İyi bir insan olabilir ama iyi bir sevgili değildir belki bunu kimse bilemez çevremde dışarıdan bakınca dört dörtlük adeta melek ama ilişki nedir bilmeyen karşıdakini yıpratan insanlar dolu sanırım sizin yapacağınız pek bir şey olmaz bu konudaKizlar merhabalar direk konuya geçiyorum
Benim abim 1980 doğumlu ve hala bekar hiç evlenmedi bikac kızla konuştu ama ilerisi olmadı . Aslında çok şaşırıyorum çok iyi yardım etmeyi seven biz kızlar içinde yetişti ve bize hep yardımci oldu bı abilik taslamadi
Calisan ve sevdiği insan değer vercek biri ama karşısina daha biri çıkmadı maalesef ki çok üzülüyorum onun için nasıl yardım edebilirim onuda bilmiyorum napcami bilemedim anlayacağiniz
Kendisi sürekli işe gidip gelen biri arada arkadaşlari ile buluşur okadar ve bı kiza hemen açılamayan bı tip maalesef kiyapacak bişey yok, bu işler kısmet. kendisi neden bulmuyor.
Tabikide o konuda haklısınz kimsenin icini bilemezsinİyi bir insan olabilir ama iyi bir sevgili değildir belki bunu kimse bilemez çevremde dışarıdan bakınca dört dörtlük adeta melek ama ilişki nedir bilmeyen karşıdakini yıpratan insanlar dolu sanırım sizin yapacağınız pek bir şey olmaz bu konuda
Kendisi sürekli işe gidip gelen biri arada arkadaşlari ile buluşur okadar ve bı kiza hemen açılamayan bı tip maalesef ki
Ben sadece kimseyle konuşmadığım için buraya yazdimburdan biz mi bulalım
Belki burdan eli ayagi duzgun helal sut emmis talipleri cikar :))
Haha ben bekar olsam abinle goruselim bakalim ovdugun kadar varmiymis diycektim ama:))) maalesef uc cocuk ve kocamla kabul etmez beni kimse:))))
Sanki kız bakılmaya gelinmiş gibi.
Bekar olsam gerilirdim şu an..
Haha ben bekar olsam abinle goruselim bakalim ovdugun kadar varmiymis diycektim ama:))) maalesef uc cocuk ve kocamla kabul etmez beni kimse:))))
Ee sizin çevreniz de yok mu hiç arkadaşınız? Abinize kefilseniz, kendi arkadaşlarınızla tanıştıştırın. Ya da onların tanıdıkları var mı diye sorun.Kizlar merhabalar direk konuya geçiyorum
Benim abim 1980 doğumlu ve hala bekar hiç evlenmedi bikac kızla konuştu ama ilerisi olmadı . Aslında çok şaşırıyorum çok iyi yardım etmeyi seven biz kızlar içinde yetişti ve bize hep yardımci oldu bı abilik taslamadi
Calisan ve sevdiği insan değer vercek biri ama karşısina daha biri çıkmadı maalesef ki çok üzülüyorum onun için nasıl yardım edebilirim onuda bilmiyorum napcami bilemedim anlayacağiniz
kızlaaaaar koşun koca geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?