- 31 Ekim 2015
- 2
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi Lucky Manuelo
-
kendisi gitmiyorsa onu zorla götüreceklerdir eğer sen bir dahaki dayağında polise gidersen. bu böyle devüam ederse yaşayamazsın...Abim demek bile zor geliyor artık. Kendimi bildim bileli bana daima hem psikolojik hem de fiziksel şiddet uyguladı. Şu an 30 yaşında, hayatı boyunca hiç çalışmadı, 11 yıldır üniversite okuyor, daha doğrusu bitirmek için hiçbir çaba sarfetmiyor. Anneme beyinsiz, gerizekalı, mal kafalı gibi ağza alınmayacak laflar ediyor, ona o kadar çok bağırıyor ki, annem sürekli dayak yemekten beter oluyorum diyor. Hiç para kazanmadığı halde aşırı derecede para harcıyor, eğer annemde para yoksa yine öfke patlaması geçiriyor, ağzına geleni söylüyor bağırıyor çağırıyor. Yaşamak istediği hayatı dayatıyor, şartlar ve maddi imkanların uyup uymaması onu hiç ilgilendirmiyor, kendisi yüzünden mağdur olanları gözü asla görmüyor, istediği her şeyi yapıyor, yaptırtıyor, yapılmazsa evi cehenneme çeviriyor. Bütün kredi kartları onda duruyor, sınırsız bir hayat yaşıyor. Askere gitmedi, annemi defalarca tehdit etmiş, eğer gidersem sana bu evide sattırırım diye. Bedelli askerlik yaptı annemin 18.000 lira borcu var, toplamda ise 35.000 lira borcu var, tamamı abimin borcu. Hala daha üstüne her hafta araba masrafı adı altında 300-400 lira para alıyor annemden, daha annemden aldığı harçlıklar çaldıkları hariç. Bana karşı da nedensiz bir nefreti var, durduk yere sözlü saldırılarına maruz kalıyorum, bana daima hayvan beyinsiz, hayvan kafalı diye bağırıp çağırıyor, bir keresinde rahatsızdım yatıyordum, git bana çay demle dedi ve aynı anda yataktan çıkıp mutfağa gitmedim diye bana ağza alınmayacak bir insana söylenebilecek en ağır hakaretleri ve küfürleri etti, hiç sesimi çıkarmadığım ve cevap vermediğim halde saldırılarını sürdürdü, daha da öfkesi artarak, cevap vermediğin sürece asla susmuyor çünkü, ne diyosun sen bana bunları diyemezsin diye bağırıncada, sen bana cevap veremezsin senin ses tellerini kopartırım gerizekalı hayvan diye üstüme yürüyor, beni dövüp geberticekmiş, öldürücekmiş. Ben onun yanında sinek kadar kalıyorum, 11 yıl besyoda okudu bir insanın baseni kadar kolunda kası var, resmen dozer gibi, dokunduğu yer bile bere çöküyor. 2 gün önce, sabah annemle kahvaltı yaptık, sonra haberleri dinlemek için salona gittim, bu uyanmış çayın altını yakmış. Bende salondan mutfağa gidip kendime bir bardak çay koydum mutfağa giderken beni yakaladı ve sen benim çayımı içemezsin bu benim çayım dedi, vermek istemeyince var gücüyle kafa vurdu, napıyorsun sen deyince iyice sinirlenip yüzüme iki tokat attı. Yaptığı psikolojik işkencelere ve bir bardak çay için bu yaşımda bu derece dayak yemeğe tahammül edemedim artık ve çayı üstüne döktüm, dağru düzgün gelmedi. Tabi bunun üstüne beni yere itip un çuvalına vurur gibi tekmelemeye başladı, annem tutmak için geldi, o esnada kaçıp odamın kapısını kilitledim. Kapıma dayandı, ben seni geberticem öldürücem bıçaklıcam diye. Katır gücünde olduğu için annem tutamıyor tabi, annemle birlikte yere yığılmışlar, az kalsın odamın kapısını da kırıcaktı, zaten iç tarafını kırmış. 2 gündür tekmelemiş olduğu sol tarafım yürürken bile ağrıyor, tokatlamış olduğu yüzümde. Kendisi ise kendini son derece haklı görüyor, hiç kimse onun çayını içemezmiş ve hiç kimse ona karşı gergin asabi olamazmış (gergin asabi dediği şey dayak yerken sesimi çıkarmam oluyor, bağırdığım için 2 misli dayak yiyorum). Ne yaparsam yapıyım bana uyguladığı şiddetten kaçışım olmuyor, her dediğini yapsam ve hiçbir söylediğine cevap vermesem bile yine bütün öfkesiyle sözlü tacizlerini ve saldırılarını sürdürüyor, bana her istediğini söyleme ve yapma hakkını kendinde görüyor ve işin dayanılmaz tarafı tüm bu laflarına dayanamayıp cevap verirsem bu seferde sen kimsin ki bana cevap veriyorsun sen bana cevap veremezsin seni döverim seni gebertirip şeklinde üstüme saldırıyor ve bütün bunları korkunç bir öfke ve nefretle yapıyor. Birkaç yıl önce beyninde bir takım dalgalanmalar olduğunu ve hasta olduğunu düşündüğünü söylemişti ama psikiyatristlere ve ilaçlara güveni yokmuş. Haa birde onlar kimmiş de ona teşhis koyucaklarmış. Aynı şeyleri yaşayan var mı, abimin nesi olabilir?
Abim demek bile zor geliyor artık. Kendimi bildim bileli bana daima hem psikolojik hem de fiziksel şiddet uyguladı. Şu an 30 yaşında, hayatı boyunca hiç çalışmadı, 11 yıldır üniversite okuyor, daha doğrusu bitirmek için hiçbir çaba sarfetmiyor. Anneme beyinsiz, gerizekalı, mal kafalı gibi ağza alınmayacak laflar ediyor, ona o kadar çok bağırıyor ki, annem sürekli dayak yemekten beter oluyorum diyor. Hiç para kazanmadığı halde aşırı derecede para harcıyor, eğer annemde para yoksa yine öfke patlaması geçiriyor, ağzına geleni söylüyor bağırıyor çağırıyor. Yaşamak istediği hayatı dayatıyor, şartlar ve maddi imkanların uyup uymaması onu hiç ilgilendirmiyor, kendisi yüzünden mağdur olanları gözü asla görmüyor, istediği her şeyi yapıyor, yaptırtıyor, yapılmazsa evi cehenneme çeviriyor. Bütün kredi kartları onda duruyor, sınırsız bir hayat yaşıyor. Askere gitmedi, annemi defalarca tehdit etmiş, eğer gidersem sana bu evide sattırırım diye. Bedelli askerlik yaptı annemin 18.000 lira borcu var, toplamda ise 35.000 lira borcu var, tamamı abimin borcu. Hala daha üstüne her hafta araba masrafı adı altında 300-400 lira para alıyor annemden, daha annemden aldığı harçlıklar çaldıkları hariç. Bana karşı da nedensiz bir nefreti var, durduk yere sözlü saldırılarına maruz kalıyorum, bana daima hayvan beyinsiz, hayvan kafalı diye bağırıp çağırıyor, bir keresinde rahatsızdım yatıyordum, git bana çay demle dedi ve aynı anda yataktan çıkıp mutfağa gitmedim diye bana ağza alınmayacak bir insana söylenebilecek en ağır hakaretleri ve küfürleri etti, hiç sesimi çıkarmadığım ve cevap vermediğim halde saldırılarını sürdürdü, daha da öfkesi artarak, cevap vermediğin sürece asla susmuyor çünkü, ne diyosun sen bana bunları diyemezsin diye bağırıncada, sen bana cevap veremezsin senin ses tellerini kopartırım gerizekalı hayvan diye üstüme yürüyor, beni dövüp geberticekmiş, öldürücekmiş. Ben onun yanında sinek kadar kalıyorum, 11 yıl besyoda okudu bir insanın baseni kadar kolunda kası var, resmen dozer gibi, dokunduğu yer bile bere çöküyor. 2 gün önce, sabah annemle kahvaltı yaptık, sonra haberleri dinlemek için salona gittim, bu uyanmış çayın altını yakmış. Bende salondan mutfağa gidip kendime bir bardak çay koydum mutfağa giderken beni yakaladı ve sen benim çayımı içemezsin bu benim çayım dedi, vermek istemeyince var gücüyle kafa vurdu, napıyorsun sen deyince iyice sinirlenip yüzüme iki tokat attı. Yaptığı psikolojik işkencelere ve bir bardak çay için bu yaşımda bu derece dayak yemeğe tahammül edemedim artık ve çayı üstüne döktüm, dağru düzgün gelmedi. Tabi bunun üstüne beni yere itip un çuvalına vurur gibi tekmelemeye başladı, annem tutmak için geldi, o esnada kaçıp odamın kapısını kilitledim. Kapıma dayandı, ben seni geberticem öldürücem bıçaklıcam diye. Katır gücünde olduğu için annem tutamıyor tabi, annemle birlikte yere yığılmışlar, az kalsın odamın kapısını da kırıcaktı, zaten iç tarafını kırmış. 2 gündür tekmelemiş olduğu sol tarafım yürürken bile ağrıyor, tokatlamış olduğu yüzümde. Kendisi ise kendini son derece haklı görüyor, hiç kimse onun çayını içemezmiş ve hiç kimse ona karşı gergin asabi olamazmış (gergin asabi dediği şey dayak yerken sesimi çıkarmam oluyor, bağırdığım için 2 misli dayak yiyorum). Ne yaparsam yapıyım bana uyguladığı şiddetten kaçışım olmuyor, her dediğini yapsam ve hiçbir söylediğine cevap vermesem bile yine bütün öfkesiyle sözlü tacizlerini ve saldırılarını sürdürüyor, bana her istediğini söyleme ve yapma hakkını kendinde görüyor ve işin dayanılmaz tarafı tüm bu laflarına dayanamayıp cevap verirsem bu seferde sen kimsin ki bana cevap veriyorsun sen bana cevap veremezsin seni döverim seni gebertirip şeklinde üstüme saldırıyor ve bütün bunları korkunç bir öfke ve nefretle yapıyor. Birkaç yıl önce beyninde bir takım dalgalanmalar olduğunu ve hasta olduğunu düşündüğünü söylemişti ama psikiyatristlere ve ilaçlara güveni yokmuş. Haa birde onlar kimmiş de ona teşhis koyucaklarmış. Aynı şeyleri yaşayan var mı, abimin nesi olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?