim bakmamızı istedi. yani ya ben bakacaktım yada annemler.. annem küçük abimle beraber oturuyor yanında gelin var o zaten bakamaz bende evliyim sürekli nereye kadar bakıcaz bir gün değil 2 gün değil hani kısa süreliğine olsa insan bi şekilde bakar yada mecbur kalınır ortada bırakıcak halimiz yok.. 2 tane çocuğun sorumluluğunu almak istemedim.. ama abim beni silmiş çocuklarına bakmadım diye anneme söylemiş ben varken o buraya gelmesin başıma bir olay geldi yardımcı olmadı böyle kardeşlik olmaz vs. ama istediği ağır bir sorumluluk değil mi sizcede.. benim zaten kendi sorunlarım var çok üzgünüm yuvası bozuldu çocukları annesine verildi ama napabilirim ciğerim yanıyor ama ben kendimi biliyorum bakamazdım eşimlede aramız açılırdı eşim illa bakamazsın demedi ama biliyorum ilerde sorun çıkma ihtimali yüksekti.. şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkürler..
Herşey bı yana abiniz sizin yuvayida yıkacak haberi yok..Hiç onu düşünmüyor..Belki çocukları almış olsaydınız eşinizle hiç beklenmedik kavgalar gürültüler olucakti hicbilemezsiniz.boylesi daha hayırlı olmus

Abimin evi var zaten kurulu düzenli annemle babam onuda teklif ettiler biz senin yanına gelelim o şekilde bakarız çocuklarınada sanada hem bi düzenin olur hemde çocukların yanında olur. onuda kabul etmedi yok dedi siz gelirseniz ben evi terkederim ben alıştım sizle beraber yaşayamam yapamayız ben sigara içiyorum rahat edemeyiz. onun amacı çocukları bize baktırıp kendide evine rahat rahat girip çıkmakmış otel gibi
Yanlış anlamayın da bu bencil abiyle boşanan yengeyi biraz haklı buldum..Hem bencil..Hem sorumsuz hem inatçı.dedigim dedik.empatisiz.bide küsüyor hakliymis gibi.az değil yani.

Annesi ölse bu çocukların tamam annen veya sen bakarsin da. Annesi yasiyor zaten cocuklara da sahip cikiyor. abin çok bencil.sırf çocukları anneye vermemek için ne planlar yapmış. Altında da nafaka vermek istememek olabilir bile

yenge kurtulmuş desenize..

Yeeak yaaa... Ne akilliymis o oyle.

abin nekadar bencil..
gelinin de abinin de Allah mustahaklarini versin, o cocuklari da Allah korusun kotuluklerden

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar benimde sıkıldığım bir konu var. Abimle eşi ayrıldılar..2 tanede çocukları var velayetleri anneye verildi. ama abim çocuklarını kendi almak istedi.. kendi almak istedi derken bizim bakmamızı istedi. yani ya ben bakacaktım yada annemler.. annem küçük abimle beraber oturuyor yanında gelin var o zaten bakamaz bende evliyim sürekli nereye kadar bakıcaz bir gün değil 2 gün değil hani kısa süreliğine olsa insan bi şekilde bakar yada mecbur kalınır ortada bırakıcak halimiz yok.. 2 tane çocuğun sorumluluğunu almak istemedim.. ama abim beni silmiş çocuklarına bakmadım diye anneme söylemiş ben varken o buraya gelmesin başıma bir olay geldi yardımcı olmadı böyle kardeşlik olmaz vs. ama istediği ağır bir sorumluluk değil mi sizcede.. benim zaten kendi sorunlarım var çok üzgünüm yuvası bozuldu çocukları annesine verildi ama napabilirim ciğerim yanıyor ama ben kendimi biliyorum bakamazdım eşimlede aramız açılırdı eşim illa bakamazsın demedi ama biliyorum ilerde sorun çıkma ihtimali yüksekti.. şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkürler..

Sana güvenerek mi yapmış iki çocuğu? O kadar kolaysa kendisi baksaymış madem. Bence o senin olduğun yere gelmesin, madem rahatsız olacak. Ne düşüncesizlik bu ya... Çocuklara da yazık değil mi? Anne ya da baba ile kalmak varken neden hala ya da babaanne kalmak zorunda kalsınlar ki? Çok saçma olmuş.

ya o değilde baktım hep "abim hatalıydı ama yengemde çok abarttı" minvalinde konuşmuşsunuz.

ya bu gelinler size ne etti bu kadar. abiniz ev geçindirmeyi becerememiş sorumluluk alamamış işte. kahvede takılmalar borçtan yaka kurtaramamalar. çoluk çocuk sahibi olmuş adam hala babasından evli barklı bacısından destek görüyormuşsa helal olsun yengenize böyle adamı boşamış.

ayrıca da bekar bile olsanız ve dahi anneniz sağlıklı olup tek oturuyor olsa bile çocuklara bakmak zorunda değilsiniz. çocuk bu çocuk. oyuncak bebek değil, sorumlulukları zorunlulukları var.

abiniz gerçekten pervasız ve sorumsuz bencil bir adammış. allah çocuklara acımış da denk gelmemiş.

ne uyuzmus abin .cocuga bakmayacağından değil cocukları annesinden koparacağı için bakmayacağını söyleyin. derdi çocuk değil anneye üzüntü yaşatmak.ne manyakmış kuusra bakmayında. hadi siz kabul ettiniz . eşiniz kabul etmek zorundamı

madem kendisi bakmayacak niye anneden koparmaya çalışıyor çocukları yaa :sinirli:
iyi yapmışsınız bu kadar çocuklarına düşkünse ve ayrılmak istemiyorsa kendi baksın niye sanki başından atar gibi ya da (Allah korusun) annesi yokmuş gibi size ya da annesine bırakmak istiyor ki

Allah Allah
abinizin derdi çocukları olsaydı onlarla birlikte yaşardı

zaten olması gereken yerde çocuklarınız
anneleri iyi bir anneyse ve iyi bakıyorsa tabi
hiç kafaya takmayın abimle aram açıldı diye

Abin çok biliyorsa alsın çocuklarını kendi evinde baksın. Bu ne bohem hayat çocuklara hala baksın karısısından boşansın evde tek yaşasın... Çok güzelmiş abinin kafası .

Konunuzu ve yapılan yorumları okudum. Çok pardon ama ben sizi taraflı buldum. Sırf abiniz olduğu için ona böyle arka çıkıp yengeyi suçlamaya hakkınız yok. Abiniz bencil ve sorumsuz biri. Kim bilir o kadına neler yaşattıda kadın boşanmak zorunda kaldı iki çocukla. Abinizi masum yengenizi suçlu göstermeye çalışmayın. Çocukların kime verileceği ve bakım meselesine gelince bunun kararını hakim verir ki vermişte zaten. Siz ve abiniz kendi kafanıza göre plan yapamazsınız o çocuklar sadece abinizin değil. Babasının evinden getirmedi onları. Konuşmalarınızda yengeyi yok saydığınızı görüyorum. Sanki o çocukları abiniz doğurmuş sanki anneleri yok. Tipik erkek ailesi davranışları. Bakalım o anne çocukları size verecekmi? Bu hiç yok düşüncenizde abim siz bakın dedi biz nasıl bakalımın derdine düşmüşsünüz. Hiçbir annenin çocuğunu babaya kolay kolay vereceğini sanmıyorum. Zaten çocuğun annesi dururken babaanne ve halada kim oluyor çocukları alıp bakma hakkını kendinde görebiliyor? Siz mi doğurdunuz onları? Ha annenin vefatı gibi bir durum olsaydı belki diyebilirdim. Ama şu durumda siz dış kapının dış mandalısınız. Size hiçbirşey düşmez.

Back
X