Abimmmm

umutsuzg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2018
85
15
3
35
Kizlar merhabalar direk konuya geçiyorum
Benim abim 1980 doğumlu ve hala bekar hiç evlenmedi bikac kızla konuştu ama ilerisi olmadı . Aslında çok şaşırıyorum çok iyi yardım etmeyi seven biz kızlar içinde yetişti ve bize hep yardımci oldu bı abilik taslamadi
Calisan ve sevdiği insan değer vercek biri ama karşısina daha biri çıkmadı maalesef ki çok üzülüyorum onun için nasıl yardım edebilirim onuda bilmiyorum napcami bilemedim anlayacağiniz

yapacak bişey yok, bu işler kısmet. kendisi neden bulmuyor.

Kısmetin nerden geleceği belli olmaz. Yemenden bile gelir vakti gelince

İyi bir insan olabilir ama iyi bir sevgili değildir belki bunu kimse bilemez çevremde dışarıdan bakınca dört dörtlük adeta melek ama ilişki nedir bilmeyen karşıdakini yıpratan insanlar dolu sanırım sizin yapacağınız pek bir şey olmaz bu konuda

Tabikide o konuda haklısınz kimsenin icini bilemezsin

kısmet herşey, karşısına çıkanlarla uyumu yakalayamamıştır, konuşamadığı kendini ifade edemediği için karşı tarafa samimi gelmemiştir gibi gibi.. erkek herzaman daha önde olmalıdır kızlara göre, çekip çeviren bizden daha hızlı düşünen, karşılarında kararlı erkekler görmek istiyor kızlar.

Illa evlenmesi mi gerekiyor? Neden evlenmedi diye uzuluyorsunuz ki ?
Belki kendisi istemiyor evlenmeyi

Ee sizin çevreniz de yok mu hiç arkadaşınız? Abinize kefilseniz, kendi arkadaşlarınızla tanıştıştırın. Ya da onların tanıdıkları var mı diye sorun.

kızlaaaaar koşun koca geldi

ay ofisteydim okurken kahkaha atmamak için sıktım kapadım ağızcaaazımı

Abiniz düğün nişan aktivitelerine dahil edin ,tabii öncesinde hareketli bir sosyal medya hesabı oluşturulsun bol anı lı fotograflı falan öyle komple surat fotograflı değil ama yaşanmışlık barındıran bir hesap olmalı.

Ve öyle her kadına ince davranacak kişilik (((hep kızlar içinde beraber vakit geçirdiğiniz için söylüyorum))) olmamalı sadece sevdiğine ince davranacak davranışlar sergilemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…